View Full Version : питане относно 146 T.Spark 1.6- метан
нормално ли е 10лв -105км градско + ръчка? и за тези,които разбират от метан -80л бутилка за колко лв би трябвало да се пълни?
това е за раздела за алфи на газ!
не си написал в подписа какъв ти е двигателят, мисля че е нормално за 10лв 100 и малко км градско
аз минавам макс 130 за 12лв, но съм с настройки "икономично"
колко пълни бутилката зависи колко си имал преди това (защото никога не се изпразва напълно), колко е мощен компресора на метан станцията, колко е атмосферната температура, сигурно и от още неща зависи
най-мощен и с охлаждане компресор (така съм чувала) е на една до Централни гробища
на моите 54л зареждам при цена 1.13 за около 11 - 12лв (12 и малко при тия до централните)
ааа и не си написал даже от кой град си
забавлявате ме.... РЪЧКА - МЕТАН :):):):):)
cvetelin
06-12-2007, 12:18
това е за раздела за алфи на газ!
не си написал в подписа какъв ти е двигателят, мисля че е нормално за 10лв 100 и малко км градско
аз минавам макс 130 за 12лв, но съм с настройки "икономично"
колко пълни бутилката зависи колко си имал преди това (защото никога не се изпразва напълно), колко е мощен компресора на метан станцията, колко е атмосферната температура, сигурно и от още неща зависи
най-мощен и с охлаждане компресор (така съм чувала) е на една до Централни гробища
на моите 54л зареждам при цена 1.13 за около 11 - 12лв (12 и малко при тия до централните)
ааа и не си написал даже от кой град си
верно шапка ти свалям .. уби го ;)
nikola_n
06-12-2007, 13:23
забавлявате ме.... РЪЧКА - МЕТАН :):):):):)
:Bolt:
Теоритично 80 л. ти бутилка събира 14,3 кг. метан и вече според цената си правиш сметката....И защо Нео да няма ръчка на метан....пълен метанов инжекцион на спортен режим е същото като на бензин....
мхм, да, точно така, съвсем