View Full Version : Здравейте колеги и фенове
viktor1976
05-05-2005, 12:05
Здравейте. Отскоро посещавам този форум. Не карам алфа а рено. Но това не ми пречи предполагам да ми е интересно тук. И понеже сметнах че не е коректно да си ровя тук неригистриран, се регистрирах сега. Има какво да се научи от форума ви. Поздрави и дано не ме приемате като натрапник.
virusalfa
05-05-2005, 12:11
Здрасти!Рано или късно ще станеш фен! :tongue:
Здравейте. Отскоро посещавам този форум. Не карам алфа а рено. Но това не ми пречи предполагам да ми е интересно тук. И понеже сметнах че не е коректно да си ровя тук неригистриран, се регистрирах сега. Има какво да се научи от форума ви. Поздрави и дано не ме приемате като натрапник.
Здрасти аз имах Рено 19 92г преди да стана собственик на Алфа и мога да кажа че бях много доволен, но Алфа е.........СУПЕР!!!
Dodo 155
05-05-2005, 16:51
Добре дошъл :wink: Радвам се, че форума ти е интересен. Това е много важно и значи, че не сме го превърнали в утопия на марката Алфа Ромео :idea:
Приятно сърфиране :wink:
p.s. Аз също съм имал Рено, което в момента го кара майка ми :wink:
Здрасти и от мен колега по съдба! И аз съм голям фен на италианските коли, но карам Рено 19- ката на баща ми. Дано по скоро се обзаведем с нещо made in Italy, а дотогава ще се радваме на меката возия,наистина изумителната икономичност и... леко на завоите :tongue: .