View Full Version : Нов член
tsvetence
18-12-2007, 22:08
Здравейте
преди месец си купих Алфа 145 и реших да се присъединя към форума :)
tsvetence
18-12-2007, 22:29
Аз съм жена и не разбирам много от коли,така че се надявам да помагате когато се налага.Засега няма проблеми с нея само малко козметични проблеми.
J_I_V_K_O
18-12-2007, 22:37
Аз съм жена и не разбирам много от коли,така че се надявам да помагате когато се налага.Засега няма проблеми с нея само малко козметични проблеми.
Да си я караш със здраве и безпроблемни километри ;) а за козметичните забележки с малко "грим" и всичко е ок :wink:
Честито !!
Със здраве и безаварийни !!
А от кой град си ? Не си уточнила ?
И дай някоя снимкчица на колата, да и се порадваме и ние :lol:
Честито !!
Със здраве и безаварийни !!
А от кой град си ? Не си уточнила ?
И дай някоя снимкчица на колата, да и се порадваме и ние :lol:
па и на собственичката....
tsvetence
19-12-2007, 21:22
Ето я моята малка сладурана:-)))Не е ли сладка?
Bako_Marto
19-12-2007, 22:38
добре де едно немога да разбера защо всички алфи са толкова ласкави, а другите коли не ицзглеждат така може би защото си е алфа всяка една е супер ласкава е с изкрючение на бласнатите и по старичките някои :lol: :lol: :lol: :lol: :evil: :evil: :evil: