View Full Version : Гарнитура на картера
От както я имам колата тече масло от гарнитурата на картера, та реших да я сменя най-накрая, обаче в 2 магазина вече ме убеждават, че там само силикон се слага. Това не ми звучи сериозно. А и също така ми е интересно дали ще успея да го сваля без да махна колекторите, че доста се пречкат.
Благодаря предварително за инфото.
и аз знам, че е само със силикон
и аз знам, че е само със силикон :yes:
Alexanderbb
20-11-2007, 19:04
Моята категорично няма гарнитура. но ако искаш да си сигурен влез в EPER и виж там дават ли нещо като гарнитура
като правех основен ремонт на една алфета също нямаше гарнитура баща ми купи клингерит за гарнитура изряза го по капака .. и заспа поздрави
75 2.0 turbo
20-11-2007, 23:08
става си прекрасно със силикон 8)
thecleaner
21-11-2007, 03:59
и моята 100% е само със силикон :wink:
virusalfa
21-11-2007, 09:32
REINZOSIL на VICTOR REINZ,има го в Аутоплюс на цена 12-15лв тубичката.Почистваш с коресилин,обезмасляваш със спирт и като залепне,ела го отлепи!
Аз на моята като и правих основния ремонт преди 2 седмици. Картера го намазах със силикон и си заспа. Силикона е Локтайт. Няма никви ядове. Цената му е 18 лв.
От както я имам колата тече масло от гарнитурата на картера, та реших да я сменя най-накрая, обаче в 2 магазина вече ме убеждават, че там само силикон се слага. Това не ми звучи сериозно. А и също така ми е интересно дали ще успея да го сваля без да махна колекторите, че доста се пречкат.
Благодаря предварително за инфото. :wink: Само силикон,обаче операцията е малко неудобна :wink:
Не се притесняваи за гарнитура на картера.Аз карам без такава.Няма проблем.
Алфа 155 1,8 Тс