PDA

View Full Version : Откаде влиза вода ?

RaIDeR
13-12-2007, 22:48
Здравейте, искам да питам всички които имат 33-ики след 90-та,
дали им се събира вода покрай акумолатора и на същото място самоче
отляво около масленното казанче за спирачната течност ?
Влиза вода и в багажника, отдоло и в багажника съм я грундирал и омацал с боди и пак влиза отнякаде , газовата е мокра но предполагам, че се получява конденз! Не е от уплътнението въпреки че е съдрано!
Моля всеки който има наум откаде може да влиза вода на тези места да изказва мнение, всяко мнение и предполужение е от полза!
Предварително благодаря на всички!
Поздрави!

rammstein4o
13-12-2007, 23:34
Изчисти си разните там каналчета дето отвеждат водата

разгледай тази (http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=15941&highlight=) тема

Alfa User
14-12-2007, 01:00
Ако колата ти е със задна чистачка - това може да е една от причините да ти влиза вода в багажника при здрави уплътнения и т.н. Провери си маркучето, което води до пръскалката на задното стъкло. А за отпред - погледни посочената тема - на колежката съветите й свършиха страхотна работа ...

RaIDeR
14-12-2007, 01:20
Тази процедура с почистването я направих не е от това!
Сложих гумирани шайби на болтовете дето държат калниците и силиконирах навсякаде дето има процепи, има подобрение то това,но пак влиза вода и тая водата не е такава чиста, а
направо кална !? Явно някаде отдоло влиза ама откаде ,незнам нищо невиждам !? Па за пръскалото отзад и мен ме съмняваше да е от маркучето ама не е (тествах) !? А най странното е, че когато я измия
(яко я оливам отгоре отдоло навсякаде) и след това гледам няма и една капка да е влязла !? Ходих на канал зяпах ,зяпах нищо невидях!? Направо ми е пълна магла !?
Само при мен ли е така или си е някакъв заводски бъг ?!
При вас как е?