View Full Version : Водна помпа въпрос
WhitePower
16-11-2007, 11:09
Колеги водната помпа на 155 2.0 16В на кои ремък е закачена
на Ангренажа или на Пистовия
75 2.0 turbo
16-11-2007, 12:38
естествено че тряя ти е гадно :lol: на ангренажа е :wink:
е то оставаше да е на пистовия
ся верно е фиатска глупости тоя мотор ама се пак :lol: :lol: :lol: :wink:
75 2.0 turbo
16-11-2007, 21:15
от друга страна ако скъсаш аксесоарен ремък си караш без грижи е без клима генератор и хидравлика на волана :wink: ма кат ти текне си е филм де сменяш си помпата за 200 леа и готоо :lol: :lol: :lol:
Орлине малко ще ти ползвам темата, но при мен на чисто нова помпа не ми дава почти никакво налягане, от което моторът прегрява , защото не циркулира добре водата, имате ли идея от кво може да не дава налягане, помпата е чисто нова, може ли да си е преебана по дифолт, като тя е една ос с турбина само....
(не става въпрос за италианска кола, споко)
най - важния параметър е разстоянието между корпуса и турбината
от друга страна ако скъсаш аксесоарен ремък си караш без грижи е без клима генератор и хидравлика на волана :wink:
дедо ти само с клима и хидравлика е карал :lol: :lol: :lol:
75 2.0 turbo
17-11-2007, 20:04
дедо ми и сега си няма такива екстри да ти кажа :lol: :lol: :lol: кара си магарцедеса и нема никви грижи 8)
Орлине малко ще ти ползвам темата, но при мен на чисто нова помпа не ми дава почти никакво налягане, от което моторът прегрява , защото не циркулира добре водата, имате ли идея от кво може да не дава налягане, помпата е чисто нова, може ли да си е преебана по дифолт, като тя е една ос с турбина само....
(не става въпрос за италианска кола, споко)
Напълно възможно е да е дефектна помпата/пресен случай с бат Венци на Купето/,така че трябва да я свалиш и да и видиш :wink: :wink: