PDA

View Full Version : Какво и причиних ?!?!

SNAIPERIST
15-12-2007, 21:43
Буквално преди броени минути се испрасках в един бордюр заради заледяване естествено никаде не е упесачавано :evil: :evil: :evil: .

Значи удара беше с около 10 км в час като след него волана ми не е в право положениа а е клюмнал леко в дясно(при движение в права линия) отделно се чува и слабодоловим звук като тракане от предната дясна гума на която леко и сроних и джантата при удара.Та се чудя какво си нявлякох пак :?

А иначе тия мизерници кога ше почнат упесачаването не знам :evil:

Chimev
15-12-2007, 21:54
Дано се разминеш с регулиране на преден мост. О майко Индия, какво опесъчаване.. :sex:

SNAIPERIST
15-12-2007, 21:57
Нямам си на идея...Изобщо за първи път се сблъскавам с такъв проблем ако някои знае какво може да е и колко ше струва да помага :?

Chimev
15-12-2007, 22:00
По принцип такива леки удари не причиняват особени поражения. С алфата не знам, ама с ауди съм се удрял с по-висока скорост и нищо му нямаше. Така, че успех

TRENDi
15-12-2007, 22:33
Можеш да прочетеш моят опит с бордюрите:
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... ght=#82178 (http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?p=82178&highlight=#82178)

JORDANGT
16-12-2007, 02:58
Случи ми се подобно нещо.Засече ме един таксист и последиците бяха:Изпилена джанта(алуминиева),волана малко на дясно и теглеше+искривен макферсон.От каското ми дадоха 406,80лв а аз дадох 50лв. за въстановяване на джантата,40лв. за макферсона(сам си го смених) и 25лв. за реглаж преден мост.Сега няма спомен от срещата с тоя шибан тротоар :roll: :idea: :wink:

SNAIPERIST
20-12-2007, 19:16
А някой ако може да препоръча сервиз в Сфия около Младост, за да ми остановят щетите и да ми регулират моста ще е супер, че утре имам път натам...А иначе в сервиза на 4-ти километър не знам дали го правят това ако го има може и направо там да ме ориентирате :? 10x

SNAIPERIST
20-12-2007, 19:16
А някой ако може да препоръча сервиз в Сфия около Младост, за да ми остановят щетите и да ми регулират моста ще е супер, че утре имам път натам...А иначе в сервиза на 4-ти километър не знам дали го правят това ако го има може и направо там да ме ориентирате :? 10x

JORDANGT
21-12-2007, 01:40
МНого дебело там(Италсервиз).Що не ходиш при Лисан,той ги разбира тия работи.Мойта той ми я диагностицира и се оказа прав(както всеки път) :wink: :roll: :idea:

SNAIPERIST
21-12-2007, 20:23
ХАХ Днеска направих реглаж в един сервиз в Слатина, щото елитните не можеха да ме вземат мноо навалица полкрай тия празници Еий..

Та какво се случи...След реглажа волана ми клюмна наляво а преди беше надясно :) ...И ся кат го пусна на самоход возилото волана ми си идва на мястото ама пак бяга надясно...и се чува виене а не ми се вярва това виене да е от скапан лягер вследствие на сблъсачето :shock: ..Мъдрите майстори от един друг сервиз пък ми казаха че колата бяга от 2 неща - разцентрован мост или крива гума аиде ся как да споря кат съм си лаик :) ама не ми се вярва да е само от това де .. Айде поздрави и каквото сябя покаже :) пък кой какво може да съветва :roll:

robertov
22-12-2007, 13:27
При мене стана нещо много странно, имах удар в бордюр но със задната гума, но след удара волана ми кривеше на дясно. Удара беще много тежък, карах минимум със 50 и колата ми занесе на едни павета, след което задницата започна да ми бяга. Карах я на майстор и се разминах само с нова железна джанта и един таз, но все още си мисла че майстора може да е пропуснал нещо въпреки, че ми каза, че задния мост бил много масивен и нямало какво да му стане.