View Full Version : Надпис на багажника, информация
DerMeister
26-12-2007, 18:35
Здравейте, имам нов въпрос, който се надявам да ми помогне в търсенето на заветната Алфа. Надписите на багажника, в моя случай 146 и JTD винаги ли са поставяни на нова кола и къде? Защото няма една Алфа по обявите, която да е като друга. Една няма никакви надписи, друга само JTD над стоп-а, трета си има надписи, но под стоповете? Има ли това някакво значение и по-точно да ми говори ли за евентуален минал удар. Не, че не може предишния собственик да ги е свалил умишлено, но все пак, ако всяка нова алфа си е имала надписи 146 и JTD под стоповете, ще имам едно на ум... :roll:
Не е нужно колата да е удряна,дори и само да е пребоядисвана на това място надписите се свалят.
Имай на предвид че ако колата е от Италия 100% е пребоядисвана поне веднъж.
И на мен ми направи впечатление нещо подобно при 155-ците. На едни надписите 155 и Т.Спарк са над стоповете,а на други под тях :roll: Има ли някаква закономерност или са ги слагали както им падне :lol: ?
И на мен ми направи впечатление нещо подобно при 155-ците. На едни надписите 155 и Т.Спарк са над стоповете,а на други под тях :roll: Има ли някаква закономерност или са ги слагали както им падне :lol: ?
На тези, които са под стоповете обикновено има и надпис 16V или TD, ако са 96-97 г, т.е. на новото купе са отдолу.