View Full Version : Шифт-лайт за Алфа 146
Приятели, някой ще ми каже ли как да си направя шифт-лайт за моята 146-ца? Искам само един диод- да светва преди да влезе в прекъсвач! Благодаря предварително :)
Може да се направи, аз имах някъде схемичка една. Реално не мисля, че ти е нужна при положение, че имаш оборотомер, но това е въпрос на лично мнение.
Ventzi, aide ako mojesh nameri ya i mi ya prati! Blagodarya predvaritelno :)
Пиши на кирилица
ко тва ? :roll:
Тва е като на тия оборотомери дето са с ламБа и като влезе колата в прекъсвач светва,показвайки че трябва да превключиш вече. :wink: Само че човека не иска да слага такъв оборотомер,а сама такъв светодиод. :wink: Иначе идеята не е лоша,готина "шукарийка" си е :lol: :wink:
Та някой ще помогне ли......?
Novachev
16-12-2007, 18:12
Ако я чипнеш няма да имаш нужда от лампа щото местят прекъсвача на 8000 ако ти e TS мотора :twisted: :twisted: :twisted:
Ако я чипна с колко ще ми вдигне разхода?
Novachev
16-12-2007, 19:49
Най грубо казано ще падне с около 0,5л извън града и ще се вдигне с 0,5-1 л в града но трябва да се кара задължително със 100октана
Приятел, ще ти помогна. Само да намеря схемата. Не съм те забравил, имай търпение моля те!
the_swamp@gbg.bg ето и моиа ,ако може да ми пратиш шемата и на мен :idea:
За много години! Венци, аиде бе мои! Забраеи ли ме? Потарси я онази схема,че вече съм нетарпелив, моля ти се! :D
За много години! Венци, аиде бе мои! Забраеи ли ме? Потарси я онази схема,че вече съм нетарпелив, моля ти се! :D