View Full Version : Търтейови вълнения или как преминах на тъмната сртана!
Сигурен съм, че повечето от вас са гледали онзи паметен момент когато Дарт Вейдър дишайки тежко като миньор изпушил 4 кутии шипка каза на Люк "Джойн да дарк сайт май сън!" е аз бях минал инту дъ дарк сайд още като си взех алфата - в смисъл късите ми светлини бяха само за окраса - ефект нъцки! след много пцуене и чудене си поръчах ксенон кит от един небезизвестен ебенеберемед. след 2 седмици чакане и обилно пцуене на китаеца (щото е пед**ас и се мотае), Търтея (щото е педе**ас и ме мотае) и на военните (щото баластрите на ксенона имали двойно предназначение.....изстрелват ракети?!?!?) най-после комплекта пристигна. С бодра крачка запалих ГТВ-то и газ към търтейовите владения за да "ми го турне" както той самия обяви. Още тогава в мен се зароди едно чувство неприятно - тази вечер нещо ще се оака! Започнахме да разглабяма корите в една локва пред блока на Дойнов, явно щото ако не ни е гадно няма да стане. за има няма 30-40 минути сложихме всичко и дойде заветният момент - да я пробвам с новите хипер-мега-гига-гъзарски ксИнонтИ. и изненадааа! пускам - СВЕТИ!!! тръгвам......бе то убуу свети ма шо свети все едно имам 2 запалки с диоди пред колата! нещо не е така! гледах, тюхках се, пцувах (този пък само Търтея) и се връщам! "как е?" вика ухиленото пчелоподобно - ни стаа майка! отвръщам аз намусен. в тоз момент Дойнов усети че нещата лека, полека отиват към нарушаване на аналната му неприкосновенност и почна да разглабя! след 3 сглабянаия и разглабания аз тотално отчаян от живота и натъжен че ще трябва да убия Търтея, който като цяло е симпатичен и весел младеж, решавам че трябва да сравнима как свети моя коплект и компекта на колата на Дойнов. УЖАСТ!!!! преместихме се в градинката пред ритуалната зала защото е по-тъмно и студено и ще ни е по-гадно там! почнахме да разглабяме за 4-ти път! и тук открихме проблема! не бях завъртял крушките. поради специшиката на слагане на крушки HB3 аз реших че ако някой ще ми чупи фара това ще съм аз и и ги бях сложил наобратно...респективно ксенона ми осветяваше краката и нищо друго. опитахме да регулираме фара и след 20 минути забелязахме че регулираме дългите, с които сега мога да заслепя всеки средно статистически пилот на боинг! след още 40 минути пцуене и напъване крушките най после бидоха поставени и сега колата свети да си е*е мамата! страшен кеф! та от мен да знаете - има значение как поставяте крушките и не бързайте да крещите "Търтея - пирамида!" и "Линч" както направих аз! понякога грешката е и във вашия телевизор! Благодаря ти пчелице ненагледна за усилията!
:roll2: те такава либоф нема като ваща
:roll2:
а ся има страничен проблем - халогените за мъгла дали са пуснати или не е се тая :wink:
Търтея - Пирамида..... ама двамата къ се съберете.... долината на фараоните стааа
мухахаха :) доста цветно е разказано :)
:roll2: те такава либоф нема като ваща
АААА! Моля, моля! Има.... :twisted:
адаш ти да мълчиш! ти си най-голямата пирамида, пиеница и пустиняк! От феста ти търкалям едни крушки в багажника и ни вест ни кост!
Нео защо и мене ме слагаш в пирамидата бе душа? аз съм честен и почтен мошеник!
Лелеее вие с брат ти имате неповторим стил на писане :):)
Смял съм се от сърце :):)
А са на въпроса: колко ти излезе кит-а??
ксенона излезна към 250 лв с почерпката. ама е много яко!
Супер. Честито!!!
Успя ли да си регулираш добре късите?? нещо имах грижи аз преди време...
ба мааму..... дайте един кит и на мен ... бравото си няма :)
цепи мрака вече
след като го нацелихме крушката и реглажа с окомера
а едно сигане като го светна и онова застина и ни напред ни назад :lol: :lol: :lol:
предвид условията за реклама у форумо - допълнително инфо на лс ицк или скайп :wink: :lol: :lol:
адаш ти да мълчиш! ти си най-голямата пирамида, пиеница и пустиняк! От феста ти търкалям едни крушки в багажника и ни вест ни кост!
1. Аз не пия :!:
2. Пирамида - ако продължавам така да се тупча и на Сфинкса ще заприличам.
3. Пустиняк - аре са - без ласкания, моля :!:
А, относно крушките - аз кво да направя, че не знаеше кой съм на феста, въпреки, че се познаваме от преди това?!
А, относно крушките - аз кво да направя, че не знаеше кой съм на феста, въпреки, че се познаваме от преди това?!
1. не пиеш какво? мастило за 6-ти клас или вода от пералнята?
2. не на сфинкс ами на Родоския колкос ще заприличаш Аполоне :)
3. ми аз тебе те знам като боян а не като ботсос! ти какво имаше в устата че не си ги поиска? (без задни мисли моля....само предни!)
ма нищо де! ще почерпиш и си готов :)
1. не пиеш какво? мастило за 6-ти клас или вода от пералнята?
2. не на сфинкс ами на Родоския колкос ще заприличаш Аполоне :)
3. ми аз тебе те знам като боян а не като ботсос! ти какво имаше в устата че не си ги поиска? (без задни мисли моля....само предни!)
ма нищо де! ще почерпиш и си готов :)
ХАХАХАХАХА
Споко :!: Ша черпувам колко кажеш! Само да измислим кога....
Браво на Търтей - майсторче си е мочето.
Браво на Търтей - майсторче си е мочето.
което ме подсеща за един инструмент :wink:
беше обещал и на мен пчеличката ма нещо се покри :twisted: :P
беше обещал и на мен пчеличката ма нещо се покри :twisted: :P
обади се бе тикво къде изчезна
Дъртей, ти като знаеш как се борихме с настройките на твоите фарове оти се не сети да обърнеш крушките овреме? :P
Има една тънкост при монтажа (е** тия италианци) - крушката може да се сложи по колкото си искате начина, но само един е правилният! :)
Някой пак изкърти кочината :lol:
Някой пак изкърти кочината :lol:
:roll:
а се се търси щипка за фар :lol: :lol: :lol:
деба тия две леви ръце деба :roll: :evil:
ТЪРТЕЯ Е ПИРАМИДА!!! Търси се щипка......МОЙТА ЩИПКАот 147-цата!!! Дееба техната мама 'талянска как може така да го направят тоз фар!
Уткрадна ли я тоз мрАсник пирамидален ?
Уткрадна ли я тоз мрАсник пирамидален ?
100%.
Ти как мислиш си поддържа вагонетката?!
Да не е луд да дава пари.....
П.С. Преди около 2 месеца ми сподели, че едната щипка на локомотива му липсвала.....
уж я бил изпуснал някъде говедото ама не можа да се намери! сега карам с тел вместо щипка, но е по-добре от първия вариант - дъвка.....
Трябваше да го застреляш на място :!:
В коляното първо че да се мъчи продължително време :)
Мани ти коляното :!:
Гръмни му гимите на вагода, та да се мъчи да ходи на работа...
:roll2:
бояне, много си зъл днес
не ми закачай моите цвички
И аз на къси тъна в мрак...И се чудя до кога ли?! Но след това,което прочетох вече имам кураж,че скоро и аз ще си реша проблема :wink: