Log in

View Full Version : помощ

gadimir
04-01-2008, 10:15
втори ден не мога да запаля......................двигателя беше пълен със сняг до откат.разчистих го колкото можах....................имам бензин,имам ток,стартера върти но не зацепва.до делкото отива ток,но по кабелите на свещите не дава искра.доколкото видях всички кабели са сухи..........
Благодаря

botsos
04-01-2008, 10:48
извинявай за соама, ма как по - точно ти се е напълнил коша със сняг?! :shock:

gadimir
04-01-2008, 12:50
нали не мислиш че капака е бил отворен 2 дни? :lol: :lol: :lol: незнам мисля че отдолу е навяло(може и отстрани на капака)

cvetelin
04-01-2008, 19:28
моя беше същия тази сутрин.... просто запали и докато не са стопи не я угасих...
а как запали не знам...

gadimir
05-01-2008, 11:04
и днес не можах...............

gadimir
05-01-2008, 23:33
айде бре колеги??????????никой ли не може да каже каде да ръчна,кое да погледна :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

vikoalfa
06-01-2008, 00:25
Незнам с ква инжекция си бе,па де да знам виж дистрибуторната капачка свалия виж отдолу да не е мокра,палеца на делкото ако имаш,ама пробите ги прави с други части не тези от колата който са били затрупани от снега.Имам предвид с други кабели,свещи и др.

JORDI
07-01-2008, 20:43
айде бре колеги??????????никой ли не може да каже каде да ръчна,кое да погледна :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Колега, предполагам, че си с външна ел,бензинова помпа! Провери дали работи като и подадеш ток и ако можеш извади захранващия маркуч на бензина към двигателя!Виж дали като дадеш контакт, ще пръсне бензин! Често пъти захранващата система се пълни с какви ли не боклуци и ВОДА и всичко това замръзва! После може да се налее и около 1/2 до 1л. спирт в резервоара, да разтвори водата! Успех!!!

gadimir
07-01-2008, 22:55
Незнам с ква инжекция си бе,па де да знам виж дистрибуторната капачка свалия виж отдолу да не е мокра,палеца на делкото ако имаш,ама пробите ги прави с други части не тези от колата който са били затрупани от снега.Имам предвид с други кабели,свещи и др.
тава го проверих:имам ток навсякъде(демек до делкото и от делкото до свещите).Утре ще проверя тоя маркуч за бензина........

gadimir
08-01-2008, 18:58
не пръсна..............мамка му....... :x :x :x

JORDI
08-01-2008, 19:42
не пръсна..............мамка му....... :x :x :x
Ами при тези студове се е получила ледена тапа по магистралата и трябва да се прочисти всичко! Пък и какви ли горива се продават ще разбереш като се стопли и си направиш профилактика и на резервоара! Хайде успех! :D

gadimir
09-01-2008, 11:03
ами маи е превъртяла ремък!!??Възможно ли е?????????

JORDI
09-01-2008, 11:20
ами маи е превъртяла ремък!!??Възможно ли е?????????
Оф... дано не е щото бедна ти е фантазията каква работа се отваря !
Ами махай пластмасовите капаци на ремъците и провери белезите на коляновия вал и разпределителните валове. :?

gadimir
09-01-2008, 14:28
май не е за мен тази работа...........другата седмица ще я закарам до с.Здравец.Мерси все пак