View Full Version : и аз да се похваля :) с Ferrari Driving Shoes на PUMA
сдобих се с Ferrari Driving Shoes на PUMA.
това е нещо страхотно удобно, да не говорим за визията, която е супер гъзарска ;)
проектирани са за fast driver only ;)
ето и как изглеждат
якоооо....ако имаше и емблема на Алфа Ромео.. :D
А колко коня вдигат като караш с тях :)
Мани тва колко коня вдигат! Кажи с колко качват разхода! :lol:
не се обиждай на мен лично петата не ми харесва .. :) иначе са модерни
поздрави
cvetelin
27-11-2007, 16:44
не са ли ти малко големи... я дай да ги пробам:)
Базика настрана - верно са готини! Да си караш с тях със здраве и много безаварийни километри!
cvetelin
27-11-2007, 16:54
иба то има цял онлине магазин за такива неща ...
супер много и яки работи има...
http://www.ferraristore.com/
ауууууууу припадаш ...
цък (http://www.ferraristore.com/e-shop.des/page,shop.flypage/product_id,Puma-Ferrari-Trionfo-Lo-II-Felipe-Massa_12937/category_id,Shoes_14/)
направо цепят мрака! ;)
като от къде се сдоби с тях?
продават се на всички по големи летища :wink:
брат ми има такива, само че не са на ферари , ами обикновенни взе ги лятото за 240лв, носил съм ги и бяха страшно удобни, подметката ти се наества по крака, чудни са :D , но по добри от адидас няма !
DiStefano
27-11-2007, 17:09
lyuli ей с такова ще ти отиват повече :wink:
http://www.f1wholesale.com/media/RC303+alfa+romeo+strappy+top+ladies+red+small.jpg
Аз имам такива подобни - само ,че черни :flex:
..... на мен лично петата не ми харесва .....
...те пета нямат, само задна и първа.... :wink:
cassillas
27-11-2007, 18:10
Фен съм на Пума и в момента имам 5 чифта от които два еднакви самоче в различен цвят.Имам старите на Ферари ама тея новите някакси не са мои тип.Но щом си ги харесжаш със здраве да си ги носиш! 8)
И аз сам голям любител на Puma и имам доста чивтове на марката.Според мен фераритата както и другите има и Puma на BMW има и на Renault според мен са ужасно мангалски само и единствено от ферари колекцията са хубави първите които излезнаха.Иначе със здраве да си ги носиш и нищо лично :)
имаш доста радикални изказвания :rotfl:
В Сащ бяха към 90долара ако не се лъжа....и си викам айде в някой друг град ще ги видя и взема да не ги мъкна от тук...май бях някъде около Лас Вегас...и айде така и се прецаках...останах само с модела на Адидас...от двете маратонки тази на Пума определено е по-добрата.
J_I_V_K_O
27-11-2007, 19:43
Мани тва колко коня вдигат! Кажи с колко качват разхода! :lol:
оооо гаранция вдигат разхода :D радват ме да си ги скъсаш от носене ;)
DanewRomeo
27-11-2007, 20:11
Ха-ха :D И аз съм с Пума-Ферари червени. Но моите определно са по-яки 8) Да им се кефиш дъъъълго време :wink:
Честито и със здраве да си ги носиш. Най-важното е теб да те кефят!
П.П. За всички, които "не ги кефят", "мангалски са", "имам старите, ама новите...", " моите са по-яки"... и все в тоя тон!
Нещо май не сте разбрали- колежката си ги е взела за подарък, а не за вас и няма нужда да се държите като деца.
В тая държава всички сме по-по-най!
П.П.П. Не се засягайте много, де! :twisted:
не се обиждай на мен лично петата не ми харесва .. :) иначе са модерни
поздрави
еми петата може да не ти харесва, но е страшно удобна за шофиране, то си пише - for fast drivers ONLY :)
btw и на мен са ми от щатите, брат ми който живее там искаше да ми направи подарък driving shoes, но ме остави, аз да си избера дизайна. струват 160 $.
cassillas
27-11-2007, 23:28
струват 160 $
:!: Не искам да ти пълня темата с още глупости, ама....
Това НЕ Е ВЯРНО точно на 20.11.07 се върнах от САЩ по точно Чикаго(маика ми живее там както и аз самия съм живял около 3-4 месеца там)
Маратонките в Щатите са по-евтини от тука и както всеки път като и ходя на гости на маика ми си купувам и нови маратонки и специялно гледах тоя модел на ферари както и още един които не съм виждал тука с надпис Фелипе Маса на него, та и двата бяха 100$ и толкова са били винаги в Щатите на миналото ми ходене Март месец тъкмо бяха излезнали и пак си бяха толкова-нито повече нито по-малко!А и друго в момента сигурно вече са паднали защото в четвъртък беше Thanks giving day(деня на благодарноста)и веднага след него на Black Friday(черния петък)започват ЗВЕРСКИТЕ КОЛЕДНИ НАМАЛЕНИЯ!
AlfaRomeo
28-11-2007, 01:29
Каквато и да е цената,важното е че ти харесават,да си ги носиш със здраве ! и Да ги пръснеш от носене,може и 10$ да са но са хубави.
единствено адидас има т истинка обувка с карбонова основа наречена АДИДАС РЕЙСЪР ;) и адидас си е адидас..... Григор и Петко КГБ да потвърдят
струват 160 $
Това НЕ Е ВЯРНО точно на 20.11.07 се върнах от САЩ по точно Чикаго(маика ми живее там както и аз самия съм живял около 3-4 месеца там)
Маратонките в Щатите са по-евтини от тука и както всеки път като и ходя на гости на маика ми си купувам и нови маратонки и специялно гледах тоя модел на ферари както и още един които не съм виждал тука с надпис Фелипе Маса на него, та и двата бяха 100$ и толкова са били винаги в Щатите на миналото ми ходене Март месец тъкмо бяха излезнали и пак си бяха толкова-нито повече нито по-малко!А и друго в момента сигурно вече са паднали защото в четвъртък беше Thanks giving day(деня на благодарноста)и веднага след него на Black Friday(черния петък)започват ЗВЕРСКИТЕ КОЛЕДНИ НАМАЛЕНИЯ!
лично бях в магазина на Puma когато бяха купени, тогава беше такава цената (имам ги от няколко месеца). Btw това е мъжкия модел, който е малко по-скъп. Дамския май беше 90$, но не ми беше много удобен, изглеждаше малко по-различно.
Stoyan Georgiev
28-11-2007, 09:20
много са готяни :) да си ги носиш със здраве, и да не ти качват разхода прекалено много :lol:
AlfaRomeo
28-11-2007, 14:41
единствено адидас има т истинка обувка с карбонова основа наречена АДИДАС РЕЙСЪР ;) и адидас си е адидас..... Григор и Петко КГБ да потвърдят
А тея адидаски,колко пари са,рацеро. :wink:
cassillas
28-11-2007, 20:56
струват 160 $
лично бях в магазина на Puma когато бяха купени, тогава беше такава цената (имам ги от няколко месеца). Btw това е мъжкия модел, който е малко по-скъп. Дамския май беше 90$, но не ми беше много удобен, изглеждаше малко по-различно.
Мога да изпиша още 1000 думи ама не ми се спори.Аз си знам че съм прав.Но важното е да си ги харесваш и да си ги носиш със здраве 8)
струват 160 $
............................ЗВЕРСКИТЕ КОЛЕДНИ НАМАЛЕНИЯ![/b]
Мога да изпиша още 1000 думи ама не ми се спори.Аз си знам че съм прав.Но важното е да си ги харесваш и да си ги носиш със здраве 8)
ок, може би за сега си прав, но аз мога да ти покажа касовата бележка от магазина на Пума в Чикаго......
И аз да добавя ,то се е видяло...
В магазина на Пума,Англия, бяха 50 паунда,но ти дават яко намаление при няколко закупени чифта :) ,
Маратонката е яка,за драйвинг супер,но тая емблема на Ферари ме подсеща за съгражданите ми в отсрещната мааала :native:
Stoyan Georgiev
30-11-2007, 12:51
струват 160 $
ок, може би за сега си прав, но аз мога да ти покажа касовата бележка от магазина на Пума в Чикаго......
мисля че имаме победител :lol:
cassillas
30-11-2007, 18:14
струват 160 $
мисля че имаме победител :lol:
Стига си наливал масло в огъня, ама хаиде нека покаже бележката и ако наисъина е така ще се извиня.Но съм напълно обеден че в САЩ нама маратонки пума по-скъпи от 110$.Ходил съм в около 10-12 мола и незнам още колко магазина за обувки в Чикаго и НИКЪДЕ НЕ СЪМ ВИДЯЛ ПУМИ ЗА 160$! :!:
[......................quote
Стига си наливал масло в огъня, ама хаиде нека покаже бележката и ако наисъина е така ще се извиня.Но съм напълно обеден че в САЩ нама маратонки пума по-скъпи от 110$.Ходил съм в около 10-12 мола и незнам още колко магазина за обувки в Чикаго и НИКЪДЕ НЕ СЪМ ВИДЯЛ ПУМИ ЗА 160$! :!:
ок, като я намеря, но това не беше THE POINT, а факта, че тия обувки са наиситна много удобни за шофиране, а мен ме кефят и като дизайн ;)
virusalfa
03-12-2007, 11:31
сега вече имам и дънки Алфа Ромео ;)Несериозна си колко искаш
kiler_4o
03-12-2007, 12:00
Един приятел си купи от китай - в някакъв шоуруум на ферари - същите, само че бели ... и пишеше "For fast drivers only" - за това го карам да ми ги продаде, но не иска :D С тоя VW Sharan 1.3 TD(I) къде отива ? :D
сега вече имам и дънки Алфа Ромео ;)Несериозна си колко искаш
виновна съм, но много укъснях и за това не се обадих, изобщо не съм спирала на връщане........... next time ;)
a сега вече имам и дънки АЛФА РОМЕО ;)
А,честито със здраве да ги носиш.Няма такова удоволствие да слезна от Алфата и да извадя сака на Алфа Ромео :D :lol: :idea: :wink: