PDA

View Full Version : Предезвеквам KGB на реванш с QV-то

gigi
24-11-2007, 19:27
Днес карах QV-то на Нео (демек моето бивше) и установих че така се е погрижил за него че мисля да поразцепа малко бръзи дизелчета и най ми е мерак с Петко та да видиме до къде са нещата. Та мисла си за утре след срещата. Ако искат да заповядат и други дизели и боксери да видиме колко са им силиците срещу МАШИНАТА :D 8) :roll:

ne0
24-11-2007, 19:34
ти ся ко искаш Петко да не спи...

Мойш си представиш да падне от коли дето винаги е биел... може и музиката да си свали утре :):):)

Alfamaniak
24-11-2007, 19:36
Аз ще ти напукам канчето :lol:

Grigor
24-11-2007, 19:38
Хм.... на мен ще ми е интересно да гледам :-)

Само кажете кога и къде

ne0
24-11-2007, 19:39

Папагал предизвикай го де!!!! ХАХХААХАХ ще е интересно...

мали ако паднете ще се пукна от смях от сток ку ве и сток селеспийд само с чипове

Alfamaniak
24-11-2007, 19:43

мали ако паднете ще се пукна от смях от сток ку ве и сток селеспийд само с чипове

А дизела ми не е ли сток бе папагал :lol:, а пък ако паднете от дизел 115 коня :lol: :lol: :lol:

Grigor
24-11-2007, 19:46
Ей, тропическата зооградина..... вместо да кудкудякате къжете къде да дойдем и да гледаме кой, как и какво ;-)

ne0
24-11-2007, 19:46

А дизела ми не е ли сток бе папагал :lol:, а пък ако паднете от дизел 115 коня :lol: :lol: :lol:

къде е тоя дизел 115 коня... ?????

gigi
24-11-2007, 19:47
На мене ли :?: :?:
Преди не можа а беше сигурен само дет сега QV-то върви два пъти повече, Петко поне ме е бил веднъж :P :wink:

Alfamaniak
24-11-2007, 19:49
Е да на 200 м. зависи кой как тръгне бяхме наравно :P :wink:

ne0
24-11-2007, 19:50
Кире виж Петко ко вика ;)

KGB
Член на клуба

Пуснато на: Сря Окт 17, 2007 11:25 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

От няколко дена колата ми е с нов софтуер за ЕКУто от www.digitaltuning.bg (http://www.digitaltuning.bg)

Та благодарение на хората от ДигиталТунинг Швейцария вече съм с напълно завършен етап на тунинг на този двигател. Живот и здраве скоро ще минеме на 16винтила и ще гониме 200коня и 500НМ, но това друга тема.

В момента колата надува на 1.52Бара в сравнение с 1.4Бара преди с стария "чип" на стандартната кола.

"Чипа" за стандарната кола, тоест абсолютна заводска с чип пак от ДигиталТунинг даваше 150коня и към 360-370НМ мерена на диното на ПроСпеед. От дигитал даваха 148коня и 363НМ...тоест чипа им прави с колата точно това което те казват.

От тогава до сега по колата се направени следните промени свръзани с двигатела:

1.Монтиран е по-голям предно разположен интеркоолер

2.Махнати са Двата катализатора

3.Монтиране е "право тръбо" спортно задно гърне...Драгон

4.Фабричния филтър и кутията са заменение с карбонова кутия с цел изолация и спортен филтър. Целия филтър се нарича BMC Carbon Dynamic Airbox с размер 70-150 това е за двигатели над 1.600кубика (въпреки, че за моята дават малкия филтър под 1.6куб)

С тях колата се усащаше, че върви повече...тоест според мен едно 10коня и към 20НМ е имало от тези промени. Иначе казано колата е била около 160коня и 380НМ.

В момента с новия софт от DigitalTuning в който са взети под внимание направените промени по колата и са оставени така наречените защити за двигателя, колата мисля е около 170коня и 400НМ....но това скоро се надявам да го разбереме отново на диното на ники златков.

Като лични впечетления от вървенето, в момента 4скорост е както преди беше 3та. Усеща се, че и съединителя е под огромно напрежение. Колата в момента е на 127 000км и още е с фабричние съединител, с "чип" на ДигиталТунинг е от над 100 000км.

147QVD powered by BlackAngels Tuning, 159 2.4JTDm, skype: kgb147

gigi
24-11-2007, 19:50

115 дизела ще го пуснеме с 72 бензин и ще гледаме :shock: :shock:

ne0
24-11-2007, 19:53

приятелят ти вика 170 коня.......... :) найс

па съм чувал че твоя бил 185 ????

Alfamaniak
24-11-2007, 19:55
Кире виж Петко ко вика ;)

KGB
Член на клуба

Пуснато на: Сря Окт 17, 2007 11:25 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

От няколко дена колата ми е с нов софтуер за ЕКУто от www.digitaltuning.bg (http://www.digitaltuning.bg)

Та благодарение на хората от ДигиталТунинг Швейцария вече съм с напълно завършен етап на тунинг на този двигател. Живот и здраве скоро ще минеме на 16винтила и ще гониме 200коня и 500НМ, но това друга тема.

В момента колата надува на 1.52Бара в сравнение с 1.4Бара преди с стария "чип" на стандартната кола.

"Чипа" за стандарната кола, тоест абсолютна заводска с чип пак от ДигиталТунинг даваше 150коня и към 360-370НМ мерена на диното на ПроСпеед. От дигитал даваха 148коня и 363НМ...тоест чипа им прави с колата точно това което те казват.

От тогава до сега по колата се направени следните промени свръзани с двигатела:

1.Монтиран е по-голям предно разположен интеркоолер

2.Махнати са Двата катализатора

3.Монтиране е "право тръбо" спортно задно гърне...Драгон

4.Фабричния филтър и кутията са заменение с карбонова кутия с цел изолация и спортен филтър. Целия филтър се нарича BMC Carbon Dynamic Airbox с размер 70-150 това е за двигатели над 1.600кубика (въпреки, че за моята дават малкия филтър под 1.6куб)

С тях колата се усащаше, че върви повече...тоест според мен едно 10коня и към 20НМ е имало от тези промени. Иначе казано колата е била около 160коня и 380НМ.

В момента с новия софт от DigitalTuning в който са взети под внимание направените промени по колата и са оставени така наречените защити за двигателя, колата мисля е около 170коня и 400НМ....но това скоро се надявам да го разбереме отново на диното на ники златков.

Като лични впечетления от вървенето, в момента 4скорост е както преди беше 3та. Усеща се, че и съединителя е под огромно напрежение. Колата в момента е на 127 000км и още е с фабричние съединител, с "чип" на ДигиталТунинг е от над 100 000км.

147QVD powered by BlackAngels Tuning, 159 2.4JTDm, skype: kgb147

Това относно тунинга ли е ? Нека Гигони да напише какво е правено по QV-то :lol: :lol: :lol:

ne0
24-11-2007, 19:58
КУ ВЕ -то е на 87 км след основен ремонт... разработвано от Мъфка.....

Има филтър, чип .... те тва е... кой не верва отваряме капаци и всичко..........
Сменени са лагери магери, и т.н.......(магерите незнам колко струват)
Колата е правена в Екстрийм Тунинг ;)

Alfamaniak
24-11-2007, 19:58

приятелят ти вика 170 коня.......... :) найс

па съм чувал че твоя бил 185 ????

Това е на око бре :lol:

Alfamaniak
24-11-2007, 20:01

Има филтър, чип .... те тва е... кой не верва отваряме капаци и всичко..........

Пилнати са колекторите, свалена е малко главата и т.н.

ne0
24-11-2007, 20:02

Пилнати са колекторите, свалена е малко главата и т.н.

това предния собственик не ми го е казвал а главата не сме я сваляли...

колата остана без масло след счупен картер..... и така....

gigi
24-11-2007, 20:12
Това относно тунинга ли е ? Нека Гигони да напише какво е правено по QV-то :lol: :lol: :lol:
Ми аз съм слагал чип при Бобо, Драго ми е махал катализатора и направи спортно гърне, пилил съм колекторите от главата беше взето малко и съвсем преди да го продам Нео ми даде неговият спортен риплейсмънт филтър. Сега не знам какво му е правено, но колата върви яко и си мислех да пробвам разни бегачки тип боксери или катраници дет или са с по голям обем или с турбота мурбота и пак не вървът.
П.С що се нахендрих с тез кюмюри друго си е оборотомера да удря в 8000 като сменяш :twisted:

Alfamaniak
24-11-2007, 20:14
друго си е оборотомера да удря в 8000 като сменяш :twisted:

Удря ама за кратко :priest:

ne0
24-11-2007, 20:15

има една приказка че смъртта на дизела е вечна........

Bobi_33
24-11-2007, 20:16
Пилил съм колекторите от главата беше взето малко и съвсем преди да го продам Нео ми даде неговият спортен риплейсмънт филтър.

Е ся вече колата е с нормален заводски въздушен филтър

Grigor
24-11-2007, 20:17
Абе, какво и да е правено на КуВе-то все е по-малко от на 147-цата :-)

ne0
24-11-2007, 20:18
Според мен е по-добре да си за малко с жената на мечтите отколкото да знаеш че никога няма да бъдеш..... :bouncing_smiley:

Grigor
24-11-2007, 20:20

Според мен е по-добре да си за малко с жената на мечтите отколкото да знаеш че никога няма да бъдеш.....

Споко де, аз знам че мойта няма да почне никога да харчи по-малко.... ти поне имаш шанс да видиш кюмура в обороти...ако след 2-3г. го въведат в Ф1 /както Петко си мисли че ще стане/.... ама ттрябва да направят някаква специална система за циркулациия на газовете на стар/финала за да може да се вижда какво става :-)

fnt
24-11-2007, 20:21
става сташно в тази тема, утре ще стане страшно и за бензинките :P :P :P

Alfamaniak
24-11-2007, 20:22

има една приказка че смъртта на дизела е вечна........

Защото е в Покой след 4500 :lol: :lol: :lol:

Alfamaniak
24-11-2007, 20:24

Според мен е по-добре да си за малко с жената на мечтите отколкото да знаеш че никога няма да бъдеш.....

Споко де, аз знам че мойта няма да почне никога да харчи по-малко.... ти поне имаш шанс да видиш кюмура в обороти...ако след 2-3г. го въведат в Ф1 /както Петко си мисли че ще стане/.... ама ттрябва да направят някаква специална система за циркулациия на газовете на стар/финала за да може да се вижда какво става :-)

И ти някой ден ще подкараш дизел :lol: :wink:

gigi
24-11-2007, 20:27
Ти не бери грижа за банзинките няма да стане страшно щот те ората са си направили 2.5, 3.2, 3.7 турбо па не съм чул дизел да ги е бил :twisted: :twisted:

ne0
24-11-2007, 20:27

виж ся колата на петко е силна и е била ку ве - то за селеспийда въобще не става дума ама.... във всяка война има изненади...... ;)

а победителя е истински победител когато защитава името си в битка ;)

ne0
24-11-2007, 20:28
Ти не бери грижа за банзинките няма да стане страшно щот те ората са си направили 2.5, 3.2, 3.7 турбо па не съм чул дизел да ги е бил :twisted: :twisted:

не издавай тайни остави пролетта да пукне ;)

Grigor
24-11-2007, 20:28
Нормално е да е в покой по 2 причини:

1. Повече и не мое....

2. Резонанса /така се нарича звука /тра тра тра/който издава дизеловия двигател - справка пост на Нео / - след 4500 оборота следва наслагване на звукови вълни с противоположна амплитуда :-)

ne0
24-11-2007, 20:30
Нормално е да е в покой по 2 причини:

1. Повече и не мое....

2. Резонанса /така се нарича звука /тра тра тра/който издава дизеловия двигател - справка пост на Нео / - след 4500 оборота следва наслагване на звукови вълни с противоположна амплитуда :-)

боли ме диафрагмата от такива постове

Grigor
24-11-2007, 20:31
Ще го видим този ден... баси, на мене и косачката за двора ми е на бензин.... къде да го карам този дизел ?

п.с.
"И ти ще подкараш подкараш някой ден дизел" - Стига ми цитира Пешко, това си е запазен негов лаф, който той използва най-често в края на спор който губи или върви на реми :-)

proper
24-11-2007, 20:32
ееее аре утре да е в 4 часа някъде или след 4 гонката!!!! че съм на бачкане преди това, а не е за изпускане :):)

ne0
24-11-2007, 20:33
ееее аре утре да е в 4 часа някъде или след 4 гонката!!!! че съм на бачкане преди това, а не е за изпускане :):)

ти нали си шевче ква работа?

Grigor
24-11-2007, 20:34
То още ни съ знае дали ще има гонка..нито Петко, нито Киро са потвърдили учстие... а и незнам дали Киро има топъл гараж /Петко има/ и може да има проблеми с нафтата в това студено време

proper
24-11-2007, 20:35

ти нали си шевче ква работа?

и шефовете също плачат...работят :):):) абе за една седмица съм дал 1000лв по колата...треа се работи :):)
Добре че бензина поевтинява, че ако бях с дизел :):):)

proper
24-11-2007, 20:36
То още ни съ знае дали ще има гонка..нито Петко, нито Киро са потвърдили учстие... а и незнам дали Киро има топъл гараж /Петко има/ и може да има проблеми с нафтата в това студено време

ааааа тамън нали спорд Хамилтън са го били баш с охладено гориво :):):)

fnt
24-11-2007, 20:36
ако тези с бързите дизели се покрият, ще се наложи аз да отсрамвам отбора. Моят тунинг е само сини крушки и съм качил 15 коня. :shock:

Grigor
24-11-2007, 20:38
ОК,имаме вече 1 участник от страна на дизелите ! Евала, поне един да се престраши.

п.с.

На тази прекрасна кола защо реши че синьото ще и отива ?

ne0
ако тези с бързите дизели се покрият, ще се наложи аз да отсрамвам отбора. Моят тунинг е само сини крушки и съм качил 15 коня. :shock:

на колата ти й отиват... правилно попадение..... па ако искаш да знаеш на Неокил колата е е най-бързото нещо което ходи от Бургас до варна ........ с чип От Екстрий Тунинг

gigi
То добре че е студено та да върват малко повече ако евентуално палнат, че на топлото не ги виждам :hehe:

fnt
24-11-2007, 20:45
Май само аз ще съм от страна на дизелите, другите си траят...
не се знае крайният резултат, но е важен спортът! :lol:

Alfamaniak
24-11-2007, 20:45
То добре че е студено та да върват малко повече ако евентуално палнат, че на топлото не ги виждам :hehe:

Тебе да не те бутаме сутрин :D

Grigor
24-11-2007, 20:49
Преддполагам слага добавки.... инак не си го преддставям... ии ссега се сещам че тези добавки трябва да си ги смятате към разхода на колите /автомобилите не са на дизел/ като се хвалите колко е нисък ;-)

trustworthy
24-11-2007, 21:24
Дано уважаемите гости на форума от чужбина никога не разберат какво е писано в тая тема :) :
Един понастоящем два дизела въздиша по бившия си бензин, дето междувременно е претърпял 2-ри основен ремонт. Друг подскача срещу дизелите, а същевременно хвали на Неокил нафтата и сам той кара такава... :big_whoops:

Евала на Киро и Григор! Това са хора с принципи! естествено, аз тайничко си мечтая като порасна, да стана като Киро по-скоро, че да подкарам едни 185 смърдящи коня :lol:

Но оффенце, надявам се ;)

AlfaRomeo
24-11-2007, 21:52
Дано уважаемите гости на форума от чужбина никога не разберат какво е писано в тая тема :) :
Един понастоящем два дизела въздиша по бившия си бензин, дето междувременно е претърпял 2-ри основен ремонт. Друг подскача срещу дизелите, а същевременно хвали на Неокил нафтата и сам той кара такава... :big_whoops:

Евала на Киро и Григор! Това са хора с принципи! естествено, аз тайничко си мечтая като порасна, да стана като Киро по-скоро, че да подкарам едни 185 смърдящи коня :lol:

Но оффенце, надявам се ;)

:bravo:

Kostadin
24-11-2007, 21:58
Аз немога да разбера за какво мешите дизела и спорта, като това са съвсем несъвместими неща, поне според мен де............пример имам и 2,4 литра чипната дизелова печка и 2.0 TS 8V атмосверка в къщата и просто ви казвам, че TS на страт бие като стой та гледай бързата печка, тва са фактите :idea:

Kostadin
24-11-2007, 22:22
искам да кажа и още нещо относно дизелите, понеже напоследък гледам доста се пише на тази тема, а аз все си мълча, та така викам да кажа на господата дизелджии да вземат да се приземат ли и аз не знам кво да направят, ама това вече е смешно, то не бива фалене не бива ама това тяхното вече е ГРУБО, че печките що годе вървят прилично днешно време вървят така е, горят малко гориво и това е така, ама дето се вика, човек ви подаде пръста вие му лопнета ръката немога да се съглася, стига сте издигали дизела в спортни висоти като това едва ли скоро ще стане :wink:

fnt
24-11-2007, 22:28
искам да кажа и още нещо относно дизелите, понеже напоследък гледам доста се пише на тази тема, а аз все си мълча, та така викам да кажа на господата дизелджии да вземат да се приземат ли и аз не знам кво да направят, ама това вече е смешно, то не бива фалене не бива ама това тяхното вече е ГРУБО, че печките що годе вървят прилично днешно време вървят така е, горят малко гориво и това е така, ама дето се вика, човек ви подаде пръста вие му лопнета ръката немога да се съглася, стига сте издигали дизела в спортни висоти като това едва ли скоро ще стане :wink:

Ако прочетеш последните теми че видиш, че тези с бензинките предизвикват дизелите. А и малко ме съмнява, че твоята 155-ца е по-бърза от 2.4 JTD с чип :shock: :shock: :shock:

Grigor
24-11-2007, 22:28

Според модата да се пише на Инглиш ще кажа - Ю а ре май хиро :lol:

-------------

Иначе според мен дори е жалко че няма кой да преведе тези епични спорове... а най-лошото е че дори да се преведат в тях има история + типично Български думи които нямат превод...

---------------------

Фнт,
а ако ти прочетеш още по-стари теми ще видиш че тука става дума за нещо като "Бунта на първородния" /това е и заглавие на статия в Ауто Мотор ънд Шпорт на тема новите бензини/.... търпим, гледаме, търпим, помагаме, съчустваме... ама... всяко нещо си има граница :-)

pinko
24-11-2007, 22:46
Абе не знам, Глигоре, ама в случай и в двете теми бензинджии (и двамата бити до посиняване от дизели, и то неведнъж, доколкото разбирам) предизвикват на дуел кротките и безобидни дизели, които навремето неведнъж са им накъсвали ританките...

И май пак ще го направят.

Alfamaniak
24-11-2007, 23:46
Аз немога да разбера за какво мешите дизела и спорта, като това са съвсем несъвместими неща, поне според мен де............пример имам и 2,4 литра чипната дизелова печка и 2.0 TS 8V атмосверка в къщата и просто ви казвам, че TS на страт бие като стой та гледай бързата печка, тва са фактите :idea:

Коце братле зависи много от чипа :idea:

gigi
25-11-2007, 01:34
бензинджии (и двамата бити до посиняване от дизели, и то неведнъж, доколкото разбирам) предизвикват на дуел кротките и безобидни дизели, които навремето неведнъж са им накъсвали ританките...

И май пак ще го направят.
Аз със QV-то съм падал 4-пъти общо от някакви коли единият път от дизел от който сега искам реванш та туй дизел да ме бие много не знам какво е и не ми е ясно кой разпространява вредни слухове. Те дизелите си вървят като се направят ама като нормални коли а не като бегачки, докато бензина като се направи....... :twisted:

Grigor
25-11-2007, 01:38
Пинко,
ти си с най-много опит от вички в форума /по тестване, гаране и вандалстване на какви ли не коли/

Според мен Гиги в последния си пост е напълно прав..... визирам:

"Те дизелите си вървят като се направят ама като нормални коли а не като бегачки, докато бензина като се направи......."

gigi
25-11-2007, 01:46

Ами въздишам защото виждам какво съм загубил като се набих с въглищарки ако беше обратното дали щях :roll:
А ремонтите ти остави, че ако ти покарам твойта както е карано QV-то надали щеше да става и за ремонт пък те са вследствие на некадърен майстор и счупен картер :P
По принцип съм писал и друг път за 156 и 166 между бензин до 2.0 и дизел по добре дизела, защото само с чип и хоп минаваш акцизната зона а бензина нагоре си е акцизен а и си харчи, та ако имаш пара естествено че взимаш бензина, някой да е виждал Мазерати на нафта :roll: :roll:

pinko
25-11-2007, 01:46
Пинко,
ти си с най-много опит от вички в форума /по тестване, гаране и вандалстване на какви ли не коли/

Според мен Гиги в последния си пост е напълно прав..... визирам:

"Те дизелите си вървят като се направят ама като нормални коли а не като бегачки, докато бензина като се направи......."

Ключовата дума е "нормални" коли.

Съгласен. Обаче - вие що сте решили, че която и да е от ваште коли - независимо дали нафтова или бензинова, е бегачка?

Реално погледнато във форума няма нито една истинска бегачка (ама в истинския смисъл на тая дума). Всичко, на което сме свидетели, са отчаяните напъни на некви пубери (без да се обиждат, ама така се държат) да си мерят пишките с малко или повече пипнати съвсем цивилни модели.

Затова ми е твърде странно какво удоблетворение аджеба изпитват някои хора, победили при съвсем аджамийски стартове с един всекидневен автомобил друг всекидневен автомобил. Или както е казано по-горе - нормален.

Съвсем несериозна работа според мен. Ма щом ви влече - дерзайте. Само дето е тъпо да се карате и да си разваляте отношенията за такива откровени глупости.

Grigor
25-11-2007, 10:05
Ние за това няма да се скараме - поне не и аз. Има много други, много по-сериозни поводи за скандали ако си търсим такива.

Аз не ги !, най-малкото не в форума, и не в спор Бензин срещу дизел !

Иначе знам че колите ни не са бегачки, но след 4-5 модификации минават и границата на нормалните коли.... стават си малко хибриди /за мен/ - ем са нормални, ем не са... абе. шантава работа. Иначе си прав на 100%

ShoxXx
25-11-2007, 10:16
Изместваме темата на друго място.
Със сигурност всички в този форум ако имаха възможност щяха да карат "истински бегачки", без да знам точното определение на тази дума.
Но определено според мен тук има бегачки, защото не е нужно да края кола за стотици хиляди левове с 5.0 литров двигател и да спираш вечер пред Планет клуб. Бегачка е да караш А6 3.0 дизел и някаква Алфа 1.6 да те накара да се замислиш защо си дал 80 000лв за Ауди...

BatVas
25-11-2007, 11:41
Гонката е на Бояна след срещата нали :?:

Айде и аз да участвам ама имам едно условие.
ИСКАМ ДА КАРАМ ЧУЖДА КОЛА-щото вече съм окотвал една моя

Гиги-145 QV - чуждо вече
НЕО - 147 Селеспийд - чужда

П.П.Пламен каза че ако Гиги иска може да върне дизеловата 156 -ца и да му я замени срещу една 156 2,0ТС даже и някой лев да му даде

fnt
25-11-2007, 12:22
Ще идва ли някой от предизвиканите или ще се ....

gigi
25-11-2007, 12:56
Ми може да я бартеросаме ама за 2.5 да речеме той баща ми ще се изкефи и без друго не го грее колко сипва :D а ти не се прай щото и ти каза че бензина по те кефи 8)

PEPI-2ALFA
25-11-2007, 16:45
Айде дайте да видим резултатите. Коментарите преди мача бяха доста да видим сега как ше е.

fnt
25-11-2007, 18:09
ще изчакам някои друг да каже какво стана, за да няма пристрастия :shock: :shock: :shock:

AlfaRomeo
25-11-2007, 18:11
ще изчакам някои друг да каже какво стана, за да няма пристрастия :shock: :shock: :shock:

Недей,чака амм кажи да разбереме какво е станало... :?:

proper
25-11-2007, 19:04
абе бих ги сичките и се покриха :):):):):):):):):):):):)

proper
25-11-2007, 19:07
някви момчета нещо бутаха тичаха :):):) един бензин минаваше много бързо и не го видях кой е даже :):):)

П.С. забравих да снимам и имам само тези 3 снимки дет нямат връзка със спора амЪ.... :)

KGB
25-11-2007, 19:13
НА мокрия асфалт пред НИМ Бояна....

След 4 гонки на КуВе-то НЕО на Гиги....

"Бате стига толкова ще го строшиме.." или нещо от сорта и спряха да се състезават.

Първите две гонки бяха с Цвича.... 156 2.4жтд Алфа Росо...Две победи за Дизела....тука има оспорване ама да се оправят те.

Две гонки с мене:

КуВето ми взима на старта 2 коли и нещо...до като аз се опитвам да зацепа...от момента в който зацепат гумите, нещата за КуВето са обрачени и ако се бягахме на малко по-дълго разстояние от 300метра щях да сам пред него. Надявам се на доблеста на пилота на КуВето да потвърди как вървят колите "на горе".

Понеже на това мокро време и със зимните ми гуми явно няма колата как да тръгне от старта като хората, предложих и лятащ старт.

От летящ старт се опитахме да направиме две гонки, Първата аз бих...на втората имаше една тойота без фарове срещу нас в мъглата и провали гонката.

Понеже имаше оспорване за гонката с летящия старт предложих на НЕО да пробваме колите пак....той ОТКАЗА...и ИЗБЯГА!!! Преди това не знам дали той отказа да даде на Гиги колата за дръпка на по-голямо растояние...или нещо друго стана.

Поздравление за КуВето, въпреки, че ме би на мокрото, според мен колата върви по-зле от преди...съдейки по начина по-който я настигам на горе.

Имаше и други гонки, но те бяха за кеф и аз не искам да коментирам резултатите от тях.

@Нео и Гиги, живот и здраве ви чакам на пистата в Серес да видиме кой ще даде по-добро време на пистата... :wink:

Mury
25-11-2007, 19:14
Ами

1.146 ТИ/мойта/-145 Куве/бившото на Гиги/-0:2-първия път карах аз и паднах с кола и половина,втория кара Бобо защото на мен не ми хареса как върви колата и падна с по малко от 1 кола

2.146 ТИ/мойта/-147 QVD/на Петко-0:2,и двата пъти ме би с малко

Явно мойта толкова си може все пак е 1300 кг. :wink: а и си пролича че требе и шофер,а аз явно не ставам за гонки :oops: :wink:

KGB
25-11-2007, 19:23
Пропер, ти вместо да се правиш на фоторепортерка можеше да помогнеш да бутнете....

proper
25-11-2007, 19:27
абе QV-то си беше днеска най-бързо....условията са еднакви за сички....
156-цата на "fnt" също беше на ниво, но тяхната гонка май не беше баш гонка...знае ли се....така че не може да се брои за чист резултат.
Виж селеспиида изостана доста от Петко....

trustworthy
25-11-2007, 19:27
Ами

1.146 ТИ/мойта/-145 Куве/бившото на Гиги/-0:2-първия път карах аз и паднах с кола и половина,втория кара Бобо защото на мен не ми хареса как върви колата и падна с по малко от 1 кола

2.146 ТИ/мойта/-147 QVD/на Петко-0:2,и двата пъти ме би с малко

Явно мойта толкова си може все пак е 1300 кг. :wink: а и си пролича че требе и шофер,а аз явно не ставам за гонки :oops: :wink:

Е нали уж трябва да сте равни като коне :?: Ти си с пъргав бензин... :roll:

ne0
25-11-2007, 21:32
Изместваме темата на друго място.
Със сигурност всички в този форум ако имаха възможност щяха да карат "истински бегачки", без да знам точното определение на тази дума.
Но определено според мен тук има бегачки, защото не е нужно да края кола за стотици хиляди левове с 5.0 литров двигател и да спираш вечер пред Планет клуб. Бегачка е да караш А6 3.0 дизел и някаква Алфа 1.6 да те накара да се замислиш защо си дал 80 000лв за Ауди...

или джип за 100 000 ;)

ne0
25-11-2007, 21:40
До Петко.....

Мой човек сереш върху себе си защото имаше хора а има и заиси но те са да те затрупат накрая......

Никога не съм отказвал гонка НИКОГА........ мили мой ку ве-то ти пръсна мега тунингованата кола и стана за срам и позор от една отремонтирана истинска алфа. е тва... а ти много добре знаеш че си тръгнахме и бързахме .... и в момента когато аз бегам ме спираш и викаш дай пак след като е можело да се пуснеш 10000000 пъти.... аз на Гиги му дадох колата да си якара като за последно колкото иска.... ТИ СИ ЛЪЖЕЦ.

Е те тва е на години си бъди мъж и си признай как падаш........ нали ме би мен със селеспийда не мое само да биеш... ок велики тунингьоре.

Нямам нищо против теб ама се оливаш и ме е яд защото колите аз си ги купувам аз си ги плащам и днеска ми идваш и ми викаш сега ми плати гумите.... е те тва кво е... сори ма повече с теб не ми се занимава отностно гонки.... тва твоето са само интриги... детски...

не те ли е срам да правиш интрига между Цвятко и Гиги при положение че Гиги обучаваше компа на колата и внимаваш при стартовете с него...... нали знаеш че от писта и светофар дизелите бягат като дявол от тамян!!!

Abarth
25-11-2007, 21:42
Абе с джиповете внимавайте,че някои мутри се нервират :lol: :lol: :lol:

pinko
25-11-2007, 21:49
И тая тема се изчерпа.

Катинар.

KGB
25-11-2007, 21:58
Лъжец ще наричаш самия себе си!!! Ясно ли ти е!!!...и следващия път като ме видиш ми го кажи това лично!

Моята хипер тунингова кола е с абсолютно фабричен двигател, нали така състезател?

На Гиги колата я разкажи какво е правено по нея или да започвам аз...

Като за начало има чип от Дигиталтунинг....другото ти го оставям на теб.

И колата преди когато беше при Гиги вървеше повече.

И я го питай Гиги дали аз исках още много преди да си тръгнете да се дръпнеме пак....а ти си му казал, че не може да не изтропа нещо колата или нещо от сорта. Разбирайте си вия двамата.

Когато придизвикваш някой на гонки ще си плащаш за кефа...или не ти стиска....за това идваш и с чужди коли.

MrX
25-11-2007, 22:45
някви момчета нещо бутаха тичаха :):):) един бензин минаваше много бързо и не го видях кой е даже :):):)

П.С. забравих да снимам и имам само тези 3 снимки дет нямат връзка със спора амЪ.... :)

това са долни инсинуации :twisted: просто ви трябваше малко спорт да разпуснете малко напрежението, стартера си е ОК но тоя пуст характер на колата :lol: поне е лека та не се изпотихте много

ShoxXx
25-11-2007, 22:48
По това което чувам ще помоля gigi да ми пише лични дали QV-то върви повече от Пежото?