Log in

View Full Version : Странно пукане отдясно?

glock26
07-01-2008, 08:44
Здравейте, извинявам се че пак Ви занимавам, но имам едно ново притеснение?! Като въртя волана и се чува едно пукане долу отдясно. Незнам на какво се дължи, ясно че е нещо по предницата но дали е много сериозно или може да изчака пролетта?
Поздрави за всички Ивановци!!!

Z:)m
07-01-2008, 13:42
...ако се е натрупало много лед в областта на подкалниците, е възможно при завъртане на волана, гумите да опират в леда... А може и да са замръзнали някои от шарнирните връзки по кормилната уредба. Като се стопли времето и снеговете и ледовете се разтопят, ако въпросният шум все още съществува - иди да ти направят оглед на предницата ;)

Xman
07-01-2008, 17:32
Здравейте, извинявам се че пак Ви занимавам, но имам едно ново притеснение?! Като въртя волана и се чува едно пукане долу отдясно. Незнам на какво се дължи, ясно че е нещо по предницата но дали е много сериозно или може да изчака пролетта?
Поздрави за всички Ивановци!!!Как пука?Освен това което каза колегата, провери как е кормилната рейка

monigt
07-01-2008, 18:43
дай повече яснота за това пукане...
вземи се наведи и виж...
вдигни я на крик и виж дали има луфтове някъде...
УСПЕХ

vania-pa6ova
08-01-2008, 19:45
колега обарнии внимание като ия вдигнеш на крика като вартиш волана самата пружина на макферсона да ли се движи леко може да си е заминал лагера на макверсона и по самата пружина да ти се струва 4е е долу :wink: поздрави;)

glock26
15-01-2008, 10:31
Пукането се увеличава за съжаление. В неделия бях по Витоша и сега направо имам чувството че ще ми падне колелото. Дайте съвет къде да ида да го погледнат, хваща ме страх вече.

Furious 155
15-01-2008, 12:25
Пукането се увеличава за съжаление. В неделия бях по Витоша и сега направо имам чувството че ще ми падне колелото. Дайте съвет къде да ида да го погледнат, хваща ме страх вече.

Отиваш в клубния сервиз, Румен е младежа да я погледне той. Сервиза се намира зад Минстрой, бившия сервиз на Шкода!!! УСПЕХ!

Бобби
15-01-2008, 14:07
Триабва да се погледне на крик!...иначе празни приказки!.....едно време имаше една тв2001....та там имаше едни ясновидки, кадето решаваха проблемите от разтояния :D :idea:

Wolfy
16-01-2008, 15:05
На мен ми се върти една мисъл за карето... :roll:

arieca155
20-01-2008, 14:45
лагера на макферсона 100%.