View Full Version : наи честите проблеми
не видях никада обособена тема за повреди характерни за модела,и ако е от полза защо да не споделите тук :wink: няма да си крива душата .смятам да купя на жената 146 и искам да знам къде какво да гледам.
като за начало виж окачването и как работи мотора! Какъв двигател ще е?
има една 1.4 тс 2000г. и ми се вижда евтина 5000 лв.мисля нея да взема.
Ела аз ще ти дам моята обслужена- сменени ролки ремъци и датчик на коляновия вал при Бобо. Сменено масло, маслен филтър и поленов филтър,задни накладки.
за 5800 ще ти я дам. Качваш се и караш.
Разход ивън града около 7.5 но зависи и как я натискаш :)
По окачването нищо не тропа и не хлопа.
ще те имам в предвид .наи много за нова година да останеш без кола :)
има една 1.4 тс 2000г. и ми се вижда евтина 5000 лв.мисля нея да взема.
Според мен няма смисъл да взимаш 1.4,разхода е същия като на по големите мотори,но щом е за жена ти най-добре и вземи 1.6 ТС или 1.9 ЖТД :wink: :wink: :wink:
Макар че каквато ида я вземете/смисъл двигателя/все ще върши работа.Ако копувах аз сега щеше да е2000к или1.9GTD.
И 1.4 предлага достатъчно динамика, особено за по-неопитни шофьори си е доста добре. 100 коня са си все пак! Ако вземеш нов внос си приготви още една хилядарка за обслужване и някое дребно ремонтче :D . Успех!
аз лично карам голф 1.6 -101 к.с. :oops: и върви много добре.прави 210 по километраж ,алфата не би трябвало да е по бавна вярно че е 1.4 но сигурно няма да има голяма разлика
Nasko_77
26-12-2007, 21:47
аз лично карам голф 1.6 -101 к.с. :oops: и върви много добре.прави 210 по километражВеселяк :D Още те държи от снощи :lol: