View Full Version : На следващата среща и аз идвам :)
Ами здрасти на всички . От скоро съм във форума , но да се похваля - алфата вече е налице ! :)) Беше изпробвана по пътя София - Самоков през Железница ..... беше фантастично просто няма грешка :) Тука е мястото да попитам за някое и друго мнение. Имам 3 OZ 16". 4 нова , стара явно няма откъде да намеря , е 320 лева + 4x нови 16ки поне по 160(не особено добри) лева или да си взема 4x 15" нови лети по 150 кинта едната. За тях имам почти нови 15" Michelin. Имам и 3 железни 15" 4тата е леко крива ..... мога да си купя 4та и да остана с супер красиви 4 железни :))) хаха
Едно от двете ще трябва да се продаде при всяко положение 3те озетки или 4 гуми с 3 джанти :(
Иска ми се да останат ОЗтата ама за тях ще трябват и нови гуми и цифрите стават неприятни .....
първо честито и със здраве да си е караш :cheers: а нещо повече да кажеш..какъв е модел е красавицата? 8) Впечатления вече?
хехе 10x :) Ами 156 1.8 98 година на 65 000 доколкото може да се вярвя на километрите, но във Вантотрейд казаха че е възможно да е на толко.За впечатления аз ги имам от доста време и избора на кола не беше много сложен :) Преди съм карал 2.0 ..... еми и 1.8 става :)има един два проблема, но ще попитам в другия раздел.
честито:) със здраве и безаварийно да си я караш и много да те радва :)
ела да ни я покажеш :)
100% ама по нея има още малко работа та не баш за показване :oops: тази неделя 31.07 ще има ли среща ?
няма причина да няма среща, всички които са в софия са поканени :)
До колко ще продължи? Ще бъда извън София в Неделя, но очаквам да се прибера следобяд, и искам да се включа в срещата.
Поздрави!
амиии стартираме в 14:00
обикновено поне до 16:00 сме там, после се ходи някаде, който иска...
Еми не можах да дойда ...:(((( но пък бих разказал първи впечатления от Alfa 156 1.8 .....в друга тема :)