View Full Version : Колеги видяхте ли тази 33-ика
Ето я и нея :
http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=11195573548525318&f1=details 3700 лв. малиииии
Барнал я е ама не е като тази:
Alfa User
03-12-2007, 23:33
Бе добра е Алфата - знам я от снимките по клубните срещи край морето. Ама с тая цена ... не знам ...
множко ми се вижда :roll:
ако и технически е в това състояние, направо си е без пари :wink:
Ето още две красавици !
Търся подобни на тези джанти 15" 4*98!
Моля ако някой предлага подобни с тоя размер да се обажда
МОЛЯ ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА :
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?p=200618&highlight=#200618
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=17036
Инъче са големи красавици нали ?
moonkiss
04-12-2007, 22:04
Аз съм за църната, ама и цръвената е много добра
JORDANGT
04-12-2007, 23:27
Аз съм за църната, ама и цръвената е много добра
Mи тя цървената си е нашенка,а па черната е чужденка.
Аз избирам червената.Пък и като знам момчето как си направи :lol:
Георги Савов
07-12-2007, 12:35
Тезе коли 94 год. производство, тоест от последните слезли от конвейра са по 500-600 евро и се обезценяват със скоростта на светлината.
Абсолютно нереална цена,независимо от външния вид.Имаше я във форума как я боядисва.Колата доколкото си спомням е 1991 год,тоест 16 год.!!!!!!!
Тезе коли 94 год. производство, тоест от последните слезли от конвейра са по 500-600 евро и се обезценяват със скоростта на светлината.
Абсолютно нереална цена,независимо от външния вид.Имаше я във форума как я боядисва.Колата доколкото си спомням е 1991 год,тоест 16 год.!!!!!!!
и квооо?!?Не виждам накъде биеш.Това че колата е на 16 години и е в перфектно техническо състояни е означава че цената неможе да е такава?!?
Георги Савов
07-12-2007, 16:24
Колега, аз само изказвам мнението си!Никого не ангажирам с него!Това е жестоката истина за този модел!Когато го купеш още на следващият ден, ако искаш да го продадеш си на загуба!
А защо трябва да се купува кола с намерението да се продаде?!? Това е типична черта на българчетата, гледат да купят кола и след няколко години употреба да я продадат без да я пипат и даже да са на печалба, е не всички мислим по този начин и за състоянието си колата е на разумна цена
Георги Савов
10-12-2007, 09:55
Колега моето мнение се базира на факти,а именно на реално търсене и предлагани цени!Цената е тази при сключване на сделката а не на търсената от продавача!Еврейско правило!
Давам един пример!
Моят майстор, който прави мойта алфа има такава като изложената на снимката.93 год. с климатик,АГУ спортен салон рекаро и др.екстри.Дават му 1200 лв, а колата върви като стрела.
Направи си изводите!!!!!!!
Ако наистина е като таза на снимката,давай ми кординатите на човека
вземам я веднага!!!
Пу запазена !! :lol:
Може да се договорим и за 1500 лв + почерпка и за двама ви! :D
RUSEV-BGR
10-12-2007, 19:54
ако има от тази сериа за 500 евро купувам ваднага.http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=2 (http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=2922475&__lp=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=900&makeModelVariant1.modelId=2&vehicleCategory=Car&segment=Car&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&lang=de&pageNumber=2)
Георги Савов
11-12-2007, 11:57
Колега Raider ще попитам майстора дали ще ми даде да ти дам телефона му.Цената за която говорихме днес е 1500 лв.Колата е винено червен металик.Дано да може да се осъществи връзката, но все пак колата трябва да се погледне.Седи пред тях,доколкото знам защото той има няколко коли и не я кара.
Аз лично съм я виждал преди няколко месеца и затова пак повтарям трябва нов оглед за моментното и състояние!
moonkiss
11-12-2007, 19:52
И аз не мога да го разбера това че са им ниски цените но за съжаление е самата истина. Моята няма да я продам за нищо на света ,така ще си изгние докато се разтече по улицата от дъжда. 1-во грижите които полагаме за тази кола не могат да се купят с никакви пари ( специално за мен ) Ти наливаш в нея пари, време , любов а идва някои един ден и ти вика "" тез вървът по 500 оиро ама аз ше ти дам 600, съгласен? "" направо ми иде ........ Моята не е кои знае какво но си я любя много. А колкото до тази, струва си парите.
RUSEV-BGR
11-12-2007, 20:15
ами като доиде такъв образ които ти казва.....за мен колата ти струва толкова......аз им отговариам така...не всиака маика може да роди син които да кара алфа ромео...
moonkiss
11-12-2007, 20:40
ами като доиде такъв образ които ти казва.....за мен колата ти струва толкова......аз им отговариам така...не всиака маика може да роди син които да кара алфа ромео... :bravo: кефиш , само така
Георги Савов
12-12-2007, 08:41
Колеги, радвам се на тези ваши искрени мнения!Щом показаната стока си струва цената вие ще си я купите ли????????
Погледнете италиянския и немския пазар за този модел!!!!!!!!
Аз се отнасям с уважение към всяко мнение,без квалификации от типа на "образ" ,"някой" и др.
Писна ми от безмислени спорове! Господин Савов явно имаш наблюдения над италианския и немския пазар на скрап, а не над автомобилният! Още колко обяви трябва да ти се показват за да престанеш да твърдиш че цената на подобен автомобил е не повече от 500 евро?!?
Георги Савов
12-12-2007, 11:04
Абсолюно си прав за спора!!Почти всички коли са внесени от там, така че колегата сама потвърди моето мнение- за скраб!!!85% от внесените коли са само за там!Затова и просперират магазините за авточасти-особено за италиански коли.
Ето я и нея :
http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=11195573548525318&f1=details 3700 лв. малиииии
Барнал я е ама не е като тази:
Много стинки..няма продаване :lol:
Алфицата е продадена и то доста бързо 3700 кинта! хехе!
Сега се продава една за 4 бона , ама много я е бутнал и не е с оригиналният интериор!
Чяк се кефя когато виждам ,че някой от наще коли се продават за такива пари, това означява ,че собственниците им са се грижили за тях, но немога да разбера защо след толкова грижи ги продават!!!???
Поздрави!
vikoalfa
20-12-2007, 19:56
Ако е тая http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details (http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=11197475240343290&f1=details)
не я е продал,а и скоро няма да я продаде :screwy:
Писна ми от безмислени спорове! Господин Савов явно имаш наблюдения над италианския и немския пазар на скрап, а не над автомобилният! Още колко обяви трябва да ти се показват за да престанеш да твърдиш че цената на подобен автомобил е не повече от 500 евро?!?Хубаво им го каза колега , явно не всички го разбират като теб и мен . АLFA ROMEO не е за всеки, и всеки който говори за пари и колко ще ми струва не е АЛФИСТ . ЗА ТАЗИ БОЛЕСТ НЯМА ЦЕНА ,ВСИЧКО ИДВА ОТ СЪРЦЕТО ТИ И ЗА ТОВА ПАК КАЗВАМ КОЛКОТО Е ПО СТОР МОДЕЛ АЛФАТА ,ТОЛКОВА Е ПО ИСТИНСКА И САМО ТОВА Е НАЧИНЪТ ДА БЪДЕШ РАЗЛИЧЕН ,НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕ ВСИЧКИ ХОРА ГО РАЗБИРАТ ПО ТОЗИ НАЧИН .CUORE SPORTIVO :twisted: :twisted: :twisted:
когато и вие налеете толкова мерак пари и труд в една кола друго ще говорите за цената макар че и на мене хич не ми се дава но мисля че е време да разкрася и една 156-ца :D
Колега niks, тук повечето притежатели на 33ки сме на мнението, че колкото по-заводски изглежда, толкова по-красива е. Има нещо вярно, че Алфа не е като Опел, БМВ или Vw за да държи на тунинг. Твоето изпълнение никак не е лошо и съм сигурен, че това е в резултат на средства, време и мерак !! Желая ти успех с продажбата !!
колега и според мен алфа ромео е най красивата кола обаче аз съм си маняк на тунинги и мога да ти кажа че няма кола която да не подлежи на тунинг............ поне така мисля аз :D
Колега niks, тук повечето притежатели на 33ки сме на мнението, че колкото по-заводски изглежда, толкова по-красива е. Има нещо вярно, че Алфа не е като Опел, БМВ или Vw за да държи на тунинг. Твоето изпълнение никак не е лошо и съм сигурен, че това е в резултат на средства, време и мерак !! Желая ти успех с продажбата !! като гледам твоята е мн заводcки нищо лично :P
К'во говориш, мойта няма нищо общо със заводския вид :lol: :wink: