View Full Version : Какво ми трябва за да ме пуснат в Сърбия
75TwinSpark
01-11-2007, 12:48
колеги трябва да пътувам до Сърбия някои знае ли какво ми трябва виза ли зелена карта що ли :?: :idea: :idea:
международен паспорт, зелена карта
Аз ти препоръчвам и медицинска застраховка за чужбина - струва около 1,00 Евро на ден :wink:
Аз ти препоръчвам и медицинска застраховка за чужбина - струва около 1,00 Евро на ден :wink:
Аз пък препоръчвам медицинската застраховка да не е върху минималната сума, а да е на второто и третото ниво, щото нищо не се знае, а разликата в премията е минимална.
Освен това естествено зелена карта и още нещо е задължително за Сърбия - комплект крушки за всички възможни фарове и стопове. Това е задължително и страшно се заяждат.
Засякоха ме с 94км/ч., което ми струваше фиш 1000динара. Извън града е 80км/ч. ограничението. Карай без фарове за мъгла и си обмени динари.
И се дръжте с достойнство и без заяждания, защото и международна книжка могат да поискат.
И като те спрат винаги културно....Брато тва, Брато онова .... :):) помага
75TwinSpark
01-11-2007, 15:19
Благодаря на всички
гледай номерата ти да не са нагънати, защото и за това се заяждали....
Торбичка с пясък, лопатка, вериги и зимни гуми за този сезон, освен това се заяждат и за лош външен вид на колата (ръжди и следи от удари - за ударите специално ако са пресни се заяждат много)
Магистралната полиця в Сърбия е с години пред нашата....като техниката така и като етика и държание.
На магистралта в Сърбия се използват само Лазерни Радари!!!....
Нашият КАТ пречи на движението, за което ще си имат проблеми съвсем скоро.
ДИНАРИ в брой. Защото стане ли нещо, глоби се плащат само в динари, и ако е през нощта за капак на всичко........ може да се разходиш до някой граничен пункт и да се върнеш :)
Колега, във връзка с огромната корупция в Сърбия, в момента са отнети радарите на полицаите с изключение на тези в Белград (само в града). Taka че, раздавай газ смело!!! :lol: