View Full Version : Вапросче за генерация
alfa155-1.7TS
07-12-2007, 10:03
Колеги да ви питам дали може да ми стане на моита Алфа спортна генерация от BMW 318is Coupe...испадна ми такава с много добро звучене но нз дали става цялата или поне част от нея?!?!!?!
Цялата няма да стане в никакъв случай
С доста преправяне може и да стане :twisted: :twisted: :twisted:
Колеги да ви питам дали може да ми стане на моита Алфа спортна генерация от BMW 318is Coupe...испадна ми такава с много добро звучене но нз дали става цялата или поне част от нея?!?!!?!
Доброто звучене предполагам , че е било на БМВто , нали ? :roll:
castello
11-12-2007, 14:09
те Bmw-тата и без спортна генерация имат добър звук, не съм сигурен, че ще можеш да постигнеш същия ефект.
Не ти трябва генерация от BMW повярваи.
alfa155-1.7TS
13-12-2007, 14:18
Колеги реших си проблема!Не сум слагал генерация от БМВ...отидох до Илиянци и си купих много пролично ремусче за 80лв сложиха ми го и ми махнаха само второто гарне отдоло сега колата в ниските оборити почти не се чува...само леко и приятно спортно бучене..а вече над 3000 оборота си показва силата на звука :twisted:
Колегата, тоя ремус за 80 лв. от Илиенци не е никакъв Ремус :balloon:
дам там преобладаващите марки са YED и NESPORT :lol:
Какво значение има след като на човека му харесва?! :roll:
hristiqn
29-12-2007, 17:47
Еми така с тях няма зна4ение :lol: Въпроса е да е спорт :wink:
75TwinSpark
29-12-2007, 23:18
Еми така с тях няма зна4ение Въпроса е да е спорт
по скоро звук
sa6o_roman
31-12-2007, 16:21
alfa155-1.7TS , кажи дали усещаш разлика и в вървенето, че ми е интересно. 10х
весело посрещане на новата година на всички
alfa155-1.7TS
01-01-2008, 14:13
alfa155-1.7TS , кажи дали усещаш разлика и в вървенето, че ми е интересно. 10х
весело посрещане на новата година на всички
Ами да ти кажа може би малко но трябва да е много хубава генерация да се усеща а аз сум махнал само средното гарне и съм сложил задно резонаторно,колата не брамчи много да ми надува главата,но вече над 3 000 оборота забочва да звучи злобно :twisted:
аз с1м сменил и трите г1рнета 6тото старите бяха мн зле ама не намерих оригиналните на алфа 155 а ми предлойиха на фиат темпра тя е мн сходна с алфата и само с малко преправяне станаха излезе ми 180 лева и трите гарнета са 4исто нови :?
Искам съвет... Или по-скоро предложение къде....
Понеже моята алфа яко прелива от мощност :lol: и си къса крайното гърне :lol: Едно на ръка, че то тежи едно 30кг....Според мен напълно излишно..
Та иска ми се да го сменя с някое по-лекичко.... Та предложете някакво гърне на сносна цена...Ново или някой сервиз... В гугъл нищо не излиза да му се невиди...
А също мисля да махна и средното...Това след катализаторa и ламбдата,на снимката едно квадратно/триъгално такова...Не съм никак наясно с нещата...
Някой може ли да ми каже къде мога да направя тази процедура и за какви пари говорим... Иии май само едно крайно ще сложа, че да не си прецаквам нещата с ламбдата там и другите щуротии... :lol:
Голяма снимка.. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=213343
http://images23.snimka.bg/005028755.jpg