View Full Version : Съединител
начи имам следния проблем свръзката м/у педала на съединителя и жилото ми се разглоби са сам го напраил с някфа скоба и нит : ) и майсторите ми викат добре е така и ми трябвало шплит някаф ма незнаели дали се продава ххх; ) ако някои има 146 ако може да щтракне 1 фото доло при педалите или да каже некфа идея ; )
Sergey_gigov
16-11-2007, 14:39
това да не е гуменото оплутнение на самото ухо на помпата ?
не самата връзка на помпата към педала там ми трябвало шплент никде немога да го намеря тая ждаджа
Sergey_gigov
16-11-2007, 18:35
е то там си е едно тампонче което се нахлузва на ухото на помпата и се вкарва на педала след което му слагаш 1 шайба с отвор 10мм и слагаш контра да не излиза може и с фиба на жената даже :lol:
да де шайбата си я има сложил сам нит в дупчицата да не излиза ; ) ама по добре с тоя шплент : ) ама 10кс за инфото смисал ако има нещу да контрира сичко е ок : ) са 6е намеря нерщу по здраво ако н е намеря шплент и тка : ) 10кс батка за инфото и ас тка мислех ама бях под филм да карам тка да не стане нещу а то си държало перф
Sergey_gigov
17-11-2007, 02:11
аз мойта на път я направих така и до сега не е мръднала :)
и аз мойта на витоша се счупи тва : ) ок перф :) щом и тфойта е къстам мейд :) и не е мръднаЛА : )