PDA

View Full Version : ае честитооо

търтей
21-07-2005, 17:12
търси се изгодно билет до чехия :choice: :roll2:

http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=755930

koolio
21-07-2005, 17:23
лицензи ще бъдат издавани само на лица над 18 години- e-e-e ми на мене ква ми е файдата тогава, като си падам по ученички? :spiteful: :naughty: Майтапя се естествено :wink: .

Gogata
21-07-2005, 22:24
...цитирам..:"Притежателките на лиценз ще трябва да плащат данъци, социални и здравни осигуровки и редовно да ходят на медицински прегледи" За лиценза хайде..но пък и данъците..ами патента.. а представяте ли си сводниците..а медецинските прегледи на ромките сигурна трябва да бъдат и за лична хигиена :evil: ... малее..така прозвучах че някой би казал с това се занимавам :oops: :lol:

virusalfa
21-07-2005, 22:27
...цитирам..:"Притежателките на лиценз ще трябва да плащат данъци, социални и здравни осигуровки и редовно да ходят на медицински прегледи" За лиценза хайде..но пък и данъците..ами патента.. а представяте ли си сводниците..а медецинските прегледи на ромките сигурна трябва да бъдат и за лична хигиена :evil: ... малее..така прозвучах че някой би казал с това се занимавам :oops: :lol:Даа,трябва да ги хлорират и да ги прегледат за вошки :metal: