View Full Version : Пак ли няма да гласувате ???
Alfa User
27-10-2007, 09:34
Дами и господа ... утре е деня, от който зависи накъде ще се развива ежедневието ни за няколко годинки напред. Ще ми се да ви призова да не оставяте нещата на самотек, а после да се оплакваме че еди-кой-си кмет или някой друг ни е виновен, че не живеем мааалко по-добре, или че любимия ни град затъва все повече, влачен надолу в пропастта от личните облаги на шепа хора. Всеки един от нас носи отговорност за това какво се случва около нас. Така че нека се вземем в ръце и да покажем какво искаме.
Да ви напомня само, че от вчера рано сутринта започнаха да пристигат десетките автобуси с екскурзианти от страна-съседка - все хора, които нямат никакво право да определят как НИЕ ще живеем. За един ден само от един град в тази страна-съседка са пристигнали около 40 автобуса. Мисля, че всеки може да си направи изводите за какво иде реч, и какво ще се случи, ако пак оставим нещата на самотек.
Не искам, а нямам и право да правя агитации, но мисля че трябва да се сложи край на разрухата на села, градове и самата държава. Бъдете разумни! :bg:
santo_traficante
27-10-2007, 09:46
аз гласувам :idea: после ако съм недоволен мога спокойно да ги плюя :lol:
Да не се гласува е по-лошо от колкото да се гласува и за най-големия кретен....
Аз този път ще гласувам :D Настоящият ни кмет заслужава уважението ми и ще го подкрепя :wink:
по принцип съм за- да се гласува, но на тези избори няма значение кой ще е кмет, поне на София, активност ще е под 50%, за евро изборите бяха ~30%, така, че всеки сам решава, докато не е задължително поне
ща видя в изборния ден колко щи е трезва преценката ;)
Ще гласувам, че даже в 7.00 часа.....да изпреваря бабите, че после съм на работа....
AlfaRomeo
27-10-2007, 13:56
И аз ще гласувам,каквото стане такова да е... :D
никои не заслужава да гласувам за него.
kiler_4o
27-10-2007, 15:13
аз тази година твърдо НЯМА да гласувам ... заради матурите, пътищата, уличното осветление, кражбите на политиците и ... защото нямам 18 :D
75 2.0 turbo
27-10-2007, 15:39
за последен път гласувах някога когато още имахме зелени паспорти мисля и тоя път да спазя традицията :idea:
spe4elist
27-10-2007, 15:42
Аз пък не си спомням да съм бил доволен, от които и да е досега!!!
viliivanov
27-10-2007, 15:46
С жена ми ще гласуваме.. Да убием поне 2 червени пенсионерски гласа, въпреки че, снощи в такава дупка влязох ,че псувах 5 минути като хамалин, и данъци, и кметове, и държава и народа овчи......И НЕ ЗАБРАВЯИТЕ... ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА :!: бездействието също е престъпно........ :!: :idea:
аз добре че съвсем разумно си пазя врачанското местожителство, та не ми се налага да мисля за кой БИХ гласувал в София, ако можех
ма като ги гледах така през пръсти, тия сичките са или мошеници или идиоти или разведки или комбинация от посочените :D
много сложен избор пред гражданина на София тцтц горко ви:)
а до Враца нема се дигна да гласувам, шото даже не знам кой е на власт там:)
milenamr
27-10-2007, 17:50
Аз ще гласувам за първи път през живота си, не защото просто е по-добре да се гласува, отколкото да се прави пас(при който неупражнените гласове винаги отиват в лоша посока).
А този път си имам и избраник :twisted: и това е един доказал се вече кмет .Няма да цитирам имена, за да не звучи като предизборна агитация(нали днес е забранено;))Само ще подскажа, че въпросният кандидат в момента е действащ кмет на район в Пловдив.И за последните 2 години се оказа ,че е напрвил не само всичко което обеща в предиозбораната си кампания(2005г),но дори и повече.И това са очевидни факти, които не подлежат на оспорване.Освен това за моя огромна радост същия този човек е млад, интелегентен и не е член на Триглавия змей(БСП, НДСВ и ДПС).Според мен и според голяма част от съгражданите ми този човек е най-достойният избор от десетилетия на сам.Успех:)
Аз ще гласувам за първи път през живота си, не защото просто е по-добре да се гласува, отколкото да се прави пас(при който неупражнените гласове винаги отиват в лоша посока).
А този път си имам и избраник :twisted: и това е един доказал се вече кмет .Няма да цитирам имена, за да не звучи като предизборна агитация(нали днес е забранено;))Само ще подскажа, че въпросният кандидат в момента е действащ кмет на район в Пловдив.И за последните 2 години се оказа ,че е напрвил не само всичко което обеща в предиозбораната си кампания(2005г),но дори и повече.И това са очевидни факти, които не подлежат на оспорване.Освен това за моя огромна радост същия този човек е млад, интелегентен и не е член на Триглавия змей(БСП, НДСВ и ДПС).Според мен и според голяма част от съгражданите ми този човек е най-достойният избор от десетилетия на сам.Успех:)
Той се очертава мисля да спечели още на първия тур надявам се?!
Разбира се, че ще гласувам :)
Аз се чудя много :idea: :idea: :idea:
J_I_V_K_O
27-10-2007, 19:42
аз добре че съвсем разумно си пазя врачанското местожителство, та не ми се налага да мисля за кой БИХ гласувал в София, ако можех
ма като ги гледах така през пръсти, тия сичките са или мошеници или идиоти или разведки или комбинация от посочените :D
много сложен избор пред гражданина на София тцтц горко ви:)
а до Враца нема се дигна да гласувам, шото даже не знам кой е на власт там:)
Не ти и трябва, аз като съм от тук сигурно пък ще го направя... ти горе си го каза ;)
Ще ко да се прави..макар че смисъл много не виждам...тук гледат да забогатеят,а тва което направят ми го изкарват все едно чудо са направили като всъщност тва им е работата :!: :idea:
MainaCore
27-10-2007, 20:00
Моите уважения, но искам да ти кажа, че си в голяма заблуда :idea: ама много голяма, но всеки си има избор и това право трябва да уважа и най-важното - да се упражнява. Аз пък за първи път ще гласувам за човек, който според мен си заслужава, а не както до сега на принципа за по-малкото зло.
Aз досега май само на едни избори не съм гласувал. дори предния път си вадих временно удостоверение за да упражня ПРАВОТО си на глас.
В политиката категориите са - лош, много лош и некадърен - аз се стремя да избера най-малкото зло - демек - лошия.
Всички се водят от личен интерес - но лишия знае как да задоволи личния си интерес , като задоволи в по голяма степен и обществения интерес - за разлика от другите две категории. :!:
MainaCore
27-10-2007, 20:28
Aз досега май само на едни избори не съм гласувал. дори предния път си вадих временно удостоверение за да упражня ПРАВОТО си на глас.
В политиката категориите са - лош, много лош и некадърен - аз се стремя да избера най-малкото зло - демек - лошия.
Всички се водят от личен интерес - но лишия знае как да задоволи личния си интерес , като задоволи в по голяма степен и обществения интерес - за разлика от другите две категории. :!:
много добре казано
Alfa User
27-10-2007, 20:39
никои не заслужава да гласувам за него.
И затова ще те управлява именно който не заслужава :twisted:
Моите уважения, но искам да ти кажа, че си в голяма заблуда
Май не сте се разбрали точно за кого иде реч :hvala:
Както каза batVas - няма добри в политиката, но важното е да се стремим да изберем най-малко лошите :choice:
PEPI-2ALFA
28-10-2007, 03:12
Аз се чудя много :idea: :idea: :idea:
Ами нали за това му викат "ден за размисъл" :lol:
santo_traficante
28-10-2007, 10:04
Всички се водят от личен интерес - но лишия знае как да задоволи личния си интерес , като задоволи в по голяма степен и обществения интерес - за разлика от другите две категории. :!:да хубаво казано :lol: ама и да не е някой съвсем "скъсан" че кражбите ще почнат още от самото начало :lol: :lol:
Не съм гласувал до сега и няма да гласувам.Наща държава зяслужава никой да не гласува .защото само се подиграват с нас и само гледат как да се налапат с кинти па нас кучета ни яли.Според мене а това си е мое мнение и не ангажирам никой с него никой не трябва да тласува нито за кмет нито за президент нито за водеща партия в Бг. Малко трябва се стреснат тия мутри и крадци пък и с гласуване и без гласуване се вървим на долу към дъното и не европейски съюз никой не може да оправи България докато ние гражданите спим ,ной много ние да забатачим евросъюза
Alfa User
28-10-2007, 12:17
Не забравяй, че дори ТИ или НИЕ да не гласуваме, няколкото милиона турци и мангали в БГ гласуват редовно и под строй. А аз точно с тази цел пуснах темата - стига сме оставяли на най-малко заслужилите да определят как ще ни върви живота. Ако това не ви интересува - направо вземете се преместете отсега в Турция :roll:
Ухааа така като гледах новините имам чувството, че страната ни е станала прелестна за туристите...Ей го...само в рамките на час и нещо нови 20 хавтобуса...Абе явно туризма наистина се развива :lol: :lol: Машала...аферим...ашколсум....
Винаги гласувам....Дали ще е заради "туристите" или заради red .....
аз пуснах моята капка в езерото, да видим какво ще го бъде, ама нещо съм песимист
Няма да гласувам,защото не мога да избера от тримата кандидат кмета най малкото зло
Аз още нямам право да гласувам но и да имах не бих гласувал :roll:
Няма да гласувам,защото не мога да избера от тримата кандидат кмета най малкото зло
Жалко наистина :( но не се притеснявай...някой друг бус туристи и мургави интелигентни хора ще решат в какъв град да живее сладкото ти детенце :(:(
75 2.0 turbo
28-10-2007, 20:28
предвид мненията ви и упоритоста на жена ми :lol: ходих и гласувах 8)
винаги!
+ това не искам платените роми да опрделят управниците в държавата..........
винаги!
+ това не искам платените роми да опрделят управниците в държавата..........
сърцето ми се късаше сутринта в 7 часа като гласувах преди да отида на работа, как се тълпяха на групи по 20-30 роми.....
За първи път не гласувах.
Не можах да избера по-малкото зло !!! Познавам всички кандидати за Варна и упражних правото си да Не гласувам за никой от тях.
Възнамерявах да гласувам и съм учуден от себе си, че не го направих.
Не ми стигна мотивацията.
Честито на варненци "новия" кмет, явно сме прекалено доволни от последните 8 години цинизъм, идиотизма е пълен предвид кой е на второ място. :idea:
Аз този път ще гласувам :D Настоящият ни кмет заслужава уважението ми и ще го подкрепя :wink:
Страшно съм любопитен с какво го е заслужил!!!
Какво свърши за 2 години ???
Страшно съм любопитен с какво го е заслужил!!!
Какво свърши за 2 години ???
Май говорите за различни градове :lol: !
Май говорите за различни градове :lol: !
http://place.forumotion.com/users/84/14/08/smiles/597222.gif
Аз за Варна говоря :wink:
:oops: като няма инфо за градче, по default за София си мисли човек :D
аз също винаги съм гласувам и не мисля да го променям!!!
Има градче, ама няма кой да гледа.
Има градче, ама няма кой да гледа.
Колега за теб няма спор, аз гледам че за колежката няма инфо 8)