PDA

View Full Version : Лукс онли :)

goro
30-11-2007, 21:59
Днес сутринта по бтв имаше репортаж от изложението.И докато представяха колата на Джеймс Бонд познайте какво се виждаше на заден фон - нашите любими талянски красавици разбира се ! :D Много се израдвах.И преди 5 минути си ровя из дата форума и какво виждат очите ми:

pent
30-11-2007, 22:09
май наградата за един от посетителите е 147 :roll:

cvetelin
30-11-2007, 22:30
някой няма ли да качи вече снимки от това мероприятие :)

тука от провинцията да се порадваме малко ;)

Пинко, в тебе са ми надеждите :)

Христо_Сираков
30-11-2007, 22:59
май наградата за един от посетителите е 147 :roll:да наградата е 147-ца,само трябва да си поситил мероприятието и ставаш участник в томболата или поне така казаха

reptli
30-11-2007, 23:00
а входа колко пари е :roll:

Kuku
30-11-2007, 23:01
20лв. :roll:

Alexanderbb
01-12-2007, 08:35
Бе за тези 20 лева вход дето са обявили трябва и по едно кръгче с експонатите да дават. Ама нали е елитарно изложение та не е за простосмъртни. Българска му работа

goro
01-12-2007, 10:05
нали е елитарно изложение та не е за простосмъртни. Българска му работа
Абсолютно.... :roll:

cassillas
01-12-2007, 17:21
За 20лв вход трябва да има гарантирана 147-ца за всеки посетител.Е*ахти измекиярите. или поне по една с*вирка:baby: да има :!:

Христо_Сираков
01-12-2007, 17:55
За 20лв вход трябва да има гарантирана 147-ца за всеки посетител.Е*ахти измекиярите. или поне по една с*вирка:baby: да има :!:ееее ти пък знаеш ли колко работнички трябва да търсят.Да раздават с*вирките де не за друго

proper
01-12-2007, 20:04
цената е логично според мен да е 20 лева. Аз ако съм 100лв бих я направил...честно.
Те хората НЕ са направили изложба та да търсят масовост :):):)
Това е изложение за да могат потенциялните им клиенти да се запознаят с предлаганото. Има дреболии за по 100'000 евро там......химикалки...брошки.....кво ше гледа сеир там чичо Манчо (примерно) с анцуга.....

И така се отсяват хората....малко поне.....гадно е наистина, но така трябва да е...

Пример: на запад има доста фитнес зали, в които се ходи само с Годишни карти от по 3000 евро. И не че струва толкова.....фитнесите повечето са евтини...но няма дневни билети или само едно посещение.... Просто така се знае, че няма да се пречкат (конкретно там ...в този клуб) някви прошляци ...... и по-успелите хора ще могат да си получат спокойствието.....
Защото иначе нямат право да му отказат...ще е дискриминация...а така само финансова бариера.

Живота е такъв. Просто трябва да гледаме да сме от по-готината страна :)

AlfaRomeo
01-12-2007, 20:27
Бате,Пинко дано уреди някои снимка да видиме и ние простосмъртните. :wink:

Proper,така е както го казваш,истината е.

pinko
01-12-2007, 20:33

Не съм ходил бре, нямам и намерение да отида.

Иначе аз влизам с прескарта, вход не плащам, даже и покана имам.

Нямам време и желание.

AlfaRomeo
01-12-2007, 20:35

Не съм ходил бре, нямам и намерение да отида.

Иначе аз влизам с прескарта, вход не плащам, даже и покана имам.

Нямам време и желание.

Амм така е,по цяла нощ да седиш у форумо,как ше имаш време. :lol:

П.С дай на някои колега покана,ако му се ходи на човека.

pinko
01-12-2007, 20:38
Мани, не стааа, поканите са поименни, на входа стоят с един списък, абе тежкари.

Миналата година бях и беше голема простотия.

AlfaRomeo
01-12-2007, 20:41
Амм,мислех да помогнем на някой,ако му се ходи ама.щом е така :(

Е ще е интересно,според мене,пък и може да добавиш нова Алфа към колекцията. :wink:

niksonjr
01-12-2007, 23:10
Аз днес ходих и отидох само заради автомобилите на изложението.
И познайте какво?! Влизам и гледам нареща ми някакви яхти, хеликопер и тем подобни. И след това виждам Ferrari Scaglietti, след това се дивя на болида на Ferrrari и Lamborghini Murcielago Roadster и случайно виждам едно нещо, което не сам очаквал изобщо. Alfa Romeo 2000 GTV. Е това беше невероятно изживяване. Дори успях да се кача в Алфата. Нямам думи. Не просто повярваите ми отидох на изжобенето заради Mustang-a на Giugaro и Aston Martin 2020, но по-голямата част от времето ми бе за Alfa Romeo GTV 2000.
Но само като седнах в тази кола. Не нямам думи. Волан от дърво (с три спици които влизат навътре, скоростен лост на мястото, което трябва да е, нищо ненужно. само PURE DRIVING).
Това е! Мога много да говоря, но то с думи не се описва.

cassillas
02-12-2007, 11:16
Аз днес ходих и отидох само заради авотмобилите на изложението.
И познаите какво?! Влизам и гледам нареща ми някакви яхти, хеликопер и тем подобни. И след това виждам Ferrari Scaglietti, след това се дивя на болида на Ferrrari и Lamborghini Murcielago Roadster и случайно виждам едно нещо, което не сам очаквал изобщо. Alfa Romeo 2000 GTV. Е това беше невероятно изживяване. Дори успях да се кача в Алфата. Нямам думи. Не просто повярваите ми отидох на изжобенето заради Mustang-a на Giugaro и Aston Martin 2020, но по-голямата част от времето ми бе за Alfa Romeo GTV 2000.
Но само като седнах в тази кола. Не нямам думи. Волан от дарво ( с три спици които влизат навътре, скоростен лост на мястото, кото трябва да е, нищо ненужно. само PURE DRIVING).
Това е! Мога много да говоря, но то с думи не се описва.
Е прати някоя сниска, ако си направил!

niksonjr
02-12-2007, 11:33
Ами снимки засега нямам, защото аз не бях с фотоапарата, но един приятел прави доста снимки.
След като ми ги прати при първа възможност ще ги кача.

BatVas
02-12-2007, 14:25
Aми входа е 20 защото целта не е масовост.
Ама разгледахме, опитахме едни скъпи вискита.АЗ ,Пандо и Киро
Оранжевата Алфа е на един комшия - същия който показа и ретро алфата на Италфест 2005 (червената) той има тази оранжевата ,една бяла и една червена -все такива и все перфектно рестаяврирани.
Снимки не сме правили.
А поедна запалка си взехме - метална Марлборо (ферари) -щанда до болида от Ф1

niksonjr
02-12-2007, 20:39
Ето малко снимки

niksonjr
02-12-2007, 20:47
И още

niksonjr
02-12-2007, 20:55
и още

bad_bat
03-12-2007, 21:07
http://clubalfaromeo.com/forum/files/thumbs/t_dsc_0072_325.jpg

:lol: :lol: :lol: :rotfl: тва ме скъса

Stoyan Georgiev
03-12-2007, 22:30
http://clubalfaromeo.com/forum/files/thumbs/t_dsc_0072_325.jpg

въпреки това дървото там сигурно струва повече от цялата мебелировка на твойта, мойта и на бойко борисов къщатата :lol: :lol: :lol: :lol:

KGB
03-12-2007, 22:55
Чудя се дали това червеното кабрио не беше печелило наградата за най-добър ретро автомобил на ИталФест2005

Kuku
03-12-2007, 22:58
[quote="bad_bat":2a27i5ka]

въпреки това дървото там сигурно струва повече от цялата мебелировка на твойта, мойта и на бойко борисов къщатата :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote:2a27i5ka]За къщата на Бойко Борисов мога да те уверя, че грешиш :lol:

Stoyan Georgiev
04-12-2007, 00:29
[quote="bad_bat":37qpth29]

въпреки това дървото там сигурно струва повече от цялата мебелировка на твойта, мойта и на бойко борисов къщатата :lol: :lol: :lol: :lol:За къщата на Бойко Борисов мога да те уверя, че грешиш :lol:[/quote:37qpth29]

това беше хипербола, която използвах с желанието да засиля впечатлението, което исках да създам :lol: