View Full Version : Търся лули за свещи за TS
Майсторът ми каза, че една от лулите на 8те свещи на TS е спукана и нагоряла, а другата била само нагоряла. Проверил бил и имало само комплекти и стрували майка си и баща си, вървяли и с кабели. Някой знае ли от каде мога да намеря само 2 лули, че да не сменям целия комплект?
Благодаря предварително!
от мен
ама гаранция франция :wink:
Много си бърз :), къде да те намерия и колко ще ми струват?
оууу
сори
мислех че колата е 155
:oops: :oops: :oops:
нещо не съм довидял
:frown:
Питай в магазин на bosch. Аз от там си купих само две ( толкова ми трябваха ).
оууу
сори
мислех че колата е 155
:oops: :oops: :oops:
нещо не съм довидял
:frown:
Жалко, тъкмо се зарадвах :(
Някакви идеи за такъв магазим в София?
Някакви идеи за такъв магазим в София?
гоогле.... пишеш бош.... после телефон, бг мапс и си там ;)
Nasko_77
09-01-2008, 21:10
Да. Може и поотделно. Аз съм сменял една лула. Кви комплекти само, кви 5лв.
Евгени Генчев
11-01-2008, 19:29
Колега аз съм копувал лула преди 1 месец от магазина на BOSCH на ул,Цар Симеон. Става с поръчка за около 2-3 седмици струва 25лв. Но сега си мисля че може и да имат в наличност.
Имаш една подарък от мен :wink:другата я плащаш :wink: Ако искаш нови мисля че в магазина на Стамбулийски продават на бройка и цената е около 30лв :!:
Аз поразпитах тук там по магзините. Намериха се някакви, ама ми искат по 53лв. парчето. Утре ще ходя в някакъв магазин на BOSCH на Оборище казаха, че имали и лули и свещи, за лулите ми приказват за около 40лв едната. Да видим какво ще стане утре :) ще се похваля, ако се уредя.
Имаш една подарък от мен :wink:другата я плащаш :wink: Ако искаш нови мисля че в магазина на Стамбулийски продават на бройка и цената е около 30лв :!:
А ти какво ми предлагаш, тези лули, които тъся са от малките, защото били 2 вида, малки и големи, нали са 8 гадините? :)
Намерих ги лулите най-после, на бройка по 24лв. както и свещи на много прилична цена от магазин на BOCSH на Оборище. Много бяха любезни, сега остава да ми ги сложат и всичко ще е ОК, надявам се. Айде, благодаря за помощта, може да затворим темата! :)