View Full Version : клубен рацер
върти ми се в главата една идея:
Сезонът свърши - следователно е време да се подготвя следващия :D
и си мисля - че е време освен стрийт-рацерстването, божурище и разни други китки, писти, пистички и прочие, дали да не си покажем носа на по-сериозната арена
за какво иде реч:
Клубът не е никак малък, от фестовете се вижда, че е възможно и големи фирми да застанат в подкрепа, а и преди всичко клубът да си подкрепи свой участник в сериозните ралита - републикански и на по-високо ниво по-натам
Това ще изисква сериозен пилот, сериозна кола, сериозно оборудване и поддръжка на колата и... сериозни средства за осъществяването. Но пък защо не. Мятам идея, аз не съм по осъществяването :roll:
искаш да караш мощна кола ли? :wink:
Ми едни начални 500 000лв. може и да ни оправят....Рали спорта е дупка за пари, от там няма никаква печелба....и съответно никой не иска да дава пари.
за начало мое клуба место за рацер да даде пари за издаване на календара :wink:
за начало мое клуба место за рацер да даде пари за издаване на календара :wink:
Звучи ми като много добра оферта..... :D
върти ми се в главата една идея:
Сезонът свърши - следователно е време да се подготвя следващия :D
и си мисля - че е време освен стрийт-рацерстването, божурище и разни други китки, писти, пистички и прочие, дали да не си покажем носа на по-сериозната арена
за какво иде реч:
Клубът не е никак малък, от фестовете се вижда, че е възможно и големи фирми да застанат в подкрепа, а и преди всичко клубът да си подкрепи свой участник в сериозните ралита - републикански и на по-високо ниво по-натам
Това ще изисква сериозен пилот, сериозна кола, сериозно оборудване и поддръжка на колата и... сериозни средства за осъществяването. Но пък защо не. Мятам идея, аз не съм по осъществяването :roll:
работи се по въпроса
С каква "макина" ако не е голяма тайна :?: :D
trustworthy
30-10-2007, 16:01
С каква "макина" ако не е голяма тайна :?: :D
Виж подписа на Нено ! ...не дизела де :lol:
Може на следващата сбирка да нашарим колата със спрейове да добие състезателен вид :D
Започва се с глупостите ......... :dark2:
MainaCore
30-10-2007, 19:28
Аз онзи ден бях в Колояново, на 7-мият кърг от Републиканския пистов шампионат и мога да ви кажа, че беше пълна лудница ;) Много се изкефих ;) Идеята е наистина добра, но не и финансово обезпечима ;)
Аз онзи ден бях в Колояново, на 7-мият кърг от Републиканския пистов шампионат и мога да ви кажа, че беше пълна лудница ;) Много се изкефих ;) Идеята е наистина добра, но не и финансово обезпечима ;)
е ние там се целим, няма само Алекс да ни отсрамва
Ми некой може ли да напраи една лека калкулация (бюджет така да се каже...)
Конкретни цифри...
Тогава ще се види до колко въобще мое да се мисли по въпроса...
Пък ако ще са глупости...
предлагам напрао у формулата да се наместим...
.. нема да си играем на орехи.. само...