View Full Version : блъснаха ме
блъснаха ме :evil:,колеги ето 4е ве4е и аз си изпатих.пътувайки за работа бях спрял да сваля брат ми до неговата работа и нещеш ли едно забързано БМВ удря една лада отзад, а тя ми се заби във задна лява страна :evil: -с4упена задна броня,ляв стоп,заден ляв калник изкривена греда.мамка им и бързаци,било хлъзгаво,а беше сухо като лято.имам молба към колегите търся-задна броня,ляв стоп,заден ляв калник.извинявайте за спама ама никъде няма броня и калник за алфи,ако някои може да помогне да ми ги намери тези три неща и да ги прати със куриер наложен платеж ще му бъда много задължени ще 4ерпим бира :lol: за сега толкова сори пак за спама
И на мен ми почупиха задната броня преди месец. При Италианеца имаше поне 5 перфектни брони и си взех по избор. Ако няма из Бургас, помисли за разходка до София...?
мерси на отзовалите се колеги ,но се преместих да живея във Димитровград.някакви идеи за по близко място на поръ4ка?от рода на хасково или стара загора :oops: благодаря предварително за услугата,за по лесно-0897 873 098 по всяко време.каса бира стана ве4е,който ще идва на димитровградския пазар.
[quote="go4ko"]мерси на отзовалите се колеги ,но се преместих да живея във Димитровград.някакви идеи за по близко място на поръ4ка?от рода на хасково или стара загора :oops: благодаря предварително за услугата,за по лесно-0897 873 098 по всяко време.каса бира стана ве4е,който ще идва на димитровградския пазар.[/quote
Здравеи
Отбии се до Сливен
колега ,ако имаш 4астите,предложи някаква оферта и ще го обсъдим.пиши на лс 8)
голямата риба
02-01-2008, 11:26
колега ,ако имаш 4астите,предложи някаква оферта и ще го обсъдим.пиши на лс 8)
имаш ЛС
колега ,ако имаш 4астите,предложи някаква оферта и ще го обсъдим.пиши на лс 8)Има една автоморга като влизаш в Сливен.Срещу КАТ.Няма как да се объркаш.Там има доста неща за 155
колегата "голямата риба" ще удари едно рамо :roll: благодаря на отзовалите се :P :wink: