Log in

View Full Version : Въпрос относно марка стопове

ALFA CORSE
03-11-2007, 09:52
Някой има ли представа всички оригинални стопове ли имат емблемата на Alfa Romeo? Освен Bosch и Depo какви други марки се предлагат и как се познават? Като разглеждах оригиналния например никъде не пише, че е BOSCH...

hsr
03-11-2007, 10:32
И на моите не пише марка :shock: Има само емблема на Алфа и надпис B 318 до нея. Пък отпред и на фаровете и на мигачите си пише Made by Bosch. Пък на халогените пише Carello , не трябва ли и те да са Бош-овски ?

ALFA CORSE
03-11-2007, 18:09
От каското ми смениха единият, та единствената разлика е, че я няма емблемата на Alfa, всички останали надписи отпред и отзад са същите.
1:1 като изработка и материали със старият. Иначе стопа си е много готин и затова се чудя каква марка ще е и дали е оригинален наистина?

trustworthy
03-11-2007, 20:07
От каското ми смениха единият, та единствената разлика е, че я няма емблемата на Alfa, всички останали надписи отпред и отзад са същите.
1:1 като изработка и материали със старият. Иначе стопа си е много готин и затова се чудя каква марка ще е и дали е оригинален наистина?

Много се задълбаваш в нещата :) И на мен каското ми смени мигача, пише Depo на него, ама стискам зъби и си трая. :)