Log in

View Full Version : Носачи, от каде?

EMOzione
02-12-2007, 21:15
Първо искам да предпазя всички колеги като им кажа да не си купуват части от Италсервиз и второ да питам от каде мога да си купя читави носачи? Мойте искараха 2 мвсеца от вапросното място.Сега отново тропат. От същото място си купих накладки с дискове(предни комплект)и след няколко месеца започнаха да стържат на метал зверски. Оказа се че накладките са толкова твърди че са ми изяли половината от дисковете и имат метални стружки.

Lucky
02-12-2007, 22:32
Аз купувах от евро 07 и нямах проблем 10к после я продадох :roll:

elenkov
03-12-2007, 00:58
Аз купувах от евро 07 и нямах проблем :roll:

и аз от там съм купувал носач ляв после си купих десен от магазина на Стамболийски и с двата носача нямах проблем .. не си взех десен от 07 защото нямаха в наличност а ми трябваше по спешност . :)

поздрави

Sraaaaa
03-12-2007, 08:50
Delphi е хубава марка, но десния носач беше 210лв, а левия 110лв (или обратното беше...). Само не си купувай Фрап или Бреда!!! Добре де на теб шарнир ли ти е разбит или само тампоните? Ако са само тампоните вземи си едни хубави тампони на Delphi по 20лв бройката и си ги сложи.

Евгени Генчев
03-12-2007, 10:39
Отиди и направи рекламация.На мен ми смениха с нов техен носач ,който изкара 3500км.платих само смяната 35лв.Но ремонта беше правен при тях.

virusalfa
03-12-2007, 11:06
Delphi е хубава марка, но десния носач беше 210лв, а левия 110лв (или обратното беше...). Само не си купувай Фрап или Бреда!!! Добре де на теб шарнир ли ти е разбит или само тампоните? Ако са само тампоните вземи си едни хубави тампони на Delphi по 20лв бройката и си ги сложи.Бреда е вирма за лагери.Да не е Бирт?(или бърта-както искаш)

elenkov
03-12-2007, 13:00
Delphi е хубава марка, но десния носач беше 210лв, а левия 110лв (или обратното беше...). Само не си купувай Фрап или Бреда!!! Добре де на теб шарнир ли ти е разбит или само тампоните? Ако са само тампоните вземи си едни хубави тампони на Delphi по 20лв бройката и си ги сложи.Бреда е вирма за лагери.Да не е Бирт?(или бърта-както искаш)

по вероятно да е БИРД (БИРТ) .. аз такъв имах на алфата и нямах проблеми :)

поздрави

ne0
03-12-2007, 13:33
Първо искам да предпазя всички колеги като им кажа да не си купуват части от Италсервиз и второ да питам от каде мога да си купя читави носачи? Мойте искараха 2 мвсеца от вапросното място.Сега отново тропат. От същото място си купих накладки с дискове(предни комплект)и след няколко месеца започнаха да стържат на метал зверски. Оказа се че накладките са толкова твърди че са ми изяли половината от дисковете и имат метални стружки.

не говори против даден сервиз толкова лесно защото едва ли сервиза произвежда дадените части. Следващия път с частите в торба и пак насервиз ;)