PDA

View Full Version : Свещи откъде?

xaxobg
28-11-2007, 17:37
Та това ми е проблема. Питах из Пловдив за свещи за моята кошница. И всеки ми казва за суми от 200лв. и нагоре. Колеги моля кажете от каде да си взема по евтини свещи. Утре ми предстои и път до София. Така че може и магазини в София.

elenkov
28-11-2007, 17:47
Та това ми е проблема. Питах из Пловдив за свещи за моята кошница. И всеки ми казва за суми от 200лв. и нагоре. Колеги моля кажете от каде да си взема по евтини свещи. Утре ми предстои и път до София. Така че може и магазини в София.

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 2%E5%F9%E8 (http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=12312&highlight=%F1%E2%E5%F9%E8)

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 2%E5%F9%E8 (http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=12153&highlight=%F1%E2%E5%F9%E8)

позлвай търсачката ! Иначе .. ако не ти се занимава както виждам купи си срещи ДЕНСО японски еднополюсни .. 4-5 лева бройка даже и по евтино ги има .. ! Да не казвам но 50 % от форума сигурно са с такива свещи .. :)

поздрави

xaxobg
28-11-2007, 18:11
Тва 4-5лв бройката ме устройва. Но който и магазин да питам всеки ми казва Денсо за 30лв. Ако може да ми кажей кой точно модел на денсо ще ми свърши работа. Аз съм с ралични свещи. Малко и голяма.

sabrax
28-11-2007, 18:17
позлвай търсачката ! Иначе .. ако не ти се занимава както виждам купи си срещи ДЕНСО японски еднополюсни .. 4-5 лева бройка даже и по евтино ги има .. ! Да не казвам но 50 % от форума сигурно са с такива свещи .. :)

поздрави

Тези по 4-5 лв са за 8v,а колегата до колкото виждам е 16v и за съжаление при нас свещите са малко по скъпи :( Аз лично моите ги взех от Бобо.Комплекта малки и големи Денсо за 275 лева.

xaxobg
28-11-2007, 18:28
Значи няма никъв вариант. Да си купя по евтини свещи? :?

ALFA CORSE
28-11-2007, 19:20
Значи няма никъв вариант. Да си купя по евтини свещи? :?
По-добре си вземи такива за да не купуваш после втори път :wink:

elenkov
28-11-2007, 20:48

поздрави

Тези по 4-5 лв са за 8v,а колегата до колкото виждам е 16v и за съжаление при нас свещите са малко по скъпи :( Аз лично моите ги взех от Бобо.Комплекта малки и големи Денсо за 275 лева.

да да .. видях в последстие .. следващите постове .. еми да ще трябва да се поизръскаш за свещи .. но поне знаеш че няма да имаш проблем :) извинявай ако съм те подвел .. :)

поздрави

xaxobg
28-11-2007, 21:31
То са е видяло, че ще карам пак златна кола. :)

hsr
28-11-2007, 21:36
Няма начин и за твоята кола да не се продават някакви ментаци,поразпитай из магазините и виж какво ще ти предложат ;)

ParisWind
28-11-2007, 22:36
Колега има свещи и за твоята кола споко:) Иди в Косер (Филтрон) и на 100% ще си намериш - аз съм с 8v и свещите ми бяха 8х4лв и някакви стотинки но кайи речи същата ще ти е и цената за малките при 16v. Свещите които сложих и аз са Денсо и са еднополюсни (макар да ми се искаше да сложа ГолдънЛодж(но си намерих по 9 лв и не бях на 100% колко са оргиналдъ и колко не! Провери в магазина на Косер който ти е срещу Микрон бензиностанцията (от Мак Драйва на 6-ти септември към бирена фабрика) ако не ти кажат добра цена пробвай да си вземеш Саджем от "Циканският Кореком" или срещу Фламинго на пещерско шосе Магазин за авточасти на Форд - там със сигурност няма да ги имат в наличност но ще ти ги поръча и до два часа ще са твои мисля по 8 лв. бройката 4-полюсни! Успех.

75 2.0 turbo
28-11-2007, 23:28
точно в косер свещите му са над 230 лева със сигурност преди седмица купувах за един колега така че не пишете без да сте сигурни моля ви :wink:

ParisWind
29-11-2007, 00:25
точно в косер свещите му са над 230 лева със сигурност преди седмица купувах за един колега така че не пишете без да сте сигурни моля ви :wink:
ок бате ама аз си го взех комплекта за 34 лв - 8бр. Не знам ти какво си питал и какво си търсил, но аз ти говоря за еднуполюсни Денсо и то не Иридиум, а що се отнася до друга алтернатива - Саджем - за тях на 100% са по 8 лв бройката, а ти ми говориш за суми от порядъка на 30лв за бройка! Е извинявай ама за твоя комплект ше земем и кабели че и за пълен резервоар ще остане! утре общавам да звънна в Косер и да попитам за колегата (а и имам приятл който ползва 10% отстъпка тъй че... ако стане стане ако не ще си поднеся извинението за некоректна информация въпреки че за месец 10 пъти по-високи цени сори:)

ALFA CORSE
29-11-2007, 00:54
ок бате ама аз си го взех комплекта за 34 лв - 8бр. Не знам ти какво си питал и какво си търсил, но аз ти говоря за еднуполюсни Денсо и то не Иридиум, а що се отнася до друга алтернатива - Саджем - за тях на 100% са по 8 лв бройката, а ти ми говориш за суми от порядъка на 30лв за бройка! Е извинявай ама за твоя комплект ше земем и кабели че и за пълен резервоар ще остане! утре общавам да звънна в Косер и да попитам за колегата (а и имам приятл който ползва 10% отстъпка тъй че... ако стане стане ако не ще си поднеся извинението за некоректна информация въпреки че за месец 10 пъти по-високи цени сори:)
Ти говориш за 8V свещите, пък в темата става въпрос за свещи на 16V :wink:

ParisWind
29-11-2007, 01:19
[quote="75 2.0 turbo":2yve19u8]точно в косер свещите му са над 230 лева със сигурност преди седмица купувах за един колега така че не пишете без да сте сигурни моля ви :wink:
Ти говориш за 8V свещите, пък в темата става въпрос за свещи на 16V :wink:[/quote:2yve19u8]

Пуснато на: Сря Ное 28, 2007 10:36 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Колега има свещи и за твоята кола споко Иди в Косер (Филтрон) и на 100% ще си намериш - аз съм с 8v и свещите ми бяха 8х4лв и някакви стотинки но кайи речи същата ще ти е и цената за малките при 16v. Свещите които сложих и аз са Денсо и са еднополюсни (макар да ми се искаше да сложа ГолдънЛодж(но си намерих по 9 лв и не бях на 100% колко са оргиналдъ и колко не! Провери в магазина на Косер който ти е срещу Микрон бензиностанцията (от Мак Драйва на 6-ти септември към бирена фабрика) ако не ти кажат добра цена пробвай да си вземеш Саджем от "Циканският Кореком" или срещу Фламинго на пещерско шосе Магазин за авточасти на Форд - там със сигурност няма да ги имат в наличност но ще ти ги поръча и до два часа ще са твои мисля по 8 лв. бройката 4-полюсни! Успех.

ParisWind
29-11-2007, 01:26
и най-малкото утре ще се обадя да провера на две места за свещи за колегата (поне да ми кажат цените който да му предам, защото вероятно ще имам отстъпки и на двете места), просто защото колкото пъти ми се е наложила помощ с питанка за някакъв въпрос във форума никога не съм одарил на камък а съм получавал адекватни отговори - в случая се надявам че ще съм му полезен с надявам се по-ниска цена! а на фона на 230 лв само за свещи определено смятам че ще е от полза! :)

Wolfy
29-11-2007, 10:36
и най-малкото утре ще се обадя да провера на две места за свещи за колегата (поне да ми кажат цените който да му предам, защото вероятно ще имам отстъпки и на двете места), просто защото колкото пъти ми се е наложила помощ с питанка за някакъв въпрос във форума никога не съм одарил на камък а съм получавал адекватни отговори - в случая се надявам че ще съм му полезен с надявам се по-ниска цена! а на фона на 230 лв само за свещи определено смятам че ще е от полза! :)

Съгласен съм, че трябва да си помагаме, но не е коректно някак си да "лъжеш" колегата с цени от сорта на 30 лв комплекта просто защото нашите свещи (за 8В говоря) нямат нищо общо с тези на "новия" двигател 16В... Успех с начинанието все пак, надявам се да не му се наложи да ги сменява пак след 1000км !!!

ParisWind
29-11-2007, 15:05
:) както вече бях споменал ще е грехота да оставим колегата да даде 230-40 лв само за свещи и факт, че няма нужда да го прави - свещи за 16v малки на Сhampion с цена на бройката 20 лв. , а на същата фирма цената за големите е 12 лв. но мисля че няма да има проблем и да си сложи Денсо по 4 лв. бройката - това вече е лично решение - е едно е 230 лв и съвсем различно е 95-6 за комплект нали така! Телефона на магазина е 942070 местонахождението е веднага след катао се спуснеш от моста на гирджика идвайки от руски към ленинград след слизането от моста завиваш надясно към старата карловска (по-точно обратен и тръгваш под моста - на последната зграда има табели за авточасти - но за по-точно обяснение звъннете на тел! Поздрави

ALFA CORSE
29-11-2007, 16:31
Ето таблица с моделите на Denso за Alfa 155:

http://img340.imageshack.us/img340/1673/densope0.jpg

xaxobg
29-11-2007, 21:11
А нещо NGK няма ли вариант? :?
Щото гледам сегашните са NGK.

spe4elist
29-11-2007, 21:22
А нещо NJK няма ли вариант? :?
Щото гледам сегашните са NJK.
NGK 8)

xaxobg
29-11-2007, 21:40
Да де. Точно така. Сорри.

gallena
29-11-2007, 22:07
BOSCH малките са по 10лв , а големите по 9 . Но това са обикновени свещи , нямат нищо общо с "истинските" :-). Платинените си личат по цената :-) , но само те изкарват по 100 000км... при интерес се обадете... аз лично си сложих NGK