PDA

View Full Version : Счупено капаче на резервоара

alfa155-1.7TS
06-01-2008, 08:13
Колеги както знаете в тия студуве трябва мног внимателно да се пипат всички пластмаси на колата....и аз го знаех ама от каде да знам че капака е пластмасов,смисал имах вектра и тя беше метална както и на пасата баща ми и т.н. ама няма значение факт е че е на парчета...малко беше замразнала и на шел да я потупна да падне леда и малко падна капачката на доста парчета :twisted: Та ако някои има излишна или поне да ме опути на някаде да си взема
Мерси предварително!

egx
06-01-2008, 15:36
Кажи от кой град си де :!:

alfa155-1.7TS
08-01-2008, 08:37
SOFIA

TRENDi
08-01-2008, 17:50
Ако е тъмно син металик мога да те черпя 1 бр. Моята кола, като я купих преди повече от 2 години беше с пукнатина на това капаче. Година и половина при посещения по автоморги се оглеждах за такава, ама Ц - не намерих. Сложих един силов тунинг (луепенка), веднага се вдигнаха конете, поне с 5 :hehehm: и след 1 седмица си намерих капаче :gruebel: . Возя си го вече 1/2 година в багажника. Лесно се сменява, но си ме мързи, а и лепенката и тича на "совалката" (поне на мен си ми харесва). Та, ако те устройва - драсни едно ЛС да се обзаведеш.

alfa155-1.7TS
11-01-2008, 00:29
Ако е тъмно син металик мога да те черпя 1 бр. Моята кола, като я купих преди повече от 2 години беше с пукнатина на това капаче. Година и половина при посещения по автоморги се оглеждах за такава, ама Ц - не намерих. Сложих един силов тунинг (луепенка), веднага се вдигнаха конете, поне с 5 :hehehm: и след 1 седмица си намерих капаче :gruebel: . Возя си го вече 1/2 година в багажника. Лесно се сменява, но си ме мързи, а и лепенката и тича на "совалката" (поне на мен си ми харесва). Та, ако те устройва - драсни едно ЛС да се обзаведеш.

Клега моята е точно тъмно син металик и ще съм ти много благодарен ако имаш пук и дори да не е подарак...утре съм почивка и ако можеш да се видим кажи си телефона или ми званни 0883308249
Мерси предварително!!!