View Full Version : лупи на 33
nikolamilchev
05-12-2007, 09:43
ето снимки
Супер е станало, можеш ли да постнеш снимки как си направил вътре захващането.
Мерси предварително.
moonkiss
05-12-2007, 20:01
И мен много ме заинтригува , пусни малко инфо.
страшно е :) искаме снимки и подробна информация как става цялата врътка :)
поздрави
nikolamilchev
06-12-2007, 09:23
Колеги, колкото и да е странно, лупата просто се заклещи в рефлектора в положение, в което задния и отвор напасна с отвора на рефлектора за крушката. Фаровете ми са с крушки H7 xenon система и най-хубавото е ,че лупата има една клапа, която се връзва към кабелите за дългите и като пуснеш дълги, клапата отваря и имаш дълги( в смисъл не ти е нужна втора система ксенон за дългите). Това е засега, който има допълнителни въпроси- на разположение съм.
nikolamilchev
07-12-2007, 10:19
От Фолксваген Toureg.
Лични разговори на "Лични съобщения" !!!
Aбв човек какво ти става на тебе?!Остави хората да се говорят и да си питат.Та нали това е форум все пак или.......какво е ако не е?
Aбв човек какво ти става на тебе?!Остави хората да се говорят и да си питат.Та нали това е форум все пак или.......какво е ако не е?
И аз съм на мнение,че това е форум за да си помагаме и да научим нещо ново! Ама някой си мислят че това им е бащиния и бъркат обмяната на информация с лични разговори :!: Ама то да мисли някой , ако има с какво :roll: :roll: :roll:
Е те така прецакват полезната тема и сега няма и кой да я продължи :!: Жалко :!: :!: :!:
hondoman
18-01-2008, 09:10
Да вярно доста постове бяха изтрити с полезна информация защо ли :shock:
Края на миналата година засякох въпросната Алфа. Хареса ми, но лупи не видях, най-вероятно от силното слънце.
vikoalfa
22-01-2008, 23:24
Днес се сдобих с лупи от 145/6 и ще се мъча някак си да ги присада в рефлектора :oops:Ама тогава ако станат ще има проблем с дългите-няма да има :shock: Дригата има идеи некви ама ще видим :P Въртими се в главата 33ка с двоини кръгли фарове а....като на Спринт,дали ще и тича :lol: с лупи естествено и ксенон.
JORDANGT
22-01-2008, 23:44
Луд умора няма :wink:
Други части от тези фарове имаш ли?Да ги видя какво представляват тия водачи,че мойте подскачат на дупките като пинк-понк :roll: :idea:
nikolamilchev
23-01-2008, 12:15
Колега vikoalfa, най-добре е като слагаш лупа, тя да е с вградена клапа, която отваряйки се да ти дава дълги. другия вариант е две по-малки лупи, само че дълги с лупа е доста жестоко за водачът срещу теб, ако закъснееш с превключването. И още нещо - потърси по възможност прозрачно стъкло с размер на фара на 33 да си го пригодиш, тъй като с релефно стъкло осветяемостта е с около 50% по-ниска от тази с прозрачно ( и като се замислиш, че дори с релефно стъкло, лупа и ксенон е ден, представи си с прозрачно стъкло). Но най-важното е регулацията - да не забравяш, че не си сам на пътя:) Ако мога да помагам със съвети - пиши.
nikolamilchev
23-01-2008, 12:16
JORDANGT, какво им има на фаровете ти?
Въртими се в главата 33ка с двоини кръгли фарове а....като на Спринт,дали ще и тича :lol: .
старото купе е но дава някаква представа:
nikolamilchev
24-01-2008, 11:25
Според мен ще изглежда доста добре.
JORDANGT
24-01-2008, 22:38
JORDANGT, какво им има на фаровете ти?
Става въпрос за 146-ца.Понеже Вико писа,че лупите са от такава и за това.А иначе фаровете са ел.,но в момента са жмел.мърдат яко :idea: