View Full Version : СТАНАХ ЗА СМЯХ НА ГОЛФАДЖИИ И ОПЕЛДЖИИ
ГОЛИАМ СРАМ БРАХ ДНЕС С МОИТА АЛФА. ТАЗИ ЗАРАН ПРИ БЛИЗО -6 ГРАДУСА НЕ МОЖА ДА ЗАПАЛИ.За ВТОРИ ПЬТ МИ ПОГАЖДА ТОЗИ НОМЕР В НАИ-НЕПОДХОДИАШТОТО ВРЕМЕ,ТОЗИ ПЬТ ПРЕД САСЕДИ.АЛФАТА Е 146-ЦА,1,3 БОХЕР.ПРЕДНИА ПЬТ КАТО НАПЕ4Е СЛЬНЦЕТО СЕ ОПРАВИ САМА,АМА ДНЕС БЕ СПРИАНА НА СИАНКА ,А И ВРЕМЕТО СИ БЕ МНОГО СТУДЕНО.ИНТЕРЕСНО Е 4Е ВСИ4КО И Е НАРЕД ,БЕНЗИН И ТОК СИ ИМА.ТА ИСКАМ ДА ПОПИТАМ НА НИАКОИ СЛУ4ВАЛО ЛИ МУ СЕ Е НЕШТО ТАКОВА,И МОЖЕ ЛИ ДА ДАДЕ САВЕТ????БЛАГОДАРИА ПРЕДВАРИТЕЛНО,И ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ.
Пиши по-грамотно! Писането с главни букви се приема за викане :idea:
Моята когато и кефне при палене докато е студена не вдигне ли 1500 оборота някой път огасва,но не знам от къде е.НО НА голф СЪС ЗЪБИ И НОКТИ,НО НЕ СЕ ДАВА докато не ме опъне някой-но пак ще продължа ЧУКАМ МУ ГО НА голфа.
Какъв срам какви пет лева, ония ден една 7-ца въртя пред нас половин час и накрая дойдоха да я теглят :lol: и то току що угасена! Иди си направи една диагностика. :wink:
Тя и моята не се оставя на голфове ,стига да я запаля,ама днес исхабих много нерви заштото ми рповали деня,
petrof:каква е твоята икак ти провали денят,може да е оважителна причина.
правих и.сега 4акам да пекне сланце и пак да си иа подкарам.междудругото това ми е 9-тата ли4на кола,и незнам о6те колко служебни смених,но такожа не6то не ми се бе слу4вало.миналата година като ми спретна този номер иа теглих ,нов акомолатор от дизел иа вартиах,и накраиа се оправи сама като напе4е
146 1,3 боксер,и ми провали патуване до един румански манастир
според техник,можело да е от горивниа филтар ако в него имало замразнала вода
ахххх аххх :frown: Братле за тая седмица ми се случва за 3 път!Хич незавърта замръзналия стартер.Ама на мен и слънцето не помага.И трите пъти с бутане я паля.Ужааас,ненам ко да прая!!! :shock: :shock:
П.С.Аз сега съм в Варна и не я карам точно заради това.И сичките ми познати в Варна вече са нанякаде и понеделник ша си одя в СЗ и незнам как ша запаля.Дано има някои колеги варненци дето да ме бутнат по обяд. :cry: :cry: Че хората по улиците хич не са услужливи.
ахххх аххх :frown: Братле за тая седмица ми се случва за 3 път!Хич незавърта замръзналия стартер.Ама на мен и слънцето не помага.И трите пъти с бутане я паля.Ужааас,ненам ко да прая!!! :shock: :shock:
П.С.Аз сега съм в Варна и не я карам точно заради това.И сичките ми познати в Варна вече са нанякаде и понеделник ша си одя в СЗ и незнам как ша запаля.Дано има някои колеги варненци дето да ме бутнат по обяд. :cry: :cry: Че хората по улиците хич не са услужливи.
Да не би да е от акумулатора. Може фаровете да светят, радиото да работи, но да не достига ток на стартера - той гълта много. Провери дали не е от това.
Колегите с боксерите не ме плашете така бе. Моята е на улицата вече три зими и сутрин само махам леда по стъклата врътвам и пали.То не е хубаво много да се хвали човек, ама моя боксер в това отношение за сега много слуша. Един път не ми е загаснала или да не е запалила от първия път, или пък да си е менила оборотите...пу да не му е уроки :)
тази сутрин пак не запали.Има си ток,стартера варти нормално,но ми се струва 4е в двигатела не постапва гориво.маи на пролед ще се разделяме.
ako язапаля ште идвам днес до Варна ,да те бутнем,
според техник,можело да е от горивниа филтар ако в него имало замразнала вода
Ми вземете го сменете !
ako e на лесно веднага,но маи ще ми требва канал,а и филтара е на около 6 хил.км
Той може да е на малко километри,но ако си карал с некачествени горива.....
Ами откакто откриха ШЕЛ само от там зареждам,макар 4е сам 4ужал 4е в други градове 4есто се посират.Мисля ако и сложа добавка дали ште вьржа положението за празниците.
:bigracer:
ako e на лесно веднага,но маи ще ми требва канал,а и филтара е на около 6 хил.км
То ако има вода не е филтъра проблема,а в готиния бензин :idea: :idea: :idea: така че не е виновна колата,нито филтъра :wink:
.......ако и сложа добавка дали ште вьржа положението за празниците.
:bigracer:
Едва ли :roll:
Та ако бе от бензина зашто вси4ките ми коли варжвяха през зимата?Сложих днес добавка, а утре ще я в,карам в гараж,и ако не трагне помагаите да продавам на пролет.
Няма невъзможни неща:само трябва да я погледне МАЙСТОР,незнам откъде си но бих ти помогнал.Защото ми е тръпка.
от силистра сам,и имаме малко дифицит от кам маистори.сьщо и от добри диагностици.Днес я вкарах в топьл гараж и сам сигурен 4е до няколко 4аса ще я пална без проблем,ама хората си патуват,и ми провали донякаде празника. :dance:
А кабели, свещи, по тази кола как са?
Ново на около 10-12хил.и не свети ве4ер.Няма логика да работи перфектно през останалото време,и да се дьне внаи -неподходящия момент.по принцип си я поддьржам в перфектна форма.
Аз съм от Шумен,и го практикувам този занаят.А що се отнася за майстори в Силистра,един от тях беше закъсал в нашия град и имаше притенции за голям майстор :но като му видях (майсторлъка да ти......и майстора).Беше си преправял системата за нафта и беше си подпрял горивният филтър с КАМЪК-да може да стои прав.Имаше и строителни материяли.
знаете ли каде се нанира горивния филтьр,и дали стои прав или наклонен?Ако е хоризонтално разположен логи4ное да се отаява вода в наи- ниската му 4аст и при замрьзване да се разширява и да запушва входа му или изхода.Ще видя какво ще стане след като сложих добавката,на една ФРОНТЕРА имаше невероятен успех.Бензинопровода се бе из4истил като нов.
Зна4и на коледа стават 4удеса.след като пренощува в гараж тая заран запали без проблем.Чакам с нетьрпение да ми спретне сьщия номер ,ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ АЛФИСТИ