View Full Version : Въпрос за катализатора
RaggaJungle
26-11-2007, 12:26
мом4ета , тука стана ве4е голяма бърканица, и ми трябва компетентно мнение на хора които се занимават с Алфи, тоест става въпрос за катализатора, един ми вика слагаи резонаторно гарне и ще си много доволен от колата 100% а друг ми вика ако махнеш катализатора, има шанс да почне да ти загрява ламбда сондата и да дава6 мнооо пари после? Хайде моля ви кажете като Алфисти вашето мнение че мнооо ми е нужно?
10x :D :D :D
мом4ета , тука стана ве4е голяма бърканица, и ми трябва компетентно мнение на хора които се занимават с Алфи, тоест става въпрос за катализатора, един ми вика слагаи резонаторно гарне и ще си много доволен от колата 100% а друг ми вика ако махнеш катализатора, има шанс да почне да ти загрява ламбда сондата и да дава6 мнооо пари после? Хайде моля ви кажете като Алфисти вашето мнение че мнооо ми е нужно?
10x :D :D :D
Ще ти кажа .. като свалих катализатора .. ламбада ми се прееба .. 2пати се прееба .. на мястото на катализатора имаше няква тръба. Моя съвет е ако не е необходимо не си сваляй катализатора .
поздрави
WhitePower
26-11-2007, 12:34
ми аз го махнах преди 3 години
и налях много пари ама в окачване :roll:
пък ламдата дали загрява ?? тя хубаво че загрява ;)
и така ламбда не съм сменял още а и проблеми нямам с нея и карам на гас !!! което е допълнителен фактор за износването и.
Извод - махаи катализатора и сложи резонатор
RaggaJungle
26-11-2007, 12:36
а сега де? то стана раотата като с моите приатели 1-ния вика махай, другия вика недей :D :D :D все още не знам какво да прая
и така ламбда не съм сменял още а и проблеми нямам с нея и карам на гас !!! което е допълнителен фактор за износването и.
на моята след като махнах катализатора .. писах че сложих тръба .. и след това смених две ламби .. махнах тръбата сложих резонатор... какъв е извода ? Слагай резонатор в горния пост го намекнах ама не си разбрал явно ..
поздрави
alcatrazy
26-11-2007, 15:38
а сега де? то стана раотата като с моите приатели 1-ния вика махай, другия вика недей :D :D :D все още не знам какво да прая
Братле аз съм също с боксер 1.6 и катализатора сам го махнал преди година и половина няма никакъв проблем махай го спокойно!
WhitePower
26-11-2007, 16:08
на моята след като махнах катализатора .. писах че сложих тръба .. и след това смених две ламби .. махнах тръбата сложих резонатор... какъв е извода ? Слагай резонатор в горния пост го намекнах ама не си разбрал явно ..
поздрави
за резонатор ми казаха че е задължително , смисал колегат е казал много правилно не слагаите траба,
НО аз знам че така по бързо излизали газовете и ламбдата не можела да се ориентира добре какво става , нямам информация да се скапва , ама щом казваш, иначе се сменяла с някаква бързодейстаща ламда ...
и т.н.т.
сЛожи резонатор на мястото на катализатора и няма да имаш никакъв проблем. Успех