View Full Version : Проблем със свалянето на стъклата
145QVision
11-12-2007, 22:22
При по-студено време ми зацепват стъклата....то всъщност се свалят, но много трудно се вдигат. Дори на няколко пъти съм го дърпал с ръка... :roll: Май имаше подобна тема...ама не я намерих. Вие имате ли такъв проблем и... решение има ли (освен това да чакам да се стопли времето) ? :lol:
При по-студено време ми зацепват стъклата....то всъщност се свалят, но много трудно се вдигат. Дори на няколко пъти съм го дърпал с ръка... :roll: Май имаше подобна тема...ама не я намерих. Вие имате ли такъв проблем и... решение има ли (освен това да чакам да се стопли времето) ? :lol:
Колега виж пробвай като свалиш прозореца и като тръгнеш да го качваш натисни го леко в задния край където прозореца е с прав ъгъл и виж дали ще се оправи ако не пробрай от другата страна дето е с острия ъгъл :)
поздрави
Скоро ми се наложи да свалям кората за да си смажа ключалката за централното и случайно пробвах стъклото което лятото не е имало проблем. Без да му помогна много трудно се вдигаше. Зимата явно от влагата се губят смазочните свойства незнам. Смазах цялата шина по която се движи машинката отвътре и каналите отвън с WD40, като свалиш кората ще разбереш за какво говоря и вече си върви като по масло ;)