PDA

View Full Version : Направих си резервен ключ без мастър

Deathbringer
09-11-2007, 16:00
Като купихме колата преди време ни я продадоха само с един ключ, и от динекспрес ни казаха доста големи суми за поръчване първо на мастър ключ, и едва тогава чрез него да се обучи резервен ключ, за който също трябваше да се заделят доста пари, затова бяхме взели решението просто много да си пазим единствения ключ :) Но в нашия блок направиха ключарко ателие, в което могат да направят копие на ключа, като свалят кода от ключа и го записват в новия. Това ни струваше 80 лева, което е доста по-добре от другия вариянт 8) За съжаление обаче се получи само с ключа на 146-цата а за 156-цата машината която сваля кода давала някаква грешка, че бил криптиран и трябвало да се сваля компа на колата и общо взето щяло да излезне пак толкова пари колкото ако си поръчаме оригиналните ключове...

proper
09-11-2007, 16:09
Това е съвсем нормална процедура. И аз съм така.
Трябваше да погледнеш по стари постове тук из Форума на "Алексиус" ако не греша... той има ателие на бул.Стамболийски и дава дори доста по-ниска цена (50лв дори отдолу май малко можеше) за хора от тука. Последно преди лятото съм питал все пак за моята кола. Пращал съм хора и са много доволни..аз също. Той е един от доста добрите в София!

ALFA155Ts
09-11-2007, 20:02
много сладко ключе е станало ако беше мое щях да си го сложа под възглавницата да си спя с него :loveeyes:

бай Илия
10-11-2007, 11:54
В Бриколаж са по 70лв и машината му копира без проблем.

Mopreme
19-11-2007, 17:46
Това е съвсем нормална процедура. И аз съм така.
Трябваше да погледнеш по стари постове тук из Форума на "Алексиус" ако не греша... той има ателие на бул.Стамболийски и дава дори доста по-ниска цена (50лв дори отдолу май малко можеше) за хора от тука. Последно преди лятото съм питал все пак за моята кола. Пращал съм хора и са много доволни..аз също. Той е един от доста добрите в София!

къде по точно на Стамболийски, че и аз трябва да си вадя резервен

milanfan
20-11-2007, 22:22
Във Варна някой колега знае ли къде могат да ми направят втори ключ за 156-1999г. ,че и аз сам само с един и ми прави проблеми :(

chokos
29-01-2008, 13:18
Във Варна някой колега знае ли къде могат да ми направят втори ключ за 156-1999г. ,че и аз сам само с един и ми прави проблеми :(

колега мога да те пратя на едно място,където може да ти го направят!!! 8)

milanfan
29-01-2008, 21:55

колега мога да те пратя на едно място,където може да ти го направят!!! 8)

къде е това място колега и знаеш ли колко ше ми струва приблизително :?:

minddwell
30-01-2008, 00:59
колега, мога да те пратя на едно място
- о! така ли?
- да!
- нима?
-а нима не?
- ха дано!
-дано кое?

кефи ли ви тоя разговор? ми аз ако знаех ключара май щях да ти дам адреса без да се налага 4 редова комуникация... но явно някои така се самозадоволяват откъм себевисочаисша форма.... успех с фукльовците из форума!

chokos
30-01-2008, 08:53
Принципо за моята кола(146) ми казаха че е около 60лв. всичко,така че предполагам че на твоята няма да е много повече,а това място се намира от полиграфията посока колхозния пазар по улица Крака като движиш на светофара заставаш за направо но там патя нали се раздвоява,хващаш дясното разделение и броиш на третата пресечка завиваш на дясно,ще видиш едно гаражче където правят аларми а точния адрес е ул"Дрин"1 или 2 пада се пог кольозния!!!

danniel
11-03-2010, 15:37
А има ли колеги от Ямбол, които да ме насочат къде мога да си направя резервен ключ,че съм само с един и то счупен

Сорри сега видях че съм се нахакал при 145\6 -те ама влязох от препратка в гугъл и не погледнах раздела. Колата е от подписа,годината е 97

kluchar
13-03-2010, 11:22
има разлика на моделите ключове едните са по лесно се правят и са по евтини
другите са по скъпи и трябва и колата да е там -не се клонират

kluch
08-11-2010, 17:24
в дружба 1 на кооп пазар има автоключар ключовете за алфа 145,146, бяха на 45 лв с чипа правят всякакви авто ключове на добра цена

Max
11-11-2010, 17:42
в дружба 1 на кооп пазар има автоключар ключовете за алфа 145,146, бяха на 45 лв с чипа правят всякакви авто ключове на добра цена

ОК, но с кой код са по 45 лева? Че и на мен наскоро един ключар ми обясняваше как за толкова ще го направи, но се оказа че си мисли за по-стария ключ...

alfaMilen
08-11-2012, 20:12
здравеите колеги , някои може ли да ми препоръча от Русе къде да отида да ми направят резервен ключ за 156 2001 на по добра цена че като питах ми казаха за някви 120 лева !

docev
14-11-2012, 13:32
120 лв си е нормална цена предвид това че ключа ти е Код3. Ако направиш справка тук и в оторизиран сервиз, ще рабереш че най малко 1/4 че дори и 1/5 са тея 120 лв спрямо оригиналният.