Log in

View Full Version : XENON - най-добрите оферти

boce
14-11-2007, 22:32
Приятели! Тъй като няма обобщена информация за тези които искат да си сложат ксенонови лампета, апък и моита 146-ца ми изглежда някак незавършена! ( все пак е с лупи ). Кажете какви оферти има и само китайски ксенони ли има на пазара? Моля пишете към коя дата са офертите, както и последващи впечатления!

rtfm
15-11-2007, 09:10
китайски с 12 месеца гаранция и безплатен монтаж за 220лв. А относно всички ли са китайски Отговора е да. Можеш да си намериш Филипс или Осрам но цените са над 1000лв.

pininfarina
15-11-2007, 13:03
Не всички са китайски колега, има корейски например, марката е KAIXEN, с една година писмена пълна гаранция. Цената на к-та е 350 лева. Няма смисъл да ги хваля, просто трябва да се види разликата с китайските - и като изработка и като светене. М-у другото цените на тази марка отскоро паднаха с около 100-150 лева на к-т и затожа са толкова ниски сега.

Yon
15-11-2007, 13:06
Възможно ли е този кит да работи но с крушки Хела или Филипс?

rtfm
15-11-2007, 17:26
Не всички са китайски колега, ние монтираме корейски например, марката е KAIXEN, с една година писмена пълна гаранция. Цената на к-та е 350 лева. Няма смисъл да ги хваля, просто трябва да се види разликата с китайските - и като изработка и като светене. М-у другото цените на тази марка отскоро паднаха с около 100-150 лева на к-т и затожа са толкова ниски сега.

Ами те и китайските са с 1 година писменна гаранция. като светене незнам как са ама не ми се вярва да са много по добри. А и това че не са китайски ами са корейски ми звучи като нямаме само лади ето имаме и жигули.

pininfarina
15-11-2007, 17:32
Не всички са китайски колега, ние монтираме корейски например, марката е KAIXEN, с една година писмена пълна гаранция. Цената на к-та е 350 лева. Няма смисъл да ги хваля, просто трябва да се види разликата с китайските - и като изработка и като светене. М-у другото цените на тази марка отскоро паднаха с около 100-150 лева на к-т и затожа са толкова ниски сега.

Ами те и китайските са с 1 година писменна гаранция. като светене незнам как са ама не ми се вярва да са много по добри. А и това че не са китайски ами са корейски ми звучи като нямаме само лади ето имаме и жигули.

Колека, не искам да те обиждам ама не си много наясно с качествено произведените стоки. Не ми се спори и мога само да ти кажа че разликата м-у китайските и корейските стоки в качеството е огромна. Същото се отнася и за черната и бяла техника. Сам могеш да провериш това в най различни форуми.

Sergey_gigov
15-11-2007, 17:37
сега па ти говориш глупости - не си на ясно че китайците няма право да изнасят каквото и да е - без сертификат закачество - не казвам че няма "еветинийки " но на последък всички маркови стоки са им много добри

pininfarina
15-11-2007, 18:24
сега па ти говориш глупости - не си на ясно че китайците няма право да изнасят каквото и да е - без сертификат закачество - не казвам че няма "еветинийки " но на последък всички маркови стоки са им много добри

Ами купувай си китайски, слагай си ги и газ. и аз преди да направя сравнение в светенето, говорех като теб колега.

Sergey_gigov
16-11-2007, 14:28
не ме разбирай погрешно аз също не ги харесвам - просто се занимавам с техника и знам че ги задължиха за сертификатите за съответствие и качетво
така ,че не може да са съвсем ментета

tjman
16-11-2007, 16:08

Ами купувай си китайски, слагай си ги и газ. и аз преди да направя сравнение в светенето, говорех като теб колега.

Ех, ако беше от София можеше да си 'премерим' ксеноните - аз съм със китайски 6000K:)

Fens_Tuning_Center
16-11-2007, 17:26
погледни тук : http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=20615

robkobg
16-11-2007, 18:48
:ban: :ban:

boce
16-11-2007, 23:57
Момци и моми, гледам, че пишете и топлинно число. Даите да сравним цените за топлинните числа на заводския ксенон - 4300К, понеже гледам по форумите, че с нарастване на топлинното число, осветеноста в луксове намалява!