Log in

View Full Version : Ще избираме ли кмет ?

BasicElement
27-10-2007, 12:34
Здравейте,
видях, че вече има тема по темата, но все пак дайте да видим чисто статистически как стоят нещата. Остава съвсем малко време, но и постфактум можете да кажете как сте постъпили.
Та на въпроса: Кой ще се разходи до урните утре и ще даде заявка за по-малко дупки по улиците (евентуално) ? :)

KGB
27-10-2007, 12:40
При всички положение ще се разходиме....че някой хора се самозабравиха....

viliivanov
27-10-2007, 16:11
Правилно, то не че има за кой да гласува човек, ама поне е пълно с такива против който да се гласува, аз лично смятам да гласувам за най -неизвестния кандидат, дори не знам как се казва още, но поне знам че няма да спечели. Иначе сички са едни и същи мутрафони и престъпници.... :machinegunner:

Lucky
27-10-2007, 20:59
не :roll:

Борил
27-10-2007, 23:10
Не, тия клоуни не заслужават усилието ми да се разходя, да гласувам за някой от тях.

netsurfer
27-10-2007, 23:18
на първия тур ще гласувам за този който ме кефи, а на втория - СРЕЩУ !!!

reptli
28-10-2007, 00:54
още нямам право да гласувам но в бъдеще ще го правя :) :) :oops: :lol:

Alfa User
28-10-2007, 12:44
За какво ви е да гласувате ... нали мангалите и турците ще гласуват вместо вас :roll: За един ден дойдоха над 40 автобуса от Турция. Мен това лично много ме притеснява и дразни. За вас не знам. Верно, че няма кой-знае какъв избор от свестни кандидати, но все пак не мисля да оставам безгласна буква !

BasicElement
28-10-2007, 12:49
Аз лично ще се разходя до 11 СОУ "Св. Климент Охридски" и ще си избера нещо от менюто.
Най-малкото ще се засека с много познати :)

proper
28-10-2007, 12:56
За какво ви е да гласувате ... нали мангалите и турците ще гласуват вместо вас :roll:

Прав си колега......
Побеснявам, когато без уважителна причина иначе наричащи себе си Интелигентни хора не гласуват..... не ми го побира акъла как може млад човек да попадне в капана на тъпаците дето се стараят ВСИЧКИ да спрат да гласуват за да може само мангалите, турците(не мразя турците м/у другото) и бабичките да им се носят по свирката..... и като гледам успяват добре....повечето млади се правят на умни и се тупат в гърдите как няма да гласуват....Еми ЕВАЛА ..... мангалите ще изберат вместо ТЕБ!!! иде ми да....

reptli
28-10-2007, 20:05
За какво ви е да гласувате ... нали мангалите и турците ще гласуват вместо вас :roll:

Прав си колега......
Побеснявам, когато без уважителна причина иначе наричащи себе си Интелигентни хора не гласуват..... не ми го побира акъла как може млад човек да попадне в капана на тъпаците дето се стараят ВСИЧКИ да спрат да гласуват за да може само мангалите, турците(не мразя турците м/у другото) и бабичките да им се носят по свирката..... и като гледам успяват добре....повечето млади се правят на умни и се тупат в гърдите как няма да гласуват....Еми ЕВАЛА ..... мангалите ще изберат вместо ТЕБ!!! иде ми да....

абсолютно съм съгласен с теб :) :) :)

Bobi_33
28-10-2007, 21:09
Аз вече гласувах против гнусния Доган, както и да го разбирате. Тая гад неземна вече повече от 10 г. косвено управлява държавата. Време е да се сложи край на това. все пак си мисля, че тая държава България се казваше, не Турция.......

75 2.0 turbo
28-10-2007, 22:03
така като гледам бат БОИКО е вашия човек шопчета 8)

Bobi_33
28-10-2007, 22:10

Е то беше ясно, че ще е той. Лично според мен е 3 пъти по-добре Бат Бойко от примерно Червения Бриго Аспарухов или някой ДПС кандидат

75 2.0 turbo
28-10-2007, 22:12
според мен нямахте по добър кандидат на ко ли разбирам аз от политика :lol:

pr_00f
28-10-2007, 22:13
Абе според мен от едно л.... до друго такова голяма разлика няма, просто някои са по изсъхнали и не смърдят толкова. :)

п.с. Павка, злобееш нещо ми се струва ? :)

75 2.0 turbo
28-10-2007, 22:16
аз да злобея че за какво аз мисля че бат боико ви е тамън ве :lol:

proper
28-10-2007, 22:17

над 75% десен вот :):):) това е МОЯТ ГРАД и аз лично се гордея!!!
(по никакъв начин не искам да кажа лошо за никого на противното мнение, уважавам позицията на всеки)

75 2.0 turbo
28-10-2007, 22:18
ако цяла българия беше като софия това щеше да е моята страна и да се гордея с нея 8)

Bobi_33
28-10-2007, 22:19

За съжаление в много други градове не е така

WhitePower
29-10-2007, 12:45
аз съм на принципа щом е бил един мандат значи се е наял малко и за другия може и да направи нещо даден човек , а като доиде нов докато го нахраним един мандат пак ще крадне като циганин

tifoza
01-11-2007, 00:22
[quote="75 2.0 turbo":harfs1zx]така като гледам бат БОИКО е вашия човек шопчета 8)

Е то беше ясно, че ще е той. Лично според мен е 3 пъти по-добре Бат Бойко от примерно Червения Бриго Аспарухов или някой ДПС кандидат[/quote:harfs1zx] Честит да ти е Бат Боико Все така да ви управлиава тази гнусна мутра,а Бриго бил лош щoто е червен,до кога тия глупави изводи?

tifoza
01-11-2007, 00:26

За съжаление в много други градове не е така И ДОБРЕ ЧЕ НЕ Е ТАКА :!:

proper
01-11-2007, 00:41
[quote="75 2.0 turbo":12o0jr3s]така като гледам бат БОИКО е вашия човек шопчета 8)

Е то беше ясно, че ще е той. Лично според мен е 3 пъти по-добре Бат Бойко от примерно Червения Бриго Аспарухов или някой ДПС кандидат Честит да ти е Бат Боико Все така да ви управлиава тази гнусна мутра,а Бриго бил лош щoто е червен,до кога тия глупави изводи?[/quote:12o0jr3s]

Първо колега дай да си говорим културно и без обиди. Уважавам позицията ти. Имаш си право на свое мнение. Хубавото е, че 12% мислят само като теб :)

tifoza
01-11-2007, 00:51
[quote="75 2.0 turbo":27k5467s]така като гледам бат БОИКО е вашия човек шопчета 8)

Е то беше ясно, че ще е той. Лично според мен е 3 пъти по-добре Бат Бойко от примерно Червения Бриго Аспарухов или някой ДПС кандидат Честит да ти е Бат Боико Все така да ви управлиава тази гнусна мутра,а Бриго бил лош щoто е червен,до кога тия глупави изводи?

Първо колега дай да си говорим културно и без обиди. Уважавам позицията ти. Имаш си право на свое мнение. Хубавото е, че 12% мислят само като теб :)[/quote:27k5467s] Не съм те убидил,и не мисля да го правя. Поправи си само процентите,защото изобщо не са така.Аз лично се радвам че % на хората с леви политически убеждения е доста повече от десните

proper
01-11-2007, 01:06
[quote="75 2.0 turbo":k30jdkfa]така като гледам бат БОИКО е вашия човек шопчета 8)

Е то беше ясно, че ще е той. Лично според мен е 3 пъти по-добре Бат Бойко от примерно Червения Бриго Аспарухов или някой ДПС кандидат Честит да ти е Бат Боико Все така да ви управлиава тази гнусна мутра,а Бриго бил лош щoто е червен,до кога тия глупави изводи?

Първо колега дай да си говорим културно и без обиди. Уважавам позицията ти. Имаш си право на свое мнение. Хубавото е, че 12% мислят само като теб :) Не съм те убидил,и не мисля да го правя. Поправи си само процентите,защото изобщо не са така.Аз лично се радвам че % на хората с леви политически убеждения е доста повече от десните[/quote:k30jdkfa]

В България леви няма. Има само възрастни хора пълни с тъга и носталгия. Другите са крадци експоатиращи бедните хора и са по капиталисти от всички ни....в което лошо няма, стига да не демагогстват, че са леви!

Да, всички им се радваме като теб :) Толкова им се радваме, че през някоя година се им ядем л****** дето ни натворяват....
Колега, всички са крадци и всички лъжат. Номера е поне докато крадеш и работа да вършиш, за която си избран...Тогава никой няма да ти цепи басма.....Но тия само крадат и никога не са могли да управляват държава.
Бойко е мутра наистина.И слава богу, защото ние сме и ще бъдем мутренска, чалгаджийска и ракиена държава и само мъжкари могат да вършат работа покрай краденето. Писна ми от "путьовци" (извинявам се) и псевдо мъже с меки гласчета...

А левите идеи са за пролетариата (работници по фабрики) и бедните. Нито съм едното нито другото. И НЕ искам да съм равен с никого.

П.С. Това е лично мнение и не го налагам на никого! Аз не съм закостенял мозък и цял живот да тъпча на едно место. Ако Бойко ме издразни за нещо, на момента ще си кажа Негативното мнение и ще го хуля, но към настоящия момент е правилният избор за Мен!!!

MONI
01-11-2007, 08:58
[quote="75 2.0 turbo":1j80kwxg]така като гледам бат БОИКО е вашия човек шопчета 8)

Първо колега дай да си говорим културно и без обиди. Уважавам позицията ти. Имаш си право на свое мнение. Хубавото е, че 12% мислят само като теб :) Не съм те убидил,и не мисля да го правя. Поправи си само процентите,защото изобщо не са така.Аз лично се радвам че % на хората с леви политически убеждения е доста повече от десните

В България леви няма. Има само възрастни хора пълни с тъга и носталгия. Другите са крадци експоатиращи бедните хора и са по капиталисти от всички ни....в което лошо няма, стига да не демагогстват, че са леви!

Да, всички им се радваме като теб :) Толкова им се радваме, че през някоя година се им ядем л****** дето ни натворяват....
Колега, всички са крадци и всички лъжат. Номера е поне докато крадеш и работа да вършиш, за която си избран...Тогава никой няма да ти цепи басма.....Но тия само крадат и никога не са могли да управляват държава.
Бойко е мутра наистина.И слава богу, защото ние сме и ще бъдем мутренска, чалгаджийска и ракиена държава и само мъжкари могат да вършат работа покрай краденето. Писна ми от "путьовци" (извинявам се) и псевдо мъже с меки гласчета...

А левите идеи са за пролетариата (работници по фабрики) и бедните. Нито съм едното нито другото. И НЕ искам да съм равен с никого.

П.С. Това е лично мнение и не го налагам на никого! Аз не съм закостенял мозък и цял живот да тъпча на едно место. Ако Бойко ме издразни за нещо, на момента ще си кажа Негативното мнение и ще го хуля, но към настоящия момент е правилният избор за Мен!!![/quote:1j80kwxg]

Много добре написано колега, напълно подкрепям!!!!

tifoza
01-11-2007, 20:41
[quote="75 2.0 turbo":jgwn4471]така като гледам бат БОИКО е вашия човек шопчета 8)

Първо колега дай да си говорим културно и без обиди. Уважавам позицията ти. Имаш си право на свое мнение. Хубавото е, че 12% мислят само като теб :) Не съм те убидил,и не мисля да го правя. Поправи си само процентите,защото изобщо не са така.Аз лично се радвам че % на хората с леви политически убеждения е доста повече от десните

П.С. Това е лично мнение и не го налагам на никого! Аз не съм закостенял мозък и цял живот да тъпча на едно место. Ако Бойко ме издразни за нещо, на момента ще си кажа Негативното мнение и ще го хуля, но към настоящия момент е правилният избор за Мен!!![/quote:jgwn4471]Над 120год лявата идея съществува и никога няма да исчезне,видяхме десните какво представлиават и колко време съществуваха.Колега знаи че България не е горящата Калифорния за да бъде управлявана от един пожарникар развит до раменете

tifoza
01-11-2007, 20:57
Между другото не знам дали знаеш,но в Италия,Испания и много други държави в момента е ляво управление,а там едва ли живеят само бабички и бедняци Аз нито работя вав фабрика,нито съм беден(ако ми намекваш нещo-ти започваш с убидите) имам частен бизнес и подсигурявам работа на 63 човека,но това не ми пречи да мислия че социалното управление е много по добро от мутренското

proper
01-11-2007, 22:11
Между другото не знам дали знаеш,но в Италия,Испания и много други държави в момента е ляво управление,а там едва ли живеят само бабички и бедняци Аз нито работя вав фабрика,нито съм беден(ако ми намекваш нещo-ти започваш с убидите) имам частен бизнес и подсигурявам работа на 63 човека,но това не ми пречи да мислия че социалното управление е много по добро от мутренското

Ти изцяло си се объркал за всичко човек, мъглата е пълна......... но щом работи схемата за теб, давай докато действа:):):):):)

Как не те беше грях точно Италия и Испания да ми дадеш за пример дето са единствените държави с Мафия по силна от нашта, която движи правителствата....

Убеди ме колега! От днес съм Комунист. Предлагам спешно да ти национализираме фирмата, да национализират и моята и да раздадеме всичко на мързелите и на безделниците! Равенство за Всички!!! Венсеремус.!
:):):):):):):):) не мога да повярвам просто, че частник може така да мисли.....

П.С. Спора за мен е приключил и няма да ти отговарям, за да не пълним Форума с демагогия. Успех ти желая! Ако съм те засегнал с нещо ти се извинявам и предлагам партията да ме порицае!

tifoza
02-11-2007, 21:32

Ти изцяло си се объркал за всичко човек, мъглата е пълна......... но щом работи схемата за теб, давай докато действа:):):):):)

Как не те беше грях точно Италия и Испания да ми дадеш за пример дето са единствените държави с Мафия по силна от нашта, която движи правителствата....

Убеди ме колега! От днес съм Комунист. Предлагам спешно да ти национализираме фирмата, да национализират и моята и да раздадеме всичко на мързелите и на безделниците! Равенство за Всички!!! Венсеремус.!
:):):):):):):):) не мога да повярвам просто, че частник може така да мисли.....

П.С. Спора за мен е приключил и няма да ти отговарям, за да не пълним Форума с демагогия. Успех ти желая! Ако съм те засегнал с нещо ти се извинявам и предлагам партията да ме порицае! Щом за теб Италия и Испаниа се управлява от мафия наистина и аз няма какво да добавя.Само се учудвам как може интелегентен(поне мое мнение)човек като теб да мисли и разсаждава по този начин.Ти в кои век живееш? Да ми говориш че мафията управлява развити страни като Италия и Испания е абсурдно и несериозно.Може да е било така в миналиа век но сега.... Да ми говориш за национализиране на фирми....Смешно е! Никои не ти говори за някакав долнопробен комунизам Но фразата"които не скача е червен"мислех че вече е един смешен мит,но явно някои хора живеят в миналото...... ТОЧНО ПО ТАЗИ ПРИЧИНА НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ И НИКОГА НЯМА ДА СТИГНЕМ ИТАЛИА ИЛИ ИСПАНИЯ ИЛИ ФРАНЦИЯ ИЛИ КОЯТО И ДА Е.......

KGB
03-11-2007, 00:20
Гледам интересна темичка сте си заформили.

Лично за мен не е от голямо значение кой ще е кмет, защото и при един или при друк кмет, аз ще се опитам да си оправя нещата около пространството в което живея и работя. Има си начини и може да се направи, естествено щеше да е по-лесно ако кмет беше интелигент и образован човек.

Относно тона в темата, МОЛЯ по-спокойно или пишете нормално или темата ще бъде метната в коша.

По интересна тема би било какво съм направил аз за моя град???

Bobi_33
03-11-2007, 10:55

Викаш нека да е социализъм, ама не точно, а малко по друг. Че ако можа да си и партиен секретар. Нещо не ти схващам напълно идеята....

tifoza
03-11-2007, 20:27

Викаш нека да е социализъм, ама не точно, а малко по друг. Че ако можа да си и партиен секретар. Нещо не ти схващам напълно идеята....Няма как да я схванеш,очевидно е че ти е трудно.....

Bobi_33
03-11-2007, 20:46

Викаш нека да е социализъм, ама не точно, а малко по друг. Че ако можа да си и партиен секретар. Нещо не ти схващам напълно идеята....Няма как да я схванеш,очевидно е че ти е трудно.....

Трудно ми е разбира се, най-вероятно повечето хора в тоя форум няма да те разберат, сигурно защото Вие господине сте по умен от всички, пък ние от простолюдието нямаме право да изразяваме мнение

P.S. Поне напиши кво търсиш в тоя форум

KGB
03-11-2007, 22:32
Вие май нещо не сте ме разбрали, ако трябва да ви повторя пак:

Или дискутирайте нормално....или не пишете в тази тема!!!!