View Full Version : ..Странен шум от дясно..
Колеги искам съвет..
Вече втори ден като запаля колата се чува странно тракане в купето от дясно.Това е електромотора на климатроника.
След като го включа след малко спира.Много е дразнещо.
Някой имал ли етакъв проблем о как се отстранява.Ясно ми е че май ще се наложи да посетя някоя автоморга. :D
Весели празници на всички.
nuvolari
28-12-2007, 13:20
може би имаш предвид вентилаторното моторче на парното.ако пък мислиш че шума идва от комресора на климата.го пусни на режим ECON,тогава можеш да разбереш дали е от компресора или вентилатора.успех и весели празници.
ALFA CORSE
28-12-2007, 13:40
Еми виж дали клапата ти за циркулация външен/вътрешен въздух работи и ако не... проблема е ясен и многократно дискутиран тук, в ланча и фиат форумите.
Колега имам същия проблем,но си карам колата така щото ми казаха че моторчето капсуловано и трябва да се смени цялото :x .Успех!
Furious 155
06-01-2008, 09:21
Колега имам същия проблем,но си карам колата така щото ми казаха че моторчето капсуловано и трябва да се смени цялото :x .Успех!
Има доста писано по тая тема. Проблемът е в елетрониката на моторчето и можело да сенаправи... не се сменя цялото... само е на кофти място моторчето! Бобо беше писал че е като основен ремонт през ауспуха :)
Има доста писано по тая тема. Проблемът е в елетрониката на моторчето и можело да сенаправи... не се сменя цялото... само е на кофти място моторчето! Бобо беше писал че е като основен ремонт през ауспуха :)За сега я карам така.Дразни ама ще изчакам да се затопли че тогава ще я правя
и при мен стана така .... мамка му.... :evil: