Log in

View Full Version : Има ли жертви от градушката вчера

MONI
11-07-2005, 10:51
Колеги има ли пострадали от градушката вчера която се разрази след срещата??? Аз май нямам ама сърцето ме болеше като гледах кви орехи се стоварваха в/у любимата ми и алармата присветваше...... :cry: :?

pr_00f
11-07-2005, 10:59
За късмет и на мен ми се размина, но аз превантивно метнах едно одеало на любимата. А дъжда беше ......
Докато сложа одеалото и бях мокър все едно съм скочил я басеин с дрехите. Ужас просто. Дано няма пострадали колеги :(

alf
11-07-2005, 11:26
добре че мъри решихме да пиеме бира и спряхме под едно дърво та си спасихме колите..... колко полезно нещо е бирата :D

MONI
11-07-2005, 11:34
добре че мъри решихме да пиеме бира и спряхме под едно дърво та си спасихме колите..... колко полезно нещо е бирата :D

Аз пък се прибрах да гледам филм ама нали се сещаш пред нас кви дървета има та .......май и нема нищо

Venci
11-07-2005, 12:07
Ако в такъв момент нямате нищо друго под ръка вадете стелките отвътре. Така съм спасявал на баща ми ладата. :wink:

alf
11-07-2005, 12:18
e стелките са малки бре. за целта имам винили някой ако иска има в изобилие - цена 20 лв размерите са 4х3м :roll:

Venci
11-07-2005, 12:59
Малки, малки, а без хич? :roll:

Naso
11-07-2005, 13:21
мен па ме фана на път и май нищо и нема ... май

KGB
11-07-2005, 14:49
Ние с Евгени бяхме от корпуса за бързо реагиране...и спасихме машините :D

Какви са тия винили...дай някакво инфо :?:

alf
11-07-2005, 14:55
ми това са рекламните постери дето висят по билбордовете. материала е много хубав - нещо като гумиран бризент... размерите са 4х3м...
бързм да вметна тия с алфата не са за продан :?

KGB
11-07-2005, 15:01
Защо не са бре...на морето като си завивам колата да не изстине като захладнее рекламата ще им правя.

Добре тази гума колко е дебеле...до колко си спомням не е много и май няма да върша работа срещу градушки :roll:

пс: ако тези с алфата не ги даваш искам някоя реклама на женски бански :shock:

MONI
11-07-2005, 15:23
Защо не са бре...на морето като си завивам колата да не изстине като захладнее рекламата ще им правя.

Добре тази гума колко е дебеле...до колко си спомням не е много и май няма да върша работа срещу градушки :roll:

пс: ако тези с алфата не ги даваш искам някоя реклама на женски бански :shock:

X2 8)

EvgeniiM
11-07-2005, 16:17
Явно не е била с достатъчни размери като оная преди 2-3 години, та ние с Петко направихме едно-две кръгчета за спокойствие, май можеше и без това упражнение ама страх лозе пази. А дано няма някой настинал

Dodo 155
11-07-2005, 16:23
Аз сега съм командировка и не съм в София, но любимата е пред нас и незнам дали не е станала като войнишко канче :? :(
Звънях на жена ми да провери какво е положението, но според нея нищо и нямало, тя сигурно очаква да се продъни тавана за да ми каже :P :D За всеки случай звъннах на застрахователя да си взема номер за щета, че иначе ще ме отсвирят докато се прибера :evil:
Все пак някой дали е пострадал :?

Dodo 155
11-07-2005, 16:29
Явно не е била с достатъчни размери като оная преди 2-3 години, та ние с Петко направихме едно-две кръгчета за спокойствие, май можеше и без това упражнение ама страх лозе пази. А дано няма някой настинал
Евгени, онази градушка беше с размери между яйце и тенис топка :evil: Тогава 10-на пъти удари по колата преди да я скрия в един подземен гараж (добре, че имаше такъв на близо) и всичките удари си личаха много хубаво + счупено предно стъкло. Тази явно е била по-слаба :?
Сутринта се чух с кума и той ми каза, че на неговия колега ФИАТ-а бил със счупено стъкло от градушката вчера :evil: Най-силна била в района на Плиска и Изток.

alf
11-07-2005, 16:32
абе не бяха малки парчетата - колкото олипс да кажем ама щом на майка ми на ипсилона няма щети явно е била слаба ракия 8)

MONI
11-07-2005, 16:33
Евгени, онази градушка беше с размери между яйце и тенис топка :evil: Тогава 10-на пъти удари по колата преди да я скрия в един подземен гараж (добре, че имаше такъв на близо) и всичките удари си личаха много хубаво + счупено предно стъкло. Тази явно е била по-слаба :?
Сутринта се чух с кума и той ми каза, че на неговия колега ФИАТ-а бил със счупено стъкло от градушката вчера :evil: Най-силна била в района на Плиска и Изток.

Абе аз по принцип си имах следи от нещо такава ама май нямам от в4ера...ианче на балкона най - голямото топче беше по-голямо от индииско орехче направо ми се сгади като го видех

EvgeniiM
11-07-2005, 16:36
Точно в момента на градушката,т.е. като мина над нас бяхме в студентски град и размера беше на грахово зърно, а и в центъра около нас също не видях пострадали коли, така че Додо, споко, права е жена ти

Mury
11-07-2005, 16:38
добре че мъри решихме да пиеме бира и спряхме под едно дърво та си спасихме колите..... колко полезно нещо е бирата :DАбе хубава е бирата ама аз май имам малко поражения поне сутринта ги мернах като я измия ше си покаже :cry: :cry: :cry:

gigi
11-07-2005, 17:05
Аз точно се прибрах и гледам почва да вали град та извадих на бързо две одеала и покрих колите ама май не беше толкова силен, но пък както казаха колегите страх лозе пази. Така на големият град преди години си набих тавана на уното щото викам а ся кво ще ме мокри то вали слабо и после.... :? :?
Дано няма пострадали че знам като си видиш колата набита какво е чувството :(

Mury
11-07-2005, 18:02
Ами на мен ми стана малко гадно сутринта ама са 5-6 бомби4ки така 4е нема ко да ревем :wink: :wink: :wink: и то на тавана и не се виждат толкова

alf
11-07-2005, 18:08
aaa верно ли бре :shock:
начи иаз мое да имам....
....мамата.... :evil:

Mury
11-07-2005, 18:09
Da бе бате по тавана са няколко но по капака няма той беше по под дърветата а и не се у4удвам все пак какъв вятър духаше и го е завихряло

Gogata
11-07-2005, 22:57
с градушката се разминахме се,ама за сметка на това пък едната предна джанта .. :brickwall се наложи да се изправя благодарение на "прекрасния" околовръстен път :evil: под всяква критика са софийското пътно :machinegunner от както помня поне от година -две този път никой не се сеща да го направи!Дупките наистина са ужасни,а после как човек да си вземе хубави джанти :no_no_no

MONI
14-07-2005, 10:08
Вчера след поредния дъжд като се загледах и се оказва че аз имам не малко поражения.......... :ranting: :furious: :angry1: :mad: сега ще трябва да се оправям със застрахователи, но по ме притеснява факта че може майсторите да не докарат цвета..........ше требе после да...... :dark: :bangin: :bash:....ебати, тия емотикони не свършват.... :boxing: :death: :paddle: ...и има и още.....

hf hpe
14-07-2005, 10:18
аз пък вчера на е-mail си получих съпобщение чак от Испания
та некакви които предлагат оборудване за възстановяване на щети от градушка без да се пребоядисва колата, чули че при нас паднала градушка и питат дали имаме нужда от услугите им да дойдат на место да ги оправят
иначе се оказва че си има технология за целта и се нарича Paintles Dent Removal дано скоро и нас ни огрее в БГ

MONI
14-07-2005, 10:21
аз пък вчера на е-mail си получих съпобщение чак от Испания
та некакви които предлагат оборудване за възстановяване на щети от градушка без да се пребоядисва колата, чули че при нас паднала градушка и питат дали имаме нужда от услугите им да дойдат на место да ги оправят
иначе се оказва че си има технология за целта и се нарича Paintles Dent Removal дано скоро и нас ни огрее в БГ

Ще го предложа в сервиза който мисля да ми обслужат колата безкасово.....