View Full Version : Клапанче-задна чистачка
Някои може ли да качи снимка,къде точно се намира това клапанче на системата за задната чистачка, защото за предните чистачки го открих и след смяната пръскат перфектно.Четох темите,които намерих с търсачката но не мога да го намеря от това което открих като написано Ще съм много благодарен ако някои помогне. Става въпрос за 146 1.8ts
До кабеляците на левия стоп. Отваряш вратата на багажника,разбутваш кората около стопа и търсиш маркучето. Там е и клапанчето. :wink:
А от къде купи клапанчето?
А от къде купи клапанчето?
Същия въпрос имам и аз,защото това клапанче е единствената причина да не ми пръска на задното стъкло,а никъде немога да намеря.. :roll:
Купих клапанчето от магазин в Плевен Аз съм от тук Има ощe taкива клапанчета Благодаря ви за отговорите,ще го тарся пак,точно около стопа го тарсих,но не мога да го открия :(
Не е лошо все пак да си напишеш в подписа ква е колата
Не е лошо все пак да си напишеш в подписа ква е колата Не ми е в подписа,но съм написал 146 1.8ts
Там е клапанчето. Маркучето върви до калника,после по колоната и отива в гъвкавата връзка към задната врата.
Много ти благодаря BaiJedi Наи после го намерих това клапанче
:wink: Аз моите днес ги оправих и двете. Изрязах нови мембранки от домакински ръкавици :D Ама работата заспа! Държат перфектно!
Аз пък моите клапанчета ги изхвърлих преди няколко години и нямам никакви грижи в момента.