View Full Version : Разбиха ми колата! Тъпа работа...vol.2
За съжаление простотията не подмина и мен... :frown:
Вчера сутринта преди да изляза за работа ми звъни единия ми съсед, който го бях запушил на паркинга. Викам му - слизам веднага да те отпуша, а той ми отговаря - то ще слезеш, но колата ти е отключена. ъъъ... да съм я забравил отключена - невъзможно, но той продължава, че стърчат жици и жабката е отворена. Викам му - майната му, отворили са ми колата и са свили CD-то...кофти, но се ще го преживея. Слизам долу и омекнах... :mf_Flush:
тъпите копелета така са напъвали дясната врата, че дори са успяли да скъсат част от вратата около ключалката... Дупката в ключалката беше колкото да си пъхнеш малкия пръст... нямах думи...
поглеждам вътре - отскубнали са CD-то заедно с барчето под конзолата... това ми дойде в повече...сигурно са ме чули през три квартала..., но к'во от това, на кой му пука...
Обаждам се в полицията - докарай колата да свалим отпечатъците тук. Питах ги да не е станало на самообслужване това, а те ми праснаха телефона. Отивам там и девойката с усмивка и умиление ми казва, че аз (11h) съм шестнайстия случай до този момент от района. Направо ме успокои. :laser: после продължи - ами то явно са накакви гастрольори, защото вчера изреваха Слатина, а днес явно е бил ваш ред, а искам да подчертая, че аз живея срещу входа на така обичания КАТ... то явно напоследък тъпата полиция се е превърнала в някакво статистическо бюро. Живеем в ебати и тъпата държава...
P.S.
щях да забравя - да им е честит на патерица празника на куките. В тяхна част ми разбиха колата. :small_cry:
Съболезнования направо колега....не се ядосвай, пести нерви.... кво да кажа.... положението е такова, а и полицията беше заета с шумна медийна акция в Булинс мисля.....се пак имаха доста ангажирани хора с камери и фотоапарати там.....
За съжаление ти се е случило и се надявам, че имаш застраховка...това е живота в БГ....
П.С. мен като ме зализаха леко отстрани пролетта... полицая ми вика: "ама ти сега за тая ли дреболия ни разкара...." ?!?!?!? аз му казвам "ами ДА!!!!", а той "ми що не написа, че е на паркинг станало.." ?!?!?!?!??! тогава полудях и му казвам..."Вие сега ме карата да излъжа ли, квооо ????" и тогава чак млъкна и си написа протокола.....
Thank's колега.
Застраховката ми е най - малкия проблем. Още вчера я откарах и я оставих в сервиз да я оправят. Много се чудя дали да не махна изобщо ключалките.
Адски ми е тъпо, че някакви свине са разбили нещо, за което не са дали и стотинка и най -вече е гадно чувството, че някой е пипал в твовто лично пространство.
Така е тъпи копелета има. Пукаш му главата с френския ключ и тва е :death: Преди 2 месеца на микробуса ми бяха чупили капачката на резервоара да точат малоумниците. А на една педя е зарядното на газовата - близо до акъла е, че в резервоала се лашка бензин за има-няма 5лева. И тъпаците като видели, че няма начин да си наврат маркуча и след това да ГО ЛАПАТ и да СМУЧАТ пробили отдолу резервоара. Е те тва какво е? Бой само :bash: и те така . . .
Предполагам си видял моята тема
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 57&start=0 (http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=14957&start=0)
:? :? :?
Най-искрено ти съчувствам и те разбирам....А ченгетата...По-зле от статистическо бюро...В статистическото бюро ще ти обърнат много повече внимание.... Няма да пиша повече, че взех да издивявам изобщо като почна да се сещам :x :x :x
А от кой квартал си :? :?
1 седмица след като бяха разбили колата ми да я крадат, беше откраднато ауди от 80 пак ос същото място, където стоеше моята кола...Мръсни копелета...без коментар :x :x :x :x :x :x :x :x
Furious 155
10-11-2007, 23:36
ае това все си мисля, че полицаите или поне някои от тях, знаят че еди коя си група работи еди къде си и т.н.... според мен се знае в някаква степен нещо което се е случило кой горе-долу е отговорен за него, но лошото е че полицията е като статистическо бюро, а не като to serve and protect... абе - дано не ни се случва такава случка!
То е ясно, че видя ли го и там ще го оставя, но още по - тъпото е, че ще ме съдят като за човек... :Suicide:
Да колега, видял съм ти темата още, когато я пусна и за това озаглавих моята vol.2...за съжаление... аз съм в Дианабад. Виждам, че и ти си някъде от там, та ако искаш пусни някой път ЛС да се видим в квартала.
А това, че и куките са в играта е почти ясно. Знаят , че винее някаква група по кварталите и какво правят - едно голямо НИЩО... само статистика. за какво ли им плащаме заплатите... Общо взето се доказва за пореден път , че живеем в една аборигенска дъжава и май престъпниците са по - защитени от нас - данъкоплатците.
Доста кофти случка, колега! Колкото до куките и аз много пъти съм им теглил една, но просто такава е системата. Ти как щеше да си вършиш работата, ако взимаше между 350 и 400 лева и се занимаваш по цял ден с опадъка на обществото? В Румъния си решиха проблема, вдигнаха им здраво заплатите на ченгетата, ама и при най-малките съмнения за рушвети и такива неща- летиш...и вече няма спирания от катаджии за просия, защото ако се оплачеш, пича заминава. А тук и да се оплачеш- глас в пустиня. Тва е щото българина не мисли на всички да ни е добре, а си гледа само собствения гъз и да види на някой, че му гепят колата, нищо не прави. Аз наскоро отивах да се видя с една мацка привечер и си ходя по една уличка, пряка на Патриарха. Паля си цигара и гледам някъв дебелак се мотае около едно Пежо. Изчаквам малко зад едно дърво и го гледам как нескопосано да се опитва да я разбие. Аз викам: "Кво правиш бе дбел?Я мръдни от колата". Ония е с някакви лупи като бронирано стъкло и се озърта, ама не ме вижда. Аз го приближавам и му казвам да стои, а дбелия мята мечата лапа на земята и се хвърля в едно запалено Ауди 90 и крещи "Остави ме на мира ще си имаш проблеми". Тва в центъра на Сф :shock:
...
Съчувствам ти! Не си хаби нервите, няма спасение от тая напаст. Полицията изобщо не ги и търси, само си водят статистика. Важното сега е да си вземеш парите от застрахователите и да възстановиш щетите с минимални средства от твоя страна.
Миналата седмица ми разбиха служебната Е39/525d, само че явно са били някакви спецове, щото нямаше никакви поражения, все едно са имали ключ и са си я отворили по нормалния начин. Нищо откраднато нямаше според първоначалния ми оглед, касетофона (стандартния на BMW) даже си стоеше, халогените и огледалата също. Само че като си тръгнали гадовете бяха оставили жабката, вратата и багажника отворени и ми паднал акумулатора. Вчера обаче си търсих ъглошлайфа и като не го открих се сетих, че беше в багажника, явно все пак не са си тръгнали с празни ръце.
Благодаря ви за съпричастността колеги.
Както бях писал, със застрахователите нямам проблеми. Още вчера я оставих в сервиза на един приятел да я оправи и няма да дам и един лев от джоба си. Надявам се другата седмица да е готова и отново да й се радвам, защото тъкмо си я преобух и й смених вариатора и нямам търпение отново да подкарам. Мислех сега да накарам майстора да махне изобщо ключалките, но един приятел ме посъветва, че ако пак й се нагледат по - добре пак ключалка да разбият, отколкото да счупят стъклото...и май е прав.
много тъпо,
аз имах пдобна случка, но по-неприятана - влязаха в къщи......... и понеже нямало какво да вземат бяха награбили 2 бутилки уиски, шампоани :!: :shock: :idea: и........... препарат за WC :shock: . а да и едни тенекиени бижута, които явно ги бяха помислили за злато....
викнах куките, 3 4аса събираха някакви отпечатъци и разбира се никакъв ефект, даже полу4их писмото, че производството е прекратено.... според мен са могли да ги намерят, но нямат мотив или даже обратното - имат мотив да ги прикриват..........
ParisWind
12-11-2007, 01:13
Офффф колко ви разбирам и аз колеги. Работя в центъра на града и с колегите ми си спираме колите всеки ден в една и съща улица коята е пряка на самата "Главна" - постоянно общинска охрана, постоянно движение, постояно сотаджии.... 1-ва седмица - отворха колата на единият ми колега (панела бил оставен в жабката - гадовете му отключили опелчето изтрагнали CD-то , намерили си панела и после си заключили дайе колата), на следващата седмица беше другият колега на ред, ама при него така му бяха избили ключалката че имах чувството че чак кората на вратата е пробита :(, аз разчитах на алармата на колата си - една вечер до колта ме чака един смешник от Общинска охрана който ми съобщава, че алармата ми постоянно пищяла и пречила на живущите... е ок ама предпочитам да им пречи отколкото да немам и аз музичка ... както и да е намалих си чувствителността малко и на следващият ден ми липсва единят халоген! а на по-следващият ден ми липсваше не халогена а стъклото на шофьорската врата! Е нищо не казвам ама ебати тъпите охрани - можеше да ме чака до 9 вечерта в студа да си ида до колата ама през сланчевият ден каде си бараше .... тъпанара тъп? Е извиням се много че се отклоних и не бях съпричастен дотолкова с кофти положението ви ама исках да си го споделя и аз! Взеха отпечатъци, подадох жалба, звънях на приятели и познати от отдел за масови безредици, които ми съобщиха само, че не случайно срещу всяко раьонно управление в града има и по една заложна къща и подяволите наистина е така, но...
много тъпо,
аз имах пдобна случка, но по-неприятана - влязаха в къщи......... и понеже нямало какво да вземат бяха награбили 2 бутилки уиски, шампоани :!: :shock: :idea: и........... препарат за WC :shock: . а да и едни тенекиени бижута, които явно ги бяха помислили за злато....
викнах куките, 3 4аса събираха някакви отпечатъци и разбира се никакъв ефект, даже полу4их писмото, че производството е прекратено.... според мен са могли да ги намерят, но нямат мотив или даже обратното - имат мотив да ги прикриват..........
ами аз оставам с впечатлението, че наистина нямт мотив или по - точно ги мързи, до болка ги мързи куките....
Говорих с един приятел - ченге и той ми каза, че за да ги хванат такива "гастрольори" трябвало да се направи някаква оперативна група, да ги следи и т.н., абе общо взето било хамалогия... :shock:
и това от устата на полицай, който би трябвало да ни пази...
Все повече си мисля, че живеем в една бананова република...
а колко съседи изреваха, че им точат бензина...не е истина... то и на мен ми го бяха източили преди време...до къде я докарахме... :evil: а пак повтарям, че блока ми се намира срещу КАТ и постоянно кръжат патрулки. За какво ли???
Наистина и аз ти съчувствам,не знам как бих се почувствал аз в такава ситуация,не искам и да си представям :?
Цаката на тия работи отдавна е измислена,но за жалост в България не съществува,а именно СиСиТиВи.Върши перфектна работа,никой нищо няма да пипа,повярвайте ми :wink:
Наистина и аз ти съчувствам,не знам как бих се почувствал аз в такава ситуация,не искам и да си представям :?
Цаката на тия работи отдавна е измислена,но за жалост в България не съществува,а именно СиСиТиВи.Върши перфектна работа,никой нищо няма да пипа,повярвайте ми :wink:
СиСиТиВи?
Съжалявам, но нищо не ми говори. Би ли пояснил.
Съжалявам, но нищо не ми говори. Би ли пояснил.
Перманентно видео набюдение.
За по-любопитните и мързеливи ;) -
http://en.wikipedia.org/wiki/Closed-circuit_television