View Full Version : не работи добре докато е студена
имам алфа 146 1.4 16в туинспарк 98г. сутрин като запаля и тръгна веднага не работи добре придърпва доста дълго време и няма мощност.ако я изчакам малко да загрее -5 мин е малко по добре.някой може ли да ми каже каква е причината.?
Всички сме така, колата ти е перфектна....Все пак представи си, че и теб като те събудят туко що от сън и не хукваш да вдигаш щанги по 120 кила веднага нали :lol:
А има и друго,колата като я запалиш е добре да паднат малко оборотите а не веднага да тръгваш,изчакай я поне 3-4 минути да се усазнае и първите километри ше е така ама после "като си измие очите и се събуди" :go:
Nasko_77
05-01-2008, 01:47
Нормално....
Някой беше казал, че това е един вид защита от ЕКУ-то за да не се издевателства над двигателя когато е съвсем студен.
Следователно.... това е положително явление.
Моята и тя докато е студена се пази .Но задължително я изчаквам 10тина минути да позагрее и след това няма проблеми.
и моята беше така, докато не я закарах да зацепят правилно ремъка и сега паля и тръгвам и в най-студеното време няма проблеми!
hristiqn
05-01-2008, 18:09
и моята беше така, докато не я закарах да зацепят правилно ремъка и сега паля и тръгвам и в най-студеното време няма проблеми!
Има нещо такова :wink:
Моята съм си я зацепвал с петичките/по-точно я проверих.Пробвах и друга като с моя двигател И БИХ КАЗАЛ ЧЕ И НА ГАС БИХ Я НАКЪСАЛ СПОКОЙНО.