PDA

View Full Version : Кой къде и кога мисли да ходи на море...

KGB
08-07-2005, 14:42
аз за начало ще съм на несебър от 26 до 10 после някъде на юг и така...

Казвайте къде ще ходите пак може и да се видим :wink:

MONI
08-07-2005, 15:09
аз за начало ще съм на несебър от 26 до 10 после някъде на юг и така...

Казвайте къде ще ходите пак може и да се видим :wink:

Ми аз много се изкефих миналата година на спокойствието което цари в Лозенец а и има едно много добро мини плажче с готин бар и готина музика което го държи мой много добър приятел та на 6 мисля да отпраша....Може да се видим???

KGB
08-07-2005, 15:15
Ние на там мислим да ходим после....но като гледам тязи година всички са тръгнали на там поне голяма част от моите познати...така че сигурно няма да е много спокойно...

трябва евентуално да търсим места за спане...

MONI
08-07-2005, 15:46
Ние на там мислим да ходим после....но като гледам тязи година всички са тръгнали на там поне голяма част от моите познати...така че сигурно няма да е много спокойно...

трябва евентуално да търсим места за спане...

По принцип все още не се е комерсиализирало достъчно и легловата база не е много голяма, а и то самото село си е доста малко...за около 10-15 мин. обикаляш го цялото. Под спокойно имам предвид поне миналата година че няма кръчми с оркестри или много дискотеки и т.н. Другото хубаво е че като ти омръзне там и Китен(който аз лично никога не съм харесвал) е на 4км, Царево на 4км, Приморско 10км. и т.н.

Колкото до спането моят приятел и неговият партньор отварят и хотел та мое да го поразпитам да се запази нещо евентуално.

Аз незнам къде ще спя все още, но ще гледам да си запазя нещо предварително.

Mury
08-07-2005, 16:34
Аз предлагам до края на месеца тук във форума да се разберем за то4на дата за среща например в на4алото или средата на Август на някое по централно място например Бургас или Слън4ев Бряг или нещо такова давайте предложения :wink: :wink: :wink: Тамън ще могат да дойдат и колегите от района :P :P :P

KGB
08-07-2005, 16:56
Аз предлагам 5 август Петък например Слънчев Бряг някъде...ранно сутринта около 10-11ам....и после нещо плажче и т.н.

Mury
08-07-2005, 17:10
Да мое предлагам да се поства в темата до 25 например и кото се реши това е :wink: :wink: :wink:

gigi
09-07-2005, 00:58
Аз както си правя сметките май ще мога да дойда то сънито ама да не се заричам. Иначе ще е готино.

alf
09-07-2005, 13:54
аз пък на 29 тм заминавам за иракли - приказно местенце до нос емине само че е палткаджийска работа. иначе местото се намира баш по средата на нащо черноморие - между несебър и обзор. щях да предложа там да се направи среща само че има 1 заведение тип хоремаг и малко по-надалече една кръчма в емона в която гоЛяМЪта РъкИъ е левче ама е 200гр :mrgreen: и е невероятна.... та съм на разположение от 29 до към 10-15

Mury
09-07-2005, 19:00
ИИИ....бахти таз ракияя мноо ефтина бе брат :shock: :shock: :mrgreen: :mrgreen:

KGB
10-07-2005, 20:55
и много опасна...

Към 3сутринта някой дава странната идея..."Арееее се Къпемеееееее"...и от там стават зверски удавания.

gigi
10-07-2005, 23:30
Е аз нямам проблем с ракията пия умирено най-много кило :lol: ама понеже ме е страх от водата не влизам повече от кръста и така една година спасих биридчетката че се се беше удавила. :roll:

valjo
11-07-2005, 00:09
...в емона в която гоЛяМЪта РъкИъ е левче ама е 200гр :mrgreen: и е невероятна.... та съм на разположение от 29 до към 10-15
бартоооо ти ма нави, ша знайш
какфаа е таз рикиааа бее, бартоооо

alf
11-07-2005, 09:15
каква е незнам точно ама за 10 лв с мезетата се получава пълно отделяне на душата от тялото.... без да мислиш за самоубийство на сутринта 8)