Log in

View Full Version : Здравейте вече си имате нов потребител...

147 GTA
25-04-2005, 12:29
Здравейте пичове аз съм нов регнах се вчера и съм фен на по спортните алфи то си личи от ника ми, прочетох правилата и ще се опитвам да ги спазвам стриктно. :D :tongue: :beer:

hf hpe
25-04-2005, 13:08
Здравейте пичове аз съм нов регнах се вчера и съм фен на по спортните алфи то си личи от ника ми, прочетох правилата и ще се опитвам да ги спазвам стриктно. :D :tongue: :beer:
надявам се ника ти да отговаря на това което караш и да те видим на следващите срещи

MONI
25-04-2005, 13:42
[quote="147 GTA":2fbd1vg4]Здравейте пичове аз съм нов регнах се вчера и съм фен на по спортните алфи то си личи от ника ми, прочетох правилата и ще се опитвам да ги спазвам стриктно. :D :tongue: :beer:
надявам се ника ти да отговаря на това което караш и да те видим на следващите срещи[/quote:2fbd1vg4]

Това със сигурност е уникален автомобил имайки предвид някой филмчета които съм гледал за него!!!

Bobo
25-04-2005, 13:49
Абе определено като гледам местожителството на пича не кара тази кола така че оставете го да си е фен :wink: Важното е да е готин :yes: Очакваме те и на срещите и във форума с квато и кола да си :yes:

147 GTA
25-04-2005, 17:17
Абе определено като гледам местожителството на пича не кара тази кола така че оставете го да си е фен :wink: Важното е да е готин :yes: Очакваме те и на срещите и във форума с квато и кола да си :yes:

Проблема е че нямам нито книшка нито кола. :D :wink:

Mury
25-04-2005, 20:57
Нищо това не е проблем можеш да идваш на срещите и без кола па се некой ще те вози :wink: :wink:

xidra
25-04-2005, 23:11
То и аз съм без кола и без книжка ама иначе съм идвал на 3 срещи ако не се лъжа.