View Full Version : Някой с 146 боксер и телефон с камера да помага :)
Може ли някоя добра душа с 146 боксер и телефон с камера да ми щракне надписчетата отзад "146" и "1.6" къде точно са? Боядисвах колата и сега се чудя къде бяха :roll: уж гледах в google ама нещо не можах да намеря подобна снимка ...
мерси :)
Иво Кръстев
12-11-2007, 16:31
на мойта 146 е отляво
на мойта 146 е отляво
така де ... ама точното място ми трябва, за да го лепна където е било
Иво Кръстев
12-11-2007, 16:38
ма те лепят ли се? не са ли с крачета?
ма те лепят ли се? не са ли с крачета?
ами не знам как са ... моите нямат крачета, и ми ги дадоха след пребоядисването ... и лента ми дадоха, да си ги залепя, ама се чудя къде точно бяха, знам че са под фара и двете ... но исках точното място :)
на twin spark са така, да. Ама на боксера са едно до друго ... мисля да сложа както е твоето 146, и 1.6 точно до него :)
Може ли някоя добра душа с 146 боксер и телефон с камера да ми щракне надписчетата отзад "146" и "1.6" къде точно са? Боядисвах колата и сега се чудя къде бяха :roll: уж гледах в google ама нещо не можах да намеря подобна снимка ...
мерси :)
Надявам се тези снимки да помогнат.
На втората и третата са различни :) мисля, че е като на втората
Мерси за снимките!
На мойта хубавица са така:
Аз като си купих колата парвата ми работа бе да свалиа сичките надписи одзад и после сус шлаuф паста тарках да махна потамниалата боиа под надписите и според мен е по хубава без никакви надписи .
На мойта хубавица са така:
Я - аз пък нямам надпис "Boxer" :(
иначе ги сложих другите точно така.
Опа, сега забелязвам че "1.6 boxer" ти е от другата страна. При мен бяха едно до друго точно ... така ги и сложих.
Аз като си купих колата парвата ми работа бе да свалиа сичките надписи одзад и после сус шлаuф паста тарках да махна потамниалата боиа под надписите и според мен е по хубава без никакви надписи .
Е ... пак е по-добре отколкото да сложиш няколко надписа "Турбо", "3.2JTDIEU" или от сорта :) Но лично мен си ме кефи със надписчето - така се вижда доста ясно какво ги е издухало :D
А надписа "boxer" пазиш ли го?
За първи път виждам алфа с надпис Boxer, с удоволствие бих си лепнал и аз един ;) Някой знае ли къде се продават?
За първи път виждам алфа с надпис Boxer, с удоволствие бих си лепнал и аз един ;) Някой знае ли къде се продават?
Искам и аз. Почвам да търся :)
Пусни някоя снимка да видим как е станала хубавицата де :wink: Иначе при мен има само един надпис 146 1.6 и е от ляво. :wink: А надпис боксер ще се търси явно. :wink:
Пусни някоя снимка да видим как е станала хубавицата де :wink: Иначе при мен има само един надпис 146 1.6 и е от ляво. :wink: А надпис боксер ще се търси явно. :wink:
Няма кой-знае каква разлика от преди - като изключим, че е малко по-лъскава и не е очукана _отвсякъде_ :) има дребни забележки ама само аз си ги виждам :) иначе е като нова. Може да метна 1-2 снимки, ако се наканя да снимам тези дни (ама трябва да я извадя от гаража за да снимам)
какъв цвят я боядиса? Същия или черен?
Не ви ли харесва без каквито и да било надписи отзаде, стои много по-изчистено 8)
какъв цвят я боядиса? Същия или черен?
За съжаление - същия. За черен на човека не му се занимаваше, тъй като имало много повече работа ако е видимо друг цвета. А е познат на майка ми и го щадях :) все пак най-важното беше за мен да се изчистят всички следи от конфронтации с малоумници, не толкова цвета - този също ме кефи, макар черното да ми е любимият цвят.
Малко офф,
Колега, бояджията от Пловдив ли е ? И ако си доволен можеш ли да ми дадеш някакви координати ,че ми трябва съвет от майстор по един въпрос за моята алфичка... :roll:
Малко офф,
Колега, бояджията от Пловдив ли е ? И ако си доволен можеш ли да ми дадеш някакви координати ,че ми трябва съвет от майстор по един въпрос за моята алфичка... :roll:
Бургазлия е :roll: да, доволен съм доста като цяло.