View Full Version : Кой ше черпи на 9 октомври? ;)
9 октомври
Св. Ап.Иаков Алфеев. Преп. Андроник и Атанасия
Именници: Аврам
демек няма нищо смислено, тоест датата е ОК
EvgeniiM
22-07-2005, 14:20
Тъкмо ще издирим някой да черпи :lol:
А бре Аврам се ми се струва 4е трудно ще намериш да 4ерпи просто защото доста малко хора се казват така :unsure: :unsure:
EvgeniiM
22-07-2005, 21:10
Тогава ще се спреме на един познат със сходно до Атанасия име
па си дирите повод а се опиете... се едно без повод е срамно
Абе не е срамно ама да не заформяме оффтопик нали знаеш 4а ни бият модераторите :unsure: :unsure: :unsure:
айде нема ... щотоооооо да нема "профилактика"
Аз съм смъмрен и пове4е нема да го удрям на лаф4е така 4е :unsure: :unsure: :ranting: :dj: :cheers:
Аз съм смъмрен и пове4е нема да го удрям на лаф4е така 4е :unsure: :unsure: :ranting: :dj: :cheers:
ти ли бееее.... :))))
на тебе немое ти се затвори устата и нема и смисл :tooth:
Ааааааа ше видите променям се ама скоро незнам
EvgeniiM
22-07-2005, 22:22
Айдее Мъро, сега ше ги обсъдиме предложенията за черпене. Та покрай св. Андроник се сетих и за Андрей :tequilla:
Да наш Алф4о мое да по4ерпи ама само да не е с ракията за 90с. 200 гр. :shocking: :tongue: :thumbup: :cheers:
Айдее Мъро, сега ше ги обсъдиме предложенията за черпене. Та покрай св. Андроник се сетих и за Андрей :tequilla:
оо дааа дизел повер рулззз :boost:
:priest: :popesmiley: <- св. Андрей и Атанас чудотворци
:drinking:
EvgeniiM
22-07-2005, 22:33
Aбе дизела е пивка , да не е Метан
яз нема да съм сам :kiss: :kissy: :hump: и най-вероятно няма да съм много на маса
Първо: тази тема стана за раздел общи приказки. Пу, че не съм модератор в този раздел да ви покажа аз ма вас /как се пие де /
Второ: всички сте алкохолици ама никой не си ги признава :Tease:
П.С Аз съм на облак с бира а вие ???
EvgeniiM
22-07-2005, 23:12
Какви общи приказки бе братче, това си влиза в програмата за Италфеста.
П.П. Насо ти да не чакаш Италфеста да :hump: Че ако се ходи с резервите да знаеме да си траеме
не амааааа ме оплюха така качествено за предишния, че...
яз нема да съм сам :kiss: :kissy: :hump: и най-вероятно няма да съм много на маса
па ли харпииии бееее... :sister3:
влЪци :lol_sign:
ти ша си нонстоп на масата :punk: :punk: :punk: :punk:
вервай ми, да не изнамирам харпията от сия и да я чупираме :sniper:
тя ше е друга... не я знаеш
тя ше е друга... не я знаеш
яз твойте ги знам, сите :fish:
нищо незнаш.... имаме рекрутс :usaflag:
нищо незнаш.... имаме рекрутс :usaflag:
елате поече http://valjo.alfaromeo-bg.com/phorum/My/elate_poeche.gif
тз тз тз напълни форумо со емотицони бре мискинин :chair:
EvgeniiM
22-07-2005, 23:40
тз тз тз напълни форумо со емотицони бре мискинин :chair:
Затуй си требе профилактика
малко инфо сме събрали... има време... ще го забришем... нима са самневате ?
малко инфо сме събрали... има време... ще го забришем... нима са самневате ?
тфа е от сбугания софтваре, дето ползвами
а е де е истината :bowdown:
http://valjo.alfaromeo-bg.com/phorum/My/linuxisevil.gif
леле ако сте в моя раздел как ще ви затрия чатчето.
:fish: а иначе по въпроса само да спомена че пия всичко, но търса свесна жена да ме носи (за феста де) ма може и за други мероприятия.
И чакам бат Валъо да праим караоке дует в рестурантооо та да видите. :hmm: :hmm: :hmm:
Ами тя темата беше в Раздел Италфест. Ама я преместиха в общи приказки,че тук и е мястото. Е кажи ми какво да ги правя тези хубостници а ?
:newsm66: :chair:
Па не мога да им трия чата че са все админи на форума. Ще вземат да ми делнат акаунтчето я някой бан сте ми сложат.
Дет са казва в тях хляба , в тях ножа.
Ами тя темата беше в Раздел Италфест. Ама я преместиха в общи приказки,че тук и е мястото. Е кажи ми какво да ги правя тези хубостници а ?
Па не мога да им трия чата че са все админи на форума. Ще вземат да ми делнат акаунтчето я някой бан сте ми сложат.
Триеш без да се притесняваш аз че им спрем и интернета и водата ако требе :devil:
Тоооо тя темата беше официален анонс... и после отиде в италфест.... инак думата е една ПРОФИЛАКТИКА :Topic-is-closed-bg: не трием никого насила
EvgeniiM
23-07-2005, 13:53
Ква тема бе,те станаха три темите
п.п. който търси да казва- жени и вампири в резерв се намират - до 24 часа
Триеш без да се притесняваш аз че им спрем и интернета и водата ако требе :devil:Да съгласен съм мое и тока и парното после и готово вси4ко е наред :meeting: :torch: :tooth: