View Full Version : Странно пукане отдясно?
Здравейте, извинявам се че пак Ви занимавам, но имам едно ново притеснение?! Като въртя волана и се чува едно пукане долу отдясно. Незнам на какво се дължи, ясно че е нещо по предницата но дали е много сериозно или може да изчака пролетта?
Поздрави за всички Ивановци!!!
...ако се е натрупало много лед в областта на подкалниците, е възможно при завъртане на волана, гумите да опират в леда... А може и да са замръзнали някои от шарнирните връзки по кормилната уредба. Като се стопли времето и снеговете и ледовете се разтопят, ако въпросният шум все още съществува - иди да ти направят оглед на предницата ;)
Здравейте, извинявам се че пак Ви занимавам, но имам едно ново притеснение?! Като въртя волана и се чува едно пукане долу отдясно. Незнам на какво се дължи, ясно че е нещо по предницата но дали е много сериозно или може да изчака пролетта?
Поздрави за всички Ивановци!!!Как пука?Освен това което каза колегата, провери как е кормилната рейка
дай повече яснота за това пукане...
вземи се наведи и виж...
вдигни я на крик и виж дали има луфтове някъде...
УСПЕХ
vania-pa6ova
08-01-2008, 19:45
колега обарнии внимание като ия вдигнеш на крика като вартиш волана самата пружина на макферсона да ли се движи леко може да си е заминал лагера на макверсона и по самата пружина да ти се струва 4е е долу :wink: поздрави;)
Пукането се увеличава за съжаление. В неделия бях по Витоша и сега направо имам чувството че ще ми падне колелото. Дайте съвет къде да ида да го погледнат, хваща ме страх вече.
Furious 155
15-01-2008, 12:25
Пукането се увеличава за съжаление. В неделия бях по Витоша и сега направо имам чувството че ще ми падне колелото. Дайте съвет къде да ида да го погледнат, хваща ме страх вече.
Отиваш в клубния сервиз, Румен е младежа да я погледне той. Сервиза се намира зад Минстрой, бившия сервиз на Шкода!!! УСПЕХ!
Триабва да се погледне на крик!...иначе празни приказки!.....едно време имаше една тв2001....та там имаше едни ясновидки, кадето решаваха проблемите от разтояния :D :idea:
На мен ми се върти една мисъл за карето... :roll:
arieca155
20-01-2008, 14:45
лагера на макферсона 100%.