View Full Version : VW Golf GTI W12
DJraceman
26-10-2007, 13:11
Незнам но аз бях и съм потресен гледайте какво са направили: :shock:
http://www.youtube.com/watch?v=RcRYt7gR9o0
P.S. На резултатите в края бие Alfa Romeo 3.7 GTA
продължението (http://www.youtube.com/watch?v=D-RI19k1wtc)
Аз бих предпочел Алфата, просто е по красива :D
Въпрос на вкус :P А и външността не е всичко :twisted:
DJraceman
26-10-2007, 13:43
Благодаря на колегата pifeca за добавката незнам тоя Голф няма удържане :shock:
P.S. Искам да има 650bhp Алфа :twisted:
:) нали знаеш че този голф завива трудно :)
почти невъзможно е да се кара при много завои :) само на права :)
Много ми с е странно защо тоз прочут на длъж и на шир немски концерн страда от такива комплекси за малоценност и за пореден път ни представя грандоманските си измишльотини.Да изглежда агресивно,да ускорява страшно иииии дотук,на първия завой се изявяваш като сеелскостопанска техника (комбайн) а и след като гледах подробно представяне,то тоя голф само емблемата му от голф
Хахахаха! Този Гол(ф) е велик представител на немската концепция за автомобилостроенето. Егати събери-чарка! Ламборгини, Бентли, Ауди...
Ма много зле отвътре... поне да бяха помолили Пининфарина да им направят интериора...
Имах го Golf 2 1.8 91-а навъртях му 100К, няма спор здрава колица и евтина подръжка. Но няма класа, предпочитам си 156-та, отделно че "голфчетата ги хапва без хляб", НО ТОВА НЕ Е НАЙ ВАЖНОТО. Просто различен КЛАС автомобили ... И различен КЕФ!!!
nikola_n
26-10-2007, 16:03
Хахахаха! Този Гол(ф) е велик представител на немската концепция за автомобилостроенето. Егати събери-чарка! Ламборгини, Бентли, Ауди...
Ма много зле отвътре... поне да бяха помолили Пининфарина да им направят интериора...
Направо си е вълк в ОВЧА кожа :lol:
леле .. . трактор било , комбайн , събери чарк ....
ако беше алфа то щяха да са едни премятания тук едни прехласвания и припадания .....
тая "смотана" марка VW си продава като най-нормални сериини коли VW Golf 1.4 , 170 коня или Golf 2.0 , 200 коня , или Golf R32, 3.2 , V6 , 250 коня и изобщо .......
Това като го гледам е правено само за драг, един завой не взе нормално :lol:
Ама там да не случи на някой като ГОШО "КАРБУРАТОРА" 8)
Иначе на данни е внушително...
Харесса ми голфа добър е за голф
Да ама явни и вътрешността - защото времето на голфа 650 к.с е само с 0.4 сек по бързо от времето на Алфа ГТА която е само с предно предаване и е на полвината конски сили на голфа :wink:
А за външноста - да джантите тип "телефонна шайба" са хубави - все пак са запазена марка Алфа Ромео :roll:
То това като да сложат на Алфа 147 двигател от Ферари :shock:
Ще бъде много яко :D
...ако беше алфа то щяха да са едни премятания тук едни прехласвания и припадания ...
Абсолютно! Няма какво да се лъжем, този Golf е чудовище, въпреки недостатъците си. Бих го предпочел пред ALFA-та.
ALFA Romeo от доста време са ми в Top 10 на любимите автомобили, но никога няма да стигнат до челната петица с това FWD. Като дизайн водят с много пред VW, правят добри двигатели, но за да шофирам с удоволствие на мен са ми необходими най-вече следните две неща - ръчни скорости и RWD.
Купи си Ферари :wink: не Голф :idea:
На мен също ми харесва, но не виждам абсолютно никакъв смисъл от съществуването на тази кола :roll: - има къде, къде по-вълнуващи за каране автомобили, които на всичкото отгоре не се срещат и на всеки ъгъл, за разлика от Голф :wink:
Купи си Ферари :wink: не Голф :idea:
На мен също ми харесва, но не виждам абсолютно никакъв смисъл от съществуването на тази кола :roll: - има къде, къде по-вълнуващи за каране автомобили, които на всичкото отгоре не се срещат и на всеки ъгъл, за разлика от Голф :wink:
Прав си, но ферари няма да си купя, не ме кефи (колкото и странно да звучи) :D
Мечтата ми е да имам Aston Martin (или поне Jaguar). Някой ден ще я осъществя, но няма да е скоро :frown:
докато дъртия от Top Giar слагаше стикера с времето на "чудния" голф - quote Top Gear: "...if you want a slow car, but looks like a golf.... get a golf..."
До колкото знам е направен за някаква годишнина, за да се представи на феста на Голфовете. И кво толкова лошо има в него не разбрах,като сме Алфа фенове не значи,че всичко друго е зле. Този Голф и легендата за Голфовете (стари и счуени с надути собственици) нямат нищо общо според мен.
DJraceman
27-10-2007, 09:04
Голфа е хубав и на мен ми харесва и е направен по повод празника на феновете притежаващи GTIs които се провежда в Австрия от 1982г.
Тази кола е като Renault Clio V6 само дето реното не е толкова напомпано.
P.S. Изглежда зверски :twisted:
Дали ви харесва или не, не е важно. Страната съвсем скоро ще се наводна с такива Golf-ове. 1-ци, 2-ки, 3-ки и т.н - повечето съвсем скоро ще бъдат "тунинговани". Мисля да направя лепенки, на които да пише "W12-650", за 3лв. парчето ще се харчат като топъл хляб. С "GTI" няма да правя, всеки ужажаващ себе си и колата си голфаджия вече е залепил такава :lol:
С "GTI" няма да правя, всеки ужажаващ себе си и колата си голфаджия вече е залепил такава :lol:
Пък аз понеже съм само Любител,все още не съм си сложил :oops: и мисля да пропусна :tooth:
spe4elist
28-10-2007, 22:20
Emilio по-нагоре спомена:
Ламборгини, Бентли...
леле .. . трактор било , комбайн , събери чарк ....
ако беше алфа то щяха да са едни премятания тук едни прехласвания и припадания .....
тая "смотана" марка VW си продава като най-нормални сериини коли VW Golf 1.4 , 170 коня или Golf 2.0 , 200 коня , или Golf R32, 3.2 , V6 , 250 коня и изобщо .......
Защо имам някакво съмнение, че прехваленото W12, май го разработиха Бугати, преди да ги купи VW :?: :?: :?: