View Full Version : няма ли край българската простотия
Alexanderbb
22-11-2007, 19:08
Тази вечер 18,30 на околовръстното между Симеоново и Бистрица. Мъглата е толкова гъста че направо с нож да я режеш. Пъплиш едвам едвам следейки фаровете на колоната коли идваща от към Младост. И на 5 пъти за малко не се сблъскваш със "супер" шофьори които карат в твоето платно и изпреварват спрялата колона. Е може аз да съм нещо сбъркан и да не съм в час ама не разбирам какво арогантно, просто и надуто копеле трябва да си за да си позволиш да се държиш по този начин
Няма край, гледай случай! Карам си аз като пич и гледам в огледалото едно Ауди 100 се засилило ама яко и явно няма намерение да спира и ще изпреварва. А просто няма къде да се събере :shock: Чупя аз десен волан да се спася от връхлитащия ме малоумник, а оня най-невъзмутимо отнася огледалото на насрещната кола и газ все едно нищо не е станало. Е това какво е?http://cheesebuerger.de/images/more/bigs/a065.gif
Колега, не си хаби нервите. Винаги е имало и ще ги има тия "супер шофьори". Ти сам си отговори какъв трябва да си, за да караш така- "арогантно, просто и надуто копеле".
Няма край, гледай случай! Карам си аз като пич и гледам в огледалото едно Ауди 100 се засилило ама яко и явно няма намерение да спира и ще изпреварва. А просто няма къде да се събере :shock: Чупя аз десен волан да се спася от връхлитащия ме малоумник, а оня най-невъзмутимо отнася огледалото на насрещната кола и газ все едно нищо не е станало. Е това какво е?http://cheesebuerger.de/images/more/bigs/a065.gif
във същия дух .. на сточна гара .. няма светофар от никаде .. луда тъмница .. мъгливо едно ужасно и някакъв супер голф 2 .. се заби в един бакшиш за едно евро .. ;) и те спират .. и ние спираме .. аз спирам до тук сами ще се сети те за каква цигания стана с тези който едвам едвам .. се придвижваха .. към тях .. :) стана .. невероятна каша .. качамак .. незнам хах :) цигания неземна
поздрави
Днес един приятел ми разказа как тая сутрин в мъглата 2-ма умници си карат най-спокойно без НИКАКВИ СВЕТЛИНИ и както си шарят из пътя,за да заобикалят ОГРОМНИТЕ дупки се срещат.И това става точно пред едно училище.Ами ако вместо един с друг бяха ударили някое пресичащо дете ?
Вчера се наложи да дам път на 4 линейки с надути сирени каращи една след друга. Не знам какво е ставало. Баси ужаса!
На семинарията пък (Симеоновско и Яворов) идващите откъм гара Пионер закъм Софияленд вече масово се престрояват за ляв завой в лентата на насрещните. Там има и едни много техничарски дупки/шахти, та е баси мизерията като се прибирам вечер - за дупките ли да внимавам или за ненадейно изскачащите срещу мен от средата на дългата колона нетърпеливци...
MainaCore
22-11-2007, 23:56
И на мен тая вечер много простотии ми се случиха - един старозагорски бус ми отне предимството с ляв завой, аз намалих да не го цункам и тоя идиот взе, че спря посредата на платното след като зави и пълен късмет, че успях да спра ..... има ги всякви...си е**** м****** и за капак установих, че някой тийнейджър фен на ланчия ми е отлющил едната странична емблема :shock: и ахнах
Bass,това което описваш се случва от как се момня.И мен много ме дразни .Направо издивявам като мина от там.И са нагли колкото си искат,дори да не се отместиш ами да цепиш директно срещу тях(сиреч в собственото си платно), те почват да ти свирят и псуват сякаш ти си в насрещното а не те.Простотията нема край по наще пътища .
viliivanov
23-11-2007, 10:27
И мен вчера сутринта ме засякоха само 3 пъти за около 5 км разстояние. Естествено, бях с предимство. А като видя някой без фарове особенно в тая гадна мъгла и ми идва да го хвана и да му почупя шибаната кола със собствената му глава, баси и измикярите, ако искат да се самоубиват, да ходят и да скачат от пропасти и мостове. Ама кво да прайш....Булгаристан-деа и клоаката селска. Пълно с тъпанари и всеки е безсмъртен и ще те убие без да се замисли. Толкова ли струва човешкия живот?.... Едно изпреварване в насрещното... закъде бързат идиотите мръсни?... За гробищата може би....... Зарекъл съм се, че следващия път когато ми се случи нещо подобо, онзи отсреща ще го изкърта от бой... мамка им проста тъпа куха.....
Не се нервирайте, винаги ще ги има идиотите по улиците. Да не говорим, че има и хора на по 80г. зад волана :shock: За съжаление, такава е ситуацията.. Вчера в пиковия час м/у 17:00 и 18:00 тръгнали да ми слагат настилка на моста от към Надежда 5 към Люлин. Да не говорим, че имаше и мъгла, а да забравих също, че и се намираш почти в най-лявото платно отсреща идват коли и в същото време някви тъпанари те изпреварват (а ти си почти спрял). Скачаш по рязаните дупки, а пред тях големите камиони на "Пътни настилки" :cry: Верно да ги биеш....
такива примери има мнооого ....
просто карайте според правилата , това е начина един ден да се оправят нещата
Bass,това което описваш се случва от как се момня.И мен много ме дразни .Направо издивявам като мина от там.И са нагли колкото си искат,дори да не се отместиш ами да цепиш директно срещу тях(сиреч в собственото си платно), те почват да ти свирят и псуват сякаш ти си в насрещното а не те.Простотията нема край по наще пътища .
Сега и аз ще ви разкажа една интересна случка точно на семинарията!
Пътувам си аз за работа и минавам от там. Аз се движа по Яворов (от софия ленд към кулата) и правя десен завой точно на семинарията (посока гара Пионер). Правя си аз десния завой и си минавам с лявата лента (щото трябва да завия на гара Пионер и да продължа към дианабад). Карам си аз и точно на завоя кво да видя - некаф голф 3 кара в мойто платно! Аз, по подразбиране, почнах да светкам, да бипкам, да псувам,.... но, реакция няма. Нямаше кво да правя и спрях. Гледам в дясното огедало - некво хора си минават покрай мен и ням къде да се свия. Точно се източи колоната и аз навивам десен за да се свия. С най - голямо учудване видях, че пича с голфа вече ме заобикаляше от дясно :!: :!: :!: Това на него му се пада втората насрещна лента :!: :!: :!: Пича си мина и си ме заобиколи, а аз си останах на пътя недвоумяващ за кво иде на реч :!:
И тва ако не е върха на наглостта - кое е?!
На семинарията пък (Симеоновско и Яворов) идващите откъм гара Пионер закъм Софияленд вече масово се престрояват за ляв завой в лентата на насрещните. Там има и едни много техничарски дупки/шахти, та е баси мизерията като се прибирам вечер - за дупките ли да внимавам или за ненадейно изскачащите срещу мен от средата на дългата колона нетърпеливци...
Те точно там преди няколко дни,се засилих срещу една путка заспала с един голф и спрях пред нея,а оная почна да ме псува и ми показва средни пръсти,слезнах а тя се заключи и подскочи на другата седалка,стана задръстване и хората се смееха яко :twisted: :twisted: :twisted: накрая и наплюх прозореца и си тръгнах с мръсна газ :twisted: :twisted:
П.С.Забелязал съм напоследък че жените са станали адски нагли,постоянно карат в затворени улици,минават на червено и т.н.
П.С.Забелязал съм напоследък че жените са станали адски нагли,постоянно карат в затворени улици,минават на червено и т.н.
Не е само жените, това не е до пол. Всичко е до култура, или по-скоро липсата на такава. Просто повече жени взеха да карат, затова забелязваш такива неща :)
Не е само жените, това не е до пол. Всичко е до култура, или по-скоро липсата на такава. Просто повече жени взеха да карат, затова забелязваш такива неща :)
Абе , просто имам ли богат любовник значи съм хванала Мойсей за жезъла и всички са ми длъжни......
Мама ви :censored: да :censored:
Хммм не подобава на модератор да държи такъв език -та съм те цензурирал леко.
Абе , просто имам ли богат любовник значи съм хванала Мойсей за жезъла и всички са ми длъжни......
Мама ви :censored: да :censored:
Те тва е истината,но се насират кат слезнеш от колата :twisted: :twisted: :twisted:
Хммм не подобава на модератор да държи такъв език -та съм те цензурирал леко.
Приема се! :th_up:
Те точно там преди няколко дни,се засилих срещу една путка заспала с един голф и спрях пред нея,а оная почна да ме псува и ми показва средни пръсти,слезнах а тя се заключи и подскочи на другата седалка,стана задръстване и хората се смееха яко :twisted: :twisted: :twisted: накрая и наплюх прозореца и си тръгнах с мръсна газ :twisted: :twisted:
Напълно съм съглесен.
Случка от вчера.
Излизам на заден у най-голямата мъгла сутринта и се оглеждам и се ориентирам по фаровете. Минават две коли и аз тръгвам да излизам и изведнъж яко клаксон от който дори се стрснах щото беше 8 сутринта още спящ. Кога гледам една тъпа путка със сребърен авенсис и без фарове нещо ме храни отвътре. Познайте дали може да се види тази кола в тая мъгла. Продължава тя и аз я настигам да и кажа поне като ме псува толко много да вземе да си пусне фаровете, а тя не отваря прозореца и ми показва средни пръсти. Еб***и тъпата свиня.
Тази вечер 18,30 на околовръстното между Симеоново и Бистрица. Мъглата е толкова гъста че направо с нож да я режеш. Пъплиш едвам едвам следейки фаровете на колоната коли идваща от към Младост. И на 5 пъти за малко не се сблъскваш със "супер" шофьори които карат в твоето платно и изпреварват спрялата колона. Е може аз да съм нещо сбъркан и да не съм в час ама не разбирам какво арогантно, просто и надуто копеле трябва да си за да си позволиш да се държиш по този начин
Простотията край няма, това е вярно, но има край на такива неща, ако всички са нетърпими-тоест, ако му засвиркат, блокират го и така винаги.По този начин, когато някой направи глупост и скочат десет човека, но пак казвам - във всяка ситуация, ще се оправи и простотията.
То верно не опира само до пол ама и до възраст явно не опира.
Ето ви случка: Нощ, силен валеж, трилентов булевард дясната и средната ленти са пълни, аз съм в лявата щото логично ще завивам наляво. Успоредно на мен кара някъв чичка към 45 години с жената и детето си. Той избързва малко и когато задните му врати се изравняват с предния ми капак цъка мигача и веднага чупи рязко в ляво. От моя страна спирачки и клаксониране. На следващия светофар говорейки му на вие съсвем учтиво му искам обяснение защо иска да се самоубие точно с моята кола. Отговора беше "Ако си карал на запад - там е тъй" е кво да му кажеш на тоя. Като питах 'ами ако не бях аз, а некой камаз дето не може да спира екстремно и ти пречука детето - кво прайм', измърмори "ма аз дадох мигач" и потегли. Ей такива просто и да го счупиш от бой пак ще си кара "като на запад".
бе те и на Запад са си супер нагли понякога но пък са много по-добри шофери :wink:
Пожелавам му да го засече някой друг западняк. Поне лесно ще се уговорят кой е виновен.
Не знам,аз откакто карах в Англия няколко месеца,начина на каране ми претърпя радикални промени :)
Сега съм нов човек на пътя,просто се иска култура и толеранс на пътя...те тва е.
Иначе тука всички ми се струват,че са взели първо ниво за камикадзета,добре,че не са завършили курса поне....
deadairplane
23-11-2007, 18:50
А днес по Вазов на един светофар аз съм в най-лявата за направо лента (демек 2рата щото от ляво си е баш за налявао). И един Плевенски опел астра полуизгнил във средната лента ще тръгва ама пред него камион (тои и пред мене между другото 3 тъпи тира затворили всички ленти). Обаче понеже моя Тир тръгна по бързо и тоя мръсник почва да ме избутва най-нагло държа си аз на право ама кат видях че вече отива работата на "майстор" чукнах леко спирачките и после го настигам и какво да видя, гаден мръсен черен мазен циганин и си говори по ГСМа и ми се хили. От Афганистан насам не съм изпитвал такова силно желание да застрелям някой, просто имаше касмет че няма с какво. Ама после го топнах на ченгетата на караулката на Ботевградско точно срещу Маргела той нали е от ПЛЕВЕН ДАГЕ и нямаше от кде да мине просто го видях на огледалото как ченгетата го спряха.
но пък са много по-добри шофери
Бих казал че са по възпитани,но не и по-добри :twisted: :twisted:
Аз затова обичам като съм с "баба"Нива,знаете ли как ми дават път,спазват предимството на дясностоящия,не ме засичат,не карат срещу мен и тн!И всичко това се дължи на това,че много добре знаят,че с тази "Нива" ми дреме дали ще ударят или аз тях,а и със сигурност тя ще има по малко щети при сблъсък!
Ето една случка и от мен:
С "нивата" пътувам към един приятел вечерта,стигам гара "Подуене" и там малко преди светофара пътя почва да блести,викам си тука е заледено и лекичко почвам да спирам!Спрял съм и чакам зелено за десен завой и изведнъж "бум" отзад,щеше да ми счупи врата!Обръщам се гледам едно новичко "Волво"С80 се наденало в мен и си казвам,тоя ми поломи джипката.Слизам гледам неговата и ме свива сърцето какво трябва да и е на мойта,на него преден фар чупен,броня,преден капак,калник леко смачкани,а на мен нищо!Казвам му,какво правиш бе колега,а той ми вика нямам спирачки!??!!?!Е,как нямаш бе,колата ти е чисто нова,му казвам аз,а той дай да ти дам 20лв и да си ходиме, на теб ти няма нищо!Според мен тоя беше пиян и не е видял,че е заледено!Ако не бързах толкова щях остана да дойде КАТ,защото "овцата" с него, му казва да не ми давал пари,защото нищо ми нямало,егати наглоста!