View Full Version : Странна случка със 146 T.Spark
значи случи се следното!карам си и изведнъж ми светка на таблото една лампичка нещо като маркуче със струи от долу...след което ми се вкличи прекрата и започна да се върти без да спира...загасих колата и я запалин на ново и всичко се оправи и си бачка без проблеми....преди време има проблем с тока и си оправих алтернатора....може ли това да е грешка на pc-то в следствие на помредата на колата....или според вас какво може да означава?
направи и една диагностика нищо чудно и гре6ка да е
по-принцип индикацията която ти е светнала сигнализира за повреда по инжекционната система. Предлагам ти да отидеш на диагностика за да разчетат каква грешка се е записала в компютъра и да я изчистят. Бат Бобо е невероятен в това отношение. :)
ЗАБЕЛЕЖКА!!!
Колега напиши в подписа си какъв автомобил караш и с какъв двигател. (от правилата на форума е)
Също така при съвет от колеги ще е много удобно ако знаят от къде си - това също можеш да го вметнеш някъде.
БЛАГОДАРЯ!
значи случи се следното!карам си и изведнъж ми светка на таблото една лампичка нещо като маркуче със струи от долу...след което ми се вкличи прекрата и започна да се върти без да спира...
Обикновенно това става когато на датчика за темп. на антифриза му се извади буксата. Възможно е и по кабелите да има пробив. На диагностика обаче точно ще си покаже кое е дало грешка :wink: