Log in

View Full Version : Издирва се спешно добър майстор в Пловдив

DJ_STIVAN
27-11-2007, 00:05
Здравейте, както се вижда от подписа карам 33 QV. Много хубава кола с много проблеми (всички ги знаем :evil: ) Та от както съм я купил ми превърта няколко пати 2-ри биелен лагер. Смених всичко по двигатела до последната дреболиика, кара 6 месеца и сега пак се почна. Потърсих съвет от Лисан за проблема и каза че ще го направи и днес тъкмо се бях запътил към него и отново изтрака "някои" биелен лагер, та..... няма как да стигна до Лисан да излекува хубавицата ми. Та въпроса ми е... Знае ли някой добър алфа майстор в Пловдив, защото явно няма да мога да стигна до софия. Мерси много :?

Мод. Едит: Колега, пиши по-смислени заглавия!

BillyBoy`
27-11-2007, 00:24
а какъв беше проблема от итал феста какво и беше станало?какво се беше счупило тогава?аз съм този тип дето те дърпа до пловдив :D пиши ми на скаип да те пратя при един човек да разговаряш със него

milenamr
27-11-2007, 01:08
Да знам добър майстор в Пловдив-даже цели 2 :twisted:
Боби-0889/034571 и Митко 0889642195,втория обикновено има много работа и незнам дали ще имаш късмет да ти обърне внимание,но пробвай ги и двамата -много са добри:)От опит го казвам.Успех :!:

Lisan
27-11-2007, 10:02
Здравейте, както се вижда от подписа карам 33 QV. Много хубава кола с много проблеми (всички ги знаем :evil: ) Та от както съм я купил ми превърта няколко пати 2-ри биелен лагер. Смених всичко по двигатела до последната дреболиика, кара 6 месеца и сега пак се почна. Потърсих съвет от Лисан за проблема и каза че ще го направи и днес тъкмо се бях запътил към него и отново изтрака "някои" биелен лагер, та..... няма как да стигна до Лисан да излекува хубавицата ми. Та въпроса ми е... Знае ли някой добър алфа майстор в Пловдив, защото явно няма да мога да стигна до софия. Мерси много :? :wink:Ти си ебати каръка,ако ти трябват части може да ми звъннеш :!: Ако не намериш майстор в Пловдив и София е вариант :!: :!: Успех :!:

DJ_STIVAN
27-11-2007, 13:27
Здравейте, както се вижда от подписа карам 33 QV. Много хубава кола с много проблеми (всички ги знаем :evil: ) Та от както съм я купил ми превърта няколко пати 2-ри биелен лагер. Смених всичко по двигатела до последната дреболиика, кара 6 месеца и сега пак се почна. Потърсих съвет от Лисан за проблема и каза че ще го направи и днес тъкмо се бях запътил към него и отново изтрака "някои" биелен лагер, та..... няма как да стигна до Лисан да излекува хубавицата ми. Та въпроса ми е... Знае ли някой добър алфа майстор в Пловдив, защото явно няма да мога да стигна до софия. Мерси много :? :wink:Ти си ебати каръка,ако ти трябват части може да ми звъннеш :!: Ако не намериш майстор в Пловдив и София е вариант :!: :!: Успех :!:
ок. ще го имам напредвид.дано намера маистор да оправи двигателя, сега ще званна на телефоните по-горе да видим кво ще каят.за сега скоростната кутия остава на заден план. sorry za greshkite ,no vse o6te nqmam kirilica na pocketa i polzvam konvektora